Įkraunama...
Įkraunama...

Psichologinės problemos ir nevaisingumas

Net nezinau kaip viska pradeti rasyti.... Vakar tai taip sunku buvo, nors atrodo ir ne taip viskas blogai, o kaip tik gerai! Bet net nezinau koks kirminas i mane ilindes ir grauze iki NEGALIU!!! O is tiesu gyvenimas taip ir priveda prie to, ko taip bijai, to vengi ir to nenori. Dabar pasidalino mano esybe i dvi dalis: ta stipriaja, kuri dziaugiasi, kad pajudejo ledai i prieki, gal but ir bus aiski mano nepastojimo rpeizastis, nes visus ciklus mano ciklas TIK imitavo ovuliacija, o ji budavo nepakankama ir nepilnaverte. O kita puse pradeda bliauti, kad galvojo, jog is tiesu su manim visas gerai ir kokio dar cia reikalo kistis ir ryti stimuliuojancias tablietkas doh.gif
Taip, ta mano antroji puse jau keleta metu su manimi gyveno tokioj busenoj, kad viskas gerai kas naturalu, o kas sintetika yra brudas didziausias! Ir tai kas dirbtinai daroma yra ne taip gerai, nes mat isitikinamas, kad vaikus rikia kviestis, o ne gamintis! doh.gif Bet pirmoji puse rekia jau, kad gana laukti, reikia imtis kazko, kad ir tos brudnos chemijos, nes taip vaiku ir nebus niekad! O antroji puse sako, kad jau susitaike, kad kaip bus taip bus gerai, vaidinasi taip Dievo duota ir su tuo REIKIA susitaikyti! Juk gyvenimas ir be vaiku yra puikus!
Tai kaip man nugaleti ta antraja puse? Kaip iveikti ta ,,esu netikele bergzdzia karve" kaltes jausma? Kaip susitaikyti su tuo, kad nera nei vienos pasileidusios ****** kuri nebutu pasidariusi bent vieno aborto arba pasigimdziusi kruvos vaiku??

Nepykit uz kai kuriuos negrazius zodzius, kurie jau maisosi su pykciu ir sumisimu.
Po dideles euforijos, kad viskas gerai pagaliau imuosi rimto cheminio, nenaturalaus gydymo doh.gif O is euforijos, kad pades stebuklingas saltinelio vanduo ir piramide gavosi toks snipstas, kad net si cikla kaip niekad ir nesulaukiu ovuliacijos (kad ir imitacines doh.gif ), todel nutraukinesiu cikla su dufastonu doh.gif O tokiau stimuliacija vaistais ir viskas bus vykdoma pagal planus ir grafikus - kada geriami vaistai, kada leidziami vaistai, kada vizitacija pas gydytoja, kada reikia myletis... verysad.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 10 12, 12:08)
Po dideles euforijos, kad viskas gerai pagaliau imuosi rimto cheminio, nenaturalaus gydymo  doh.gif
tokiau stimuliacija vaistais ir viskas bus vykdoma pagal planus ir grafikus - kada geriami vaistai, kada leidziami vaistai, kada vizitacija pas gydytoja, kada reikia myletis...  verysad.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Linutas, labai gerai tave suprantu console.gif
Mes su vyru net svarstėm - ar vis tik einame pas gydytojus, ar gal pagalvojam apie įvaikinimą. Nutarėme eiti pas gydytojus. O būtum mačius mane prieš tai doh.gif Ilgai svarstydavau, ar tikrai man čia galvą jau taip labai skauda, kad tikrai reiks išgerti tabletę. Arba kai sūnui pakyla aukšta temperatūra, būdavo vyras važiuoja vaistų, nes pas mane namie paprasčiausiai vaistų nebūna. O dabar varau tuos hormonus ir dar pas gydytoją paklausiu vis, gal dar ką panaudoti. Kartais save sunku atpažinti.
Tikriausiai tas noras turėti lėliuką stipresnis už viską. unsure.gif
Linkiu tau kuo greičiau pagauti tą stebuklą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin4ia @ 2010 10 08, 17:17)
taip, visiskai teisingai  ax.gif

Sėkmės Jums smile.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 10 11, 12:11)
Na nors kazkas is viso to pozityvaus smile.gif

...nes...

Toks jausmas, kad sakinys liko neužbaigtas, m?

QUOTE(Prince @ 2010 10 11, 14:24)
sau visai neleidziu to daryti,bet kazkaip forume noris issilieti nes niekas nepazyta.

Todėl skelbiu Jums verkšlenimo dieną - kada turėsite tam tinkamą nuotaiką, klokit viską nuo dūšios, nestabdydama.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2010 10 11, 16:36)

Tai pačios brandžiausios Jūsų mintys, pati giliausia žinutė, kurią kada nors esat čia parašiusi. Jūs darot tokią didelę pažangą savęs pažinime, kad aš Jumis labai didžiuojuosi..

QUOTE(SAULYTE5 @ 2010 10 11, 18:27)
as jauciuosi issigandusi...

Labas ir Jums.
Nėra universalių sapno interpretavimo taisyklių. Negaliu padėti Jums jo išsiaiškinti, nes visai Jūsų nepažįstu, nežinau Jūsų istorijos... Bet iš to ką parašėte, šis jausmas galėtų būti pagrindinis.

QUOTE(SAULYTE5 @ 2010 10 11, 18:43)
Atrodau kvailai, bet as taip jauciuos, man net geda savo jausmu, bet kaip man su jais susitvarkyt?

Jei paklaustumėt kitų mergaičių, kaip jos jaučiasi, turbūt išgirstumėt labai panašių atsakymų... Jūsų jausmai nėra blogi ar gėdingi, jų tikrai tiek daug, kad kartais būna sunku susitvarkyti. Prabildama apie tai manau žengėte pirmą žingsnį.
Papildyta:

Linutas, kaip jaučiatės? Papasakokit, kas nutiko?
Atsakyti
..........
Taip, ta mano antroji puse jau keleta metu su manimi gyveno tokioj busenoj, kad viskas gerai kas naturalu, o kas sintetika yra brudas didziausias! Ir tai kas dirbtinai daroma yra ne taip gerai, nes mat isitikinamas, kad vaikus reikia kviestis, o ne gamintis! doh.gif Bet pirmoji puse rekia jau, kad gana laukti, reikia imtis kazko, kad ir tos brudnos chemijos, nes taip vaiku ir nebus niekad! O antroji puse sako, kad jau susitaike, kad kaip bus taip bus gerai, vaidinasi taip Dievo duota ir su tuo REIKIA susitaikyti! Juk gyvenimas ir be vaiku yra puikus!.........
... Po dideles euforijos, kad viskas gerai pagaliau imuosi rimto cheminio, nenaturalaus gydymo  doh.gif ...........

Kaip giliai mumyse sėdi tas religinis-katalikiškas auklėjimas... Gripą gydyti galima, plaučių uždegimą galim ir t.t. ir t.t. O vat nevaisingumo negalima, reik kad būtų kaip dievulis liepė...
Pavyzdys apie religiją. Draugė dirba infekcinėj ligoninėj, pas juos pakliuvo kažkoks sektantas, užsikrėtęs pasiutlige. Jam religija neleido gydytis ir skiepytis. Sakė, iškniso visą naujausią literatūrą, naujausius tyrimus - buvo per vėlu.
Atsakyti
Dekui, jau geriau jauciuosi 4u.gif
turbut paveike hormonines tablietkos ir pradejau jau ne protu vadovautis blush2.gif
Pasak A. Svijaso, kad gaunam pamokas uz gyvenimo viena ar kita idealizacija, taigi mano pasiputimas ,,viskas tik naturaliai" labai greitai buvo sugriautas ir gavau as ta gyvenimo pamoka doh.gif Zinoma, kas liecia tabletes, as ju niekad negeriu, atvirskciai nei MB - ja tik sloga ir jau jis nori kruvos tablietku, bet kokiu, nesvarbu, tik padavai biggrin.gif Gali ir kalcio gliukonato suduoti, ir jau ziurek pasveiksta stebuklingai lotuliukas.gif
Padeti isgelbeja mano suniukai ir tik jie man dabar suteikia issiblaskyma o ne pasinerima i savo gilias nesamoningas mintis blush2.gif Va siandien miegojau iki 12 val ir dar norejau miegoti, nenorejau keltis viskai!! Bet turejau issiversti is lovos, nes suniukai pradejo prie duru unksti, prasytis i lauka. blush2.gif
O siaip kas dar vakar sunervavo: bendradarbe atvaziuojai darba valanda veliau, po to dar geram pusvalandziui isvaziuoja is darbo, nes reikia dukryte is darzelio parsivezti. Gerai, padirbu uz ja! Bet man reikejo vakar pas veterinarus vaziuoti ir as (jau darbai beveik visi buvo atlikti) psiprasiau, kad ji mane pusvalandziui isleistu anksciau, pasakiu juokais, kad manes irgi ,,vaikai" laukia lotuliukas.gif O ta, kad soks, ane vaikai?? kokie??? sakau nagi mano du biggrin.gif Tai kad prades rekti, jo penki vaikai laukia!! Mazdaug pamaykit, kokie vaikai, jei viena su vyru gyveni!!! Nenorejau nieko daugiau komentuoti, bet jau kai padariau VISUS darbus ir jau 10 min anksciau iseidinejau, tai ji sako, gal noriu uzkasti, arbatos atsigerti. Sakau, ne, nes vaziuoju pas vetrinarus suniui aki operuoti! Tada jau ji persimaine, kad mazdaug ko anskciau neskiau. Teasakiau jai, kad zinai pati kokie mano ,,vaikai" (o ji zino, kad as turiu sunis). Isejau is darbo. Paliko pikta sirdyje, kad gal but nesuprato mano tokio pajuokavimo apie ,,vaikus", paliko pikta, nes jei jau turi vaika (tikra tongue.gif ) tai gali darbe nebuti apie 1.5 val, nes vaikas serga reikia pasiimti ji is darzelio ir tt, o jei as neturiu vaiku, tai galiu ir uz ja padirbti, ir net pusvalandziu anksciau iseiti is darbo (na tai kas kad suniukai visa diena uzdaryti namuose doh.gif ), o ir nera man ko skubeti namo, juk ka as veiksiu - vaiku tai neturiu! verysad.gif

Ir vel paklode ispilta! blush2.gif
Atsakyti
[quote=tokia profesija,2010 10 12, 20:20]
Sėkmės Jums smile.gif
...nes...

...nes tikriausiai vientintelis dalykas,kuri siuo metu galeciau ivertinti kaip kazka pozityvaus.Blaiviai galvojant mano gyvenime yra tiek daug kuo as galeciau dziaugtis-turiu gera ir mylinti vyra,abu turim normalius darbus,turim uz ka valgyt ir apsirengt,nemazai keliaujam,bet....as nesuprantu kaip vienintele beda,ta nezinomybe,sitaip gali viska uzgozti ir uztamsint juoda spalva.Tarpais absoliuciai nieko dziuginancio nematau.Tikrai sunku suvokt,o dar sunkiau suprast kaip viska pakeist.Butu gerai parduotuveje nusipirkti teptuku ir spalvotu dazu,tada atsiraitot rankoves ir viska perdazyti.Jei kas turit tokios parduotuves adresa,sakykit smile.gif
Nors siaip kazkoks "progresas" sapnuose yra.Sianakt sapnavau,kad as,na eilini karta palikta,bet jau zinanti kur tas mano vyras yra svarciau-va savaite praejo kaip nesimatem,skambinti man jam ar dar palaukt.Nusprenziau,kad man visai linksma ir be jo ir isvaziavom su Kerzaka (cia SM forumiete) smile.gif i miesta sausainiu ieskot biggrin.gif.Tai va...tai ir tikiuosi,kad greit sapnuose pasieksiu tokia stadija,kad isvis neprisiminsiu,kad turiu "vyra",o tiksliau pamirsiu visus blogai besibaigusiu nestumus.

Cia Jums,Tokia profesija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 13 spalio 2010 - 14:20
QUOTE(Pelargonija @ 2010 10 13, 13:48)
Kaip giliai mumyse sėdi tas religinis-katalikiškas auklėjimas... Gripą gydyti galima, plaučių uždegimą galim ir t.t. ir t.t. O vat nevaisingumo negalima, reik kad būtų kaip dievulis liepė...
Pavyzdys apie religiją. Draugė dirba infekcinėj ligoninėj, pas juos pakliuvo kažkoks sektantas, užsikrėtęs pasiutlige. Jam religija neleido gydytis ir skiepytis. Sakė, iškniso visą naujausią literatūrą, naujausius tyrimus - buvo per vėlu.

Tai kad ir musu mociuciu, promociuciu laikais gydydavosi moterys nevaisinguma(tais laikais nevaisingumas mat budavo tik moteru beda doh.gif ). Ir zoleles visokias vartodavo, ir pas uzkalbetojas eidavo, ir i sventas vietas vaziuodavo, ir pan..
Atsakyti
taip teisingai, nuo visko gydydavosi senais laikais, nors turbut tokio masto nevaisinu seimu nebuvo niekad (pats Dievulis ko gero pasirupino tuo, kad jei zmogus esa auksciausioj piramidej ir jis neturi priesu, tai priesu tampa pats sau - gamta taip sutvarke ir dave nevaiaisnuma, kad neprisiveistume per daug doh.gif). Bet nera ko gero nieko baisiau po mirties kaip netureti vaiku! O tas pats dievulis tik taip ir baudzia - duoda mirti arba dar blogiau gyvenime -duoda liga - nevaisinguma ir palieka vienisus verysad.gif
O kokios gi tos pamirstos zoleles kurios gydydavo? g.gif Ir kur tos uzkalbetojos - as nueiciau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutas: 13 spalio 2010 - 15:33
QUOTE(Linutas @ 2010 10 13, 16:30)
.............
O kokios gi tos pamirstos zoleles kurios gydydavo?  g.gif Ir kur tos uzkalbetojos - as nueiciau  bigsmile.gif

Medetka, gyslotis, šalavijas, barovaja matka, krasnaja ščiotka rolleyes.gif
Užkalbėtojom nepasitikėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SAULYTE5 @ 2010 10 11, 17:27)
Kai issiiaiskinom nepastojimo priezastis, mane karts nuo karto aplanko tokie sapnai, kad as parsivezu is ligonines vaikuti, neturiu ji su kuo aprenkti, nezinau kaip su juo elgtis, kada maitinti... ir jauciuosi tokia apgailetina,kad sitaip laukiau o nezinau ka daryti. Bet kas keisciausia kad ne as juos pagimdau sapnuose as nematau saves besilaukiancios is kazkur as juos tiesiog gaunu.Ir visada sapnai vienas i kita panasus. Paskutinis sapnas buvo toks ramesnis, jau turejau su kuo aprenkt. tik tas jausmas viduj net nezinau tarsi kazkas ne taip, kazkoks bejegiskumas, juk kaip ir tureciau dziaugtis kad pagaliau turiu vaikuti,bet as jauciuosi issigandusi...

na kazkaip manau mes visos sapnuojame tokius sapnus.As sapnavau ir tas sapnas man taip istrigo sidyje,net neoku aparsyti,tsikeliau tokia laiminga tokio jausmo nebuvau sapne pajutusi.sapnavau maza leliuka bet toki nuostabu ir jis buvo mano ,glosciau jutau jo kvapa.taip atrodo kad butu is tikro,tai iki siol prisimineu ta sapna,bet as nebandau jo skaityti,nagrineti,nes cia viskas is pasamones.bet toks geas sapnas,oi koks geras smile.gif
QUOTE(SAULYTE5 @ 2010 10 11, 17:43)
As priesingai nei Prince. Vengiu susiburimu kur yra vaiku, salia musu gyvena musu krikstadukra, as net jos vengiu, nors ji tokia faina mergyte, bet as tiesiog negaliu man taip sunku. Ir aplamai pradejau net vengti giminiu. Atrodo jau kaip ir turejau susigyvent su ta mintim... as net ant uosviu pykstu kad nesidomi kaip mum sekas ,jie tik mano vyro sesers seima domisi. Atrodau kvailai, bet as taip jauciuos, man net geda savo jausmu, bet kaip man su jais susitvarkyt?

na kazkaip reikia save nugaleti,nes jei taip vengsi visu prarasi daug draugu,jie to nesupras ypac kas nezino jusu bedos.man irgi sunku eiti i vaiku gimtadienius,bet man labai smagu dovanoti jiems dovanas.Sunku buvo anksciau dabar truputi kitaip ziuriu i tai ir stengiuosi save raminti kad i mano vaiko gimtadieni susirinks visi sitie vaikuciai.O mano draugu vaikai tokie nuostabus.
gedytis nera ko ir jaustis kvailai,tokia jau musu busena.bet reikia su savimi dirbti ir neleisi sau nekesti tu vaiku,ziureti piktai ar nekreipti demesio.Labai padeda joga.
mano uosviene is vis sako kam tie vaikai reikalingi doh.gif ,bet as nutyliu tegu kalba juk ji sena biggrin.gif
siandien vaiksciojau su pusesere ir savo mazaja giminaite parduotuveje ir teko garbe biggrin.gif man vezti vezima ,o kur nebuves koks pazystamas islenda ,sako oo tai tu jau vaikeli turi.sakau ne, ne mano,sako tinka tau tas vezimas.O as jam reikes nusipikrti kad taip tinka lotuliukas.gif .na ka gali pasakyti juk nesakysi ,zinokis negaliu as .na kazkaip priprasti nepriprasiu prie tokiu repliku,bet tikiuosi kad kada nors turesiu toki vezima lotuliukas.gif su pilnu turiniu

QUOTE(tokia profesija @ 2010 10 12, 21:20)
Sėkmės Jums  smile.gif
...nes...

Todėl skelbiu Jums verkšlenimo dieną - kada turėsite tam tinkamą nuotaiką, klokit viską nuo dūšios, nestabdydama.

Sutinku
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 10 13, 17:30)
Bet nera ko gero nieko baisiau po mirties kaip netureti vaiku! O tas pats dievulis tik taip ir baudzia - duoda mirti arba dar blogiau gyvenime -duoda liga - nevaisinguma ir palieka vienisus verysad.gif

Na cia man atrodo nuo poziurio priklauso smile.gif. Jeigu sau isiteiget, kad baisiausia kas gali Jums atsitikti, tai taip ir yra. As vis pagalvoju, kad musu ta nelaime atrodo mums tokia didele, todel kad visuomene moteris spaudzia. Visuomenes poziuriu normali seima yra ta, kuri turi vaiku. Arba aplink visos drauges turi vaiku, tai moteris jauciasi nepilnaverte t.y. kitokia, nes ji neturi. Nors is kitos puses tas kitoniskumas nera blogai. Kiekvienas gyvena savo gyvenima ir lyg neturetume susitapatinti ir siekti visuomenes sukurto sablono.

As jau ir sapnavau, kad pasidaviau sitoj kovoj. Aisku geriu as tas tabletes, bet tik del visa ko. O siaip psicholisgai man atrodo pasidaviau ir nuteikineju save gyvenimui be vaiku. Nors aisku kazkur giliai yra tas stebuklo laukimas, bet pagrindinis demesys kitur.
Atsakyti