Įkraunama...
Įkraunama...

Psichologinės problemos ir nevaisingumas

Etera labai grąžūs žodžiai wub.gif wub.gif

bet juk ir tos mamos, kurios pastojo lengvai ne maziau myli savo vaikus (nekalbu apie asocialius, kuriem tie vikai tai saltinis gauti iis valstybes pinigu mad.gif )

Linutas, kadangi turiu dukrą su kuria pastojau be jokios medikų pagalbos..o antrą lelių kviečiame visokių visokiausių pagalbų dėka jau 8 metai-galiu drąsiai užtvirtinti,kad ...ne mažiau ta mano pirmagimė buvo, yra ir bus mylima...bet....................tikrai tas kitas lelius (labai tikiu,kad kažkaip aš jo susilauksiu) bus nepalyginimai daugiau gavęs teigiamų emocijų ir iš mamos ir iš tėčio...nu taip yra....nesusimastai ir tai neaktualu tada, kai pastoji be problemų.....
O kas liečia nusistatyma medikamentams ir medikų isikišimams-esu iš tų, kur kiekvienas kūno centimetras tam priešinasi, bet mokausi , taikausi ir turiu nugalėti save-kito kelio papraščiausiai nėra................Prie rimtų ligų-praryti tabletę, man prilygsta didžiuliam žygdarbiui ..o šiame kelyje jau 4 kartus teko po kelias savaites leistis (pačiai doh.gif ) kas ryta vaistus, gerti tabletes, gauti narkozes, gulėti lygoninėje ir vėl begalės vaistų...ir nieko...su kiekvienu kartu vis lengviau-atbunki turbūt žmogus ir nebesusireikšimi taip stirpiai...
Sekmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 10 15, 13:21)
butent tikejimas ne tik kunisku gyvenimu kartais stabdo mane nuo daugelio poelgiu, o gal tai tiesiog mano nenormali sazine?

viskas priklauso nuo to kuo TU tiki ka TU savo isitikinimais realizuoji savo gyvenyme, juk ta pati dalyka galima labai ivairiai interpretuoti. pagal tas pacias karmu ir ezoterines teorijas yra ir svesesniu versiju kad mes patys save ribojam TIK SAVO isitikinimais ir mintimis, taigi PATYS SAU NELEIDZIAME tureti tai ka tureti galetumem jei neprigalvotumem nebutu kliuciu. galbut viskas yra kaip tik paprasciau - pati nusprendi ar esi verta tureti ar ne, nes turi (=nori) moketi uz proteviu klaidas. o kas yra klaidos? viskas subjektyvu... o kaip tada tos "tamsiosios" teorijos paaiskina kad saziningiausi ir geriausi zmones negali susilaukti vaiku per asaras ir nezmoniskas pastangas, o tie kas skesta nuodemese, daro abortus ju susilaukia pakuotemis?
Atsakyti
kita dalis nesveikstanciu zmoniu yra kazka padare gyvenimui negero. nesakau, kad visi sventi, bet ir uz savo nuodemes (o pagal karma, deja ir uz proteviu nuodemes, netgi ir uz praitus gyvenimus  doh.gif ) atsiimam ne kazkur pragare, o butent cia, zemeje!

Aš nesutinku. Taip ir aš nešventa, gal į kažką netaip pažiūrėjau, netaip pasakiau, arba patylėjau kai reikėjo pasakyti, gal kažko dar nemylėjau, bet daugiau nieko labai ir nesugalvoju, bet gerų darbų tai padariau tikrai daug. Nejaugi geri tai nesiskaito? O už protėvių, kurių gal net nepažįstu, nuodėmes man reikia atsakyti? Perdaug jau nesąžininga. Aš geriau tikėsiu, kad IUI, IVF tai tas mažas paliktas praviras langelis.... 4u.gif
Atsakyti
Singerita, jeigu pasidometumet ap[ie karma tai tie veziai ir visokie plauciu uzdegimai ir kitokios ligos neleimes butent tuo ir grindziamos. 

Netikiu tuo, niekas to dar neįrodė, o kuo ten grindžiama ar ne, priklauso nuo kiekvieno tikėjimo ir gyvenimo supratimo. Serga visi - ir geri, ir blogi žmonės, niekas kaip sąskaitoje nesuskaičiuoja kada jau pakankamai "prisidirbai", kad jau būtų galima ligą kaip bausmę pasiūsti. Nuo radiacijos ir nesveiko maisto greičiau serga, nei nuo karmos.
Atsakyti
Manau kiekviena reiskini kiekvienas traktuoja savaip.Man kazkaip sunku patiketi visomis tomis karmomis,nors ka man zinoti,gal jos ir yra.Man labiau atrodo,kad tie visi sunkus gyjimai,sunkus pastojimai labiau psichologinio nusiteikimo,isankstinio nusistatymo,susikaustymo,saves spaudimo kalte.Del visu veziu,hormoniniu disbalansu manau gyvenimo budas ir uzterstumas labiau "ranka pridejes" (ta tema delfy straipnis siandien buvo).Cia tikriausiai kaip su religija-vieni tikrai tiki esant dieva,o man religija-tai is seno budas kaip suvaldyti liaudi ir tiek.
Gerai ten,kur ramybe randi.O kiekvienas jos iesko skirtingose vietose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etera @ 2010 10 15, 13:02)
Daug zmoniu su ezoterine sensorika sako, kad taip pradetu vaiku gyvenimas bus kazkoks ne toks,
nezinau ar iseis pacituoti,bet noris pakomentoti būtent šį sakinį.aš irgi net neabejoju,kad tai bus visai kitokie žmonės.net dabar kartais matydama būrį vaikų kaikuriuos įtariu pradėtus būtent ivf.tie vaikai toookie išsvajoti ir išlaukti,jie tiesiog kruvinom ašarom išmelsti ir išplėšti iš likimo.jie jau beprotiškai laukiami dešimtmetį prieš pastojajt ir nuo pirmos akimirkos pilve gauna toookia dozę gerų emocijų.jie paprastai laukiami ne tik tevų,draugų ,giminių,bet ir kaimynai su bendradarbiais jų laukia smile.gif jiems gimus verčiasi likimai ištisų giminių,jų mamos nesiparina kai reikia keltis naktimis ir nedejuoja,kad per juos priaugo svorio.tie vaikai bučiuojami bučiuojami ir bučiuojami.taip jie kitokie.net kai neklauso,rėkia,daužo daiktus  jie barami ir tą pačią akimirką širdyje  dėkojama likimui už galimybę rinkti sudaužytus jų žaislus.tie vaikai tiesiog spinduliuoja šiluma.jie kitokie,nes dar negimę girdėjo žodį myliu daugiau,nei visi kiti per visą gyvenimėlį. smile.gif

wub.gif cray.gif cray.gif cray.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzastina_: 15 spalio 2010 - 17:10
QUOTE(etera @ 2010 10 15, 14:02)
Daug zmoniu su ezoterine sensorika sako, kad taip pradetu vaiku gyvenimas bus kazkoks ne toks,
nezinau ar iseis pacituoti,bet noris pakomentoti būtent šį sakinį.aš irgi net neabejoju,kad tai bus visai kitokie žmonės.net dabar kartais matydama būrį vaikų kaikuriuos įtariu pradėtus būtent ivf.tie vaikai toookie išsvajoti ir išlaukti,jie tiesiog kruvinom ašarom išmelsti ir išplėšti iš likimo.jie jau beprotiškai laukiami dešimtmetį prieš pastojajt ir nuo pirmos akimirkos pilve gauna toookia dozę gerų emocijų.jie paprastai laukiami ne tik tevų,draugų ,giminių,bet ir kaimynai su bendradarbiais jų laukia smile.gif jiems gimus verčiasi likimai ištisų giminių,jų mamos nesiparina kai reikia keltis naktimis ir nedejuoja,kad per juos priaugo svorio.tie vaikai bučiuojami bučiuojami ir bučiuojami.taip jie kitokie.net kai neklauso,rėkia,daužo daiktus  jie barami ir tą pačią akimirką širdyje  dėkojama likimui už galimybę rinkti sudaužytus jų žaislus.tie vaikai tiesiog spinduliuoja šiluma.jie kitokie,nes dar negimę girdėjo žodį myliu daugiau,nei visi kiti per visą gyvenimėlį. smile.gif

labai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tenoriu uzduoti retorini klausima kiekvienai - kaip jus jaustumetes, jeigu suzinotumet, kad esat pradetos megintuvelyje?
o galgi po gero desimtmecio tai bus jau iprata ... unsure.gif

Nors, jeigu kaip kazkas rase, uz kazka reikia atsikenteti, tai buten tas kancias as ir patiriu cia ir dabar! ir jeigu jau esu tiek ,,prisidirbus" tai nei IVF nei IUI nebus man tas praviras langelis unsure.gif

O nevaisingumas tai sakyciau ne visai kaip liga, jeigu abu partneriai sveiki, ane? ir dar kitas aspektas, kai sertgame plauciu uzdegimu ar kokiu nors ten veziu tai nera jau taip slepiamas dalykas, kaip kad negalejimas tureti vaiku. Ir viena ir kita gydo gydytojai, bet ir viena ir kita yra ne vienas atvejis, kad padeda ir psichologinis nusiteikimas gyvenimo budas ar dar ten daug visokiu dalyku bet be medicininio isikisimo (tik zinoma tai daugiau reikalauja pastangu ir ne taip veiksminga).
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2010 10 15, 19:11)
Tenoriu uzduoti retorini klausima kiekvienai - kaip jus jaustumetes, jeigu suzinotumet, kad esat pradetos megintuvelyje?
o galgi po gero desimtmecio tai bus jau iprata ... unsure.gif

Pagalvodavau apie tai, man asmeniškai nebūtų jokio skirtumo kaip aš pradėta, gimiau iš tų pačių ląstelių, o kurioje terpėje jos sujungtos jokio skirtumo. Ir dar tada pagalvočiau, koks iš tiesų buvau be galo be krašto laukiamas vaikas, kokia svarbi esu tėvams, jei jie tam ryžosi.
Papildyta:
QUOTE(Linutas @ 2010 10 15, 19:11)
O nevaisingumas tai sakyciau ne visai kaip liga, jeigu abu partneriai sveiki, ane?

Bet tarp nepastojimo atvejų manau tai nėra dažnas reiškinys kai abu sveiki. Ir tai dar didelis klausimas ar iš tiesų sveiki, ar kol kas problemos neatrastos, ar medicina ne iki tiek pažengusi jog galėtų tą priežastį aptikti. Nors gal tokias poras ir įtakoja psichologinis nusiteikimas. g.gif
Atsakyti
[quote=Linutas,2010 10 15, 17:11]

O nevaisingumas tai sakyciau ne visai kaip liga, jeigu abu partneriai sveiki, ane?

Tureti sveika ovuliacija,kiausintakius,gimda ir sperma tai viena,tai dar nera pabaiga.Psichologinio faktoriaus reiksme mazai kas vertina is mediku,o manau be reikalo.
Atsakyti
o idomu ka kunigai kalba apie IVF jei jau palietet karma ir nuodemes? gal kas pazystat koki kuniga ar ta tema esat bendrave?

o is tiesu tai gerai nors kad siais laikais ne vien moterys "kaltos" del nevaisingumo.
Atsakyti
Butina ir psichologinis pasirengimas- ne kitaip! be jo mes isprotetume biggrin.gif
gerai, kad yra tokie forumai, skyreliai, kai gali cia issiplepeti, issiguosti, issiverkti.. sulaukti padrasinimo, palaikymo, patarimo thumbup.gif Megstu ir kritika, kuri gerai smegenis supurto ir pendeli i sikna ispiria tongue.gif

Reikia tureti visus situs sveikus organus, buti teigiami pozityviai nusiteikus ir dar reikia... siek tiek sekmes ax.gif

Dabar jau man geriau blush2.gif thumbup.gif Is tiesu dekui darkart eterai aciuks.gif
Atsakyti