


As pabandysiu pirma karta atnesti ir savo siandienius pietus

Broileriu sirdeles baltame padaze
Reikes: broileriu sirdeliu,didelio svoguno,dideles morkos,keleto skilteliu cesnako, pievagrybiu,grietineles, ivairiu prieskoniu, truputi sviesto.
Sirdeles isviriau truputi sudytam vandenyje kartu su keleta lauro lapeliu, kvepianciaisiais ir juodais pipirais zirneliais. Keptuveje islydziau nedideli gabaleli sviesto ir apkepinau tarkuota morka, smulkiai pjaustyta svoguna ir isspaudziau keleta skilteliu cesnako. kai darzoves suminkstejo i ta pacia keptuve sudejau virtas sirdeles ir pjaustytus pievagrybius,dejau prieskonius (naudojau druska,pipiriukus,cesnakine druska,paprikos miltelius, dziovintas petrazoles ir bazilika), supyliau grietinele ir uzdengus keptuves dangti troskinau 10-15min.
bulviu kose trinta su sviestuku, grietine ir imaisyta svieziu krapu.
Salotos: sviezias agurkas,pomidoras, svogunu laiskai, grietine, prieskoniai.
Skanaus

