Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

QUOTE(Atiloja @ 2010 09 24, 11:22)
toks kvailas klausimelis: o visus kraujo tyrimus ir slapimus reikia iki stimuliacijos priduoti?

taip, reikia iki stimuliacijos, nes jeigu kokia bacilą, ar ką ras, nepradėsit stimuliuotis
Papildyta:
o mano fronte naujienos tokios:
jau nebeteplioja rudai, o šviežio kraujo nemažai pasirodė, hcg mažesnis nei vakar 2,6 taigi...viskas tuo pasakyta... gali RositaK braukti mane iš sąrašiuko, aš jau vieną leliuką turiu, linkiu visoms laukiančioms nors po vieną leliuką 4u.gif 4u.gif o aš dar palauksiu, matyt eilė neatėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 09 24, 12:09)
Užklauskit merginos Lietuva per až, ji lankė manau tikrai pasidalins kontaktais 4u.gif

Oj ačiū! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2010 09 24, 12:48)
taip, reikia iki stimuliacijos, nes jeigu kokia bacilą, ar ką ras, nepradėsit stimuliuotis
Papildyta:
jau nebeteplioja rudai, o šviežio kraujo nemažai pasirodė, hcg mažesnis nei vakar 2,6 taigi...viskas tuo pasakyta... gali RositaK braukti mane iš sąrašiuko, aš jau vieną leliuką turiu, linkiu visoms laukiančioms nors po vieną leliuką  4u.gif  4u.gif o aš dar palauksiu, matyt eilė neatėjo smile.gif

aciu uz atsakyma mirksiukas.gif
labai liudna del tavo skaiciuku sad.gif laikykis ir stiprybes tau!!! imk balioneliu, kad nors kiek linksmiau butu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2010 09 24, 01:48)
Papildyta:
jau nebeteplioja rudai, o šviežio kraujo nemažai pasirodė, hcg mažesnis nei vakar 2,6 taigi...viskas tuo pasakyta... gali RositaK braukti mane iš sąrašiuko, aš jau vieną leliuką turiu, linkiu visoms laukiančioms nors po vieną leliuką  4u.gif  4u.gif o aš dar palauksiu, matyt eilė neatėjo smile.gif

Labai gaila, Ailima! Laikykis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bum @ 2010 09 24, 01:09)
Užklauskit merginos Lietuva per až, ji lankė manau tikrai pasidalins kontaktais 4u.gif

As pasiskambinau i Matancias ranka, pakviete prie tel akupunkturos daktare, ir ji pasake, kad mano atveju, kadangi jau ryt pradedu stimuliacija, jau per velu daryti akupunktura. Kad reikalingas visas kursas, kad poveikis pasireiskia ne is karto, kad dabar ir t.t. Dabar tik uzsirasiau vienai procedurai- auksinemis adatomis durs i kiausidziu taskus, kad jos gerai ir saugiai stimuliuotusi. Neseniai cia SM skaiciau, kad viena mergina sekmingai pastojusi po IVF, kaip tik besiskatindama iki punkcijos turejo kelis akupunkturos seansus. Net nezinau ka ir galvoti.. blush2.gif
Atsakyti
laba, mano hcg 10 dpi yra 3,25 ... tai kiek suprantu, nieko nesigavo ...
Atsakyti
QUOTE(Liudna Kate @ 2010 09 24, 13:13)

na kas gi cia dabar? sad.gif laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liudna Kate @ 2010 09 24, 02:13)

Vaje, labai galia.. Laikykis! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2010 09 24, 12:56)
Neseniai cia SM skaiciau, kad viena mergina sekmingai pastojusi po IVF, kaip tik besiskatindama iki punkcijos turejo kelis akupunkturos seansus. Net nezinau ka ir galvoti..  blush2.gif

man 4IVF nepadejo, nors virs 2menesiu 'badziausi'', Kaune beje
Liudna Kate, aiilima, akivaizdu kad kazkas vyksta/vyko abiems unsure.gif kazin ka gin. sako del tokiu mazu skaiciuku? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 09 24, 02:26)
man 4IVF nepadejo, nors virs 2menesiu 'badziausi'', Kaune beje

Supratau. Labai gaila, kad nepadejo, cia matyt, labai individualu kiekvienai.

Tu- labai stipri, pasieksi savo tiksla! To ir linkiu! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liudna Kate @ 2010 09 24, 12:13)

labai gaila verysad.gif nes manau tikrai permaži skaičiukai, bet gal dar su gyd.pasitarti reiktų ar nutraukti vaistus ir ar dar kartoti hcg, bet tikrai kaip RositaK sako, kažkas kabinosi, taigi bent man tai vilties teikiantis dalykas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liudna Kate @ 2010 09 24, 13:13)

console.gif o kokios pas Jus problemos, del kokiu priezasciu daretes?
Atsakyti
esu lengvam soke, nes tikrai tikejau, kad bus kitaip... kazin, ar sekanti karta noresiu dar buti taip optimistiskai nusiteikus, kaip buvau si karta ...? labai skauda kristi ...
as su endometrioze 1 st, vyro turtas ne is geriausiu, bet ir nera labai prastas. Matyt giliau reiketu kapstytis, o ne kisti pinigus i dirbtinius apvaisinimus, ech ...
Aciu uz palaikyma, mergaites
Gydytojai dar neprisiskambinau, nenori su manom kalbet, bet stebuklu nesitikiu, nors ir labai sunku paleisti ta "vis dar rusenancia vilti" is galvos ...
Atsakyti