Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 6

Aš dar rūsyje laikau ax.gif
Atsakyti
aš jau irgi vakar apgenėjus ,norėjau tempt į lauką , bet pamaniau ,jog nudegs nuo saulės ,tai susilaikiau ,kitą vertus, baisu būtų nakčiai palikti, nes didoki ūgliai gali nušalti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 06 balandžio 2011 - 08:18
QUOTE(jediara @ 2011 04 05, 21:21)
Aš dar rūsyje laikau  ax.gif

Nu ir aš dat laikau rūsyje, kažkaip atrodo dar ankstoka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2011 04 06, 10:12)
aš jau irgi vakar apgenėjus ,norėjau tempt į lauką , bet pamaniau ,jog nudegs nuo saulės ,tai susilaikiau ,kitą vertus, baisu būtų nakčiai palikti, nes didoki ūgliai gali nušalti.

drinks_cheers.gif Ūgliai tikrai nemaži rolleyes.gif
Atsakyti
siaip ateiciai, jei rozes vazone pvz laikyt patalpoj, kokia maximali temperatura leistina? (tarkim jei neturi rusio, tinka kazkokia tiesiog vesesne patalpa? yra kazkokia temperatura rekomenduojama?
Atsakyti
Merginos, ar teko kam pas Elijošius rožes pirkt?
Nusižiūrėjau Abraham Darby arba William Shakespeare 2000- gal kas auginat iš jų pirktas?
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 04 06, 20:08)
Merginos, ar teko kam pas Elijošius rožes pirkt?
Nusižiūrėjau Abraham Darby arba William Shakespeare 2000- gal kas auginat iš jų pirktas?

Iš jų nepirkau, bet William Shakespeare jau auginu 4u.gif

https://lh4.googleus...40/DSCN2663.JPG
Atsakyti
Oooo, koks grožis wub.gif
o krūmas didelis išaugo? Ir per kiek laiko nuo pasodinimo pradeda taip gražiai žydet?
p.s.svarbiausio nepaklausiau- kur jūs savo grožį pirkot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingapoc: 06 balandžio 2011 - 18:15
QUOTE(jediara @ 2011 04 06, 20:11)
Iš jų nepirkau, bet William Shakespeare jau auginu 4u.gif

https://lh4.googleus...40/DSCN2663.JPG

Oho kokia simpatiška wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 04 06, 20:14)
Oooo, koks grožis  wub.gif
o krūmas didelis išaugo? Ir per kiek laiko nuo pasodinimo pradeda taip gražiai žydet?
p.s.svarbiausio nepaklausiau- kur jūs savo grožį pirkot?

Krūmas užauga apie 1,50 m, pirmieji žiedai(spalva tikrai labai graži) žydėjo tais pačiais metais rolleyes.gif Pirkau iš latvių rožininko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 04 06, 21:10)
Oho kokia simpatiška wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 04 06, 20:32)
Krūmas užauga apie 1,50 m, pirmieji žiedai(spalva tikrai labai graži) žydėjo tais pačiais metais rolleyes.gif Pirkau iš latvių rožininko ax.gif

1.50 m į aukštį? O į plotį?
Nes aš planuoju sodint vidury vejos, tai norisi tokio gan didelio krūmo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 04 06, 21:53)
1.50 m į aukštį? O į plotį?
Nes aš planuoju sodint vidury vejos, tai norisi tokio gan didelio krūmo  rolleyes.gif

Į aukštį. Gražiai šakojasi, tačiau kai lyja, tai žiedai nusvyra nuo svorio ax.gif
Atsakyti