Aš dar rūsyje laikau

QUOTE(jediara @ 2011 04 05, 21:21)
Nu ir aš dat laikau rūsyje, kažkaip atrodo dar ankstoka

QUOTE(Feniksas45 @ 2011 04 06, 10:12)
aš jau irgi vakar apgenėjus ,norėjau tempt į lauką , bet pamaniau ,jog nudegs nuo saulės ,tai susilaikiau ,kitą vertus, baisu būtų nakčiai palikti, nes didoki ūgliai gali nušalti.

siaip ateiciai, jei rozes vazone pvz laikyt patalpoj, kokia maximali temperatura leistina? (tarkim jei neturi rusio, tinka kazkokia tiesiog vesesne patalpa? yra kazkokia temperatura rekomenduojama?
Merginos, ar teko kam pas Elijošius rožes pirkt?
Nusižiūrėjau Abraham Darby arba William Shakespeare 2000- gal kas auginat iš jų pirktas?
Nusižiūrėjau Abraham Darby arba William Shakespeare 2000- gal kas auginat iš jų pirktas?
QUOTE(ingapoc @ 2011 04 06, 20:08)
Merginos, ar teko kam pas Elijošius rožes pirkt?
Iš jų nepirkau, bet William Shakespeare jau auginu

https://lh4.googleus...40/DSCN2663.JPG
Oooo, koks grožis
o krūmas didelis išaugo? Ir per kiek laiko nuo pasodinimo pradeda taip gražiai žydet?
p.s.svarbiausio nepaklausiau- kur jūs savo grožį pirkot?

o krūmas didelis išaugo? Ir per kiek laiko nuo pasodinimo pradeda taip gražiai žydet?
QUOTE(jediara @ 2011 04 06, 20:11)
Oho kokia simpatiška

QUOTE(ingapoc @ 2011 04 06, 20:14)
Oooo, koks grožis

Krūmas užauga apie 1,50 m, pirmieji žiedai(spalva tikrai labai graži) žydėjo tais pačiais metais

Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 04 06, 21:10)

QUOTE(jediara @ 2011 04 06, 20:32)
Krūmas užauga apie 1,50 m, pirmieji žiedai(spalva tikrai labai graži) žydėjo tais pačiais metais
Pirkau iš latvių rožininko 

1.50 m į aukštį? O į plotį?
Nes aš planuoju sodint vidury vejos, tai norisi tokio gan didelio krūmo

QUOTE(ingapoc @ 2011 04 06, 21:53)
1.50 m į aukštį? O į plotį?

Į aukštį. Gražiai šakojasi, tačiau kai lyja, tai žiedai nusvyra nuo svorio