Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 6

QUOTE(ingapoc @ 2011 04 06, 21:53)
1.50 m į aukštį? O į plotį?
Nes aš planuoju sodint vidury vejos, tai norisi tokio gan didelio krūmo  rolleyes.gif

Aš norėdama didesnio krūmo vejoje sodinau tris rožes Abraham Darby
Papildyta:
Beje, šiandien gavau rožes iš Sibirkos yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2011 04 07, 11:29)
Aš norėdama didesnio krūmo vejoje sodinau tris rožes Abraham Darby

O gražios tos Abraham Darby? Jus jas į vieną vietą sodinot, jo? Kad atrodytu kaip vienas didelis krūmas?
Jus žiuriu iš Kauno raj., tai gal pas Elijošius pirkot smile.gif ?
Tiesiog negaliu apsisprest ties kuriom rožėm apsistot..
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 04 07, 11:34)
O gražios tos Abraham Darby? Jus jas į vieną vietą sodinot, jo? Kad atrodytu kaip vienas didelis krūmas?
Jus žiuriu iš Kauno raj., tai gal pas Elijošius pirkot  smile.gif ?

Ar yra negraziu roziu?
user posted image
Atsakyti
Na gražios visos smile.gif , bet vienos gražesnės už kitas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 04 07, 12:34)
Jus žiuriu iš Kauno raj., tai gal pas Elijošius pirkot  smile.gif ?

Nebūtinai reik sodint Abraham Darby, tiesiog jei noriu didesnio krūmo, sodinu tos pačios veislės po tris rožes.
Jei įdomu, čia yra daug augintojų atsiliepimų ir nuotraukų Abraham Darby
http://www.rojaussod...i...=144&t=5300

Aš pirkau iš Sibirkos, bet ir Elijošiai gal turi, galima pasiskambint jiems ir paklaust ax.gif
Atsakyti
mano stiebinė kambary parnešta,per 2 sav tiek ūglių prileido,žiūriu jau ir pumpurus krauna blink.gif ką daryt man su ja,į sodą dar vežt sodint kaip ir anksti g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2011 04 07, 12:10)
Jei įdomu, čia yra daug augintojų atsiliepimų ir nuotraukų Abraham Darby

Perskaiciau viska, aciu 4u.gif
bandysiu skambint i Kauna..
o Vln kas nors ar prekiauja tokiom rozem, nezinot?
Atsakyti
Gal galit man pasakyt- pagal jus kiek roziu krumeliu cia pasodinta?
user posted image

Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2011 04 07, 13:09)
mano stiebinė kambary parnešta,per 2 sav tiek ūglių prileido,žiūriu jau ir pumpurus krauna blink.gif ką daryt man su ja,į sodą dar vežt sodint kaip ir anksti g.gif

O kodel jus ja i namus atsineset unsure.gif Reikejo arba palikti ten kur ziemojo, arba jeigu jau pradejo kazka leisti pernesti ten kur sviesiau, bet i vesia patalta unsure.gif Daba reiketu ja pradeti pratinti prie lauko, isneskite i balkona, jeigu zinot, kad nakti salta tada apdengite gal agro plevele, nes namuose jai per silta g.gif , arba tiesiog nakti is balkono ineskite i namus g.gif nu net nezinau g.gif o jeigu turite soda, tai veskite tenai, pastatykite i patalpa kur salta, nu vesu, tada pristabdys augima, ir jau veliau i lauka g.gif

QUOTE(ingapoc @ 2011 04 07, 13:57)
Gal galit man pasakyt- pagal jus kiek roziu krumeliu cia pasodinta?
user posted image

Gali buti ir vienas, jeigu tai plati rozes, gali buti ir du trys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 04 06, 20:08)
Merginos, ar teko kam pas Elijošius rožes pirkt?
Nusižiūrėjau Abraham Darby arba William Shakespeare 2000- gal kas auginat iš jų pirktas?

pas mane beveik visos rozes is ju ir mamai pripirkus rolleyes.gif ir turiu w shakespear rolleyes.gif tik mano tokia didele neisugo pirmete nes blogoj vietoj pasodinau jauciu ten niekam nepatinka augti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2011 04 07, 17:56)
O kodel jus ja i namus  atsineset  unsure.gif Reikejo arba palikti ten kur ziemojo, arba jeigu jau pradejo kazka leisti pernesti ten kur sviesiau, bet i vesia patalta  unsure.gif Daba reiketu ja pradeti pratinti prie lauko, isneskite i balkona, jeigu zinot, kad nakti salta tada apdengite gal agro plevele, nes namuose jai per silta  g.gif , arba tiesiog nakti is balkono ineskite i namus  g.gif  nu net nezinau g.gif o jeigu turite soda, tai veskite tenai, pastatykite i patalpa kur salta, nu vesu, tada pristabdys augima, ir jau veliau i lauka  g.gif
Gali buti ir vienas, jeigu tai plati rozes, gali buti ir du trys  4u.gif

atsinešiau iš rūsio,nes labai jau ūglius pradėjo leist...
reiks matyt dienom išnešt balkonan,papratint..nes neturiu daugiau vėsios patalpos unsure.gif
Atsakyti
o sakykit ka daryt man surozytem pirktom mugej jos jau su lapais as jas sukisau i vazonus ir tupi jos namie o gal galiu as jas apgyvendint siltnami g.gif o nakciai jai salnos dar agro uzmest g.gif

ir dar klausimukas ir dar pirkau su isprogusiais pumpuriukas tai irgi dar i lauka negaliu sodint g.gif nu sakes ne pirmi metai rozes auginu na bet visad pirkdavau kai jau bedavo silta doh.gif
Atsakyti