Įkraunama...
Įkraunama...

Rožės - 6

QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 05 14, 09:26)
as tokias rozytes susodinus i zeme, pas mane jos nelepios. Auga pacios, tupinet nereikia. Praziemoja pakankamai gerai, nors buvo keletas issalusiu. Aisku ziemai uzdengiu.

drinks_cheers.gif Aš taip pat, nes kambaryje labai vargo vargšelės rolleyes.gif
Pedyte, gali persodinti, tik po truputį pratink prie lauko sąlygų, o po to gerai palaisčiusi lengvai išimsi iš vazonėlio ir pasodinsi į dirvą rolleyes.gif
Atsakyti
Siandien buvau kapinese. Kazkada rasiau, jog ant kapu pasodinau mazytes- namines rozytes ir rozes is Maximos, o po savaites kelias dienas is eiles toje vietoje buvo net iki minus 5 nakti. Taigi, siandien vaziavau nukabinus nosi, o pamaciau: zydincias rozytes. Ziedai ir lapai zymiai didesni, negu kai sodinau ir dar nei vieno geltono lapelio. Buvau soke. Taip pat salnas puikiai atlaike ir zydintys gvazdikeliai is parduot. Gvazdikeliai irgi dar gausiau zydi, negu kai sodinau. Geltonu lapeliu irgi nerasta. Rozes is Maximos irgi gyvos- leidzia pirmus lapelius
Atsakyti
[quote=CattleyaC,2011 05 14, 17:12]
Siandien buvau kapinese. Kazkada rasiau, jog ant kapu pasodinau mazytes- namines rozytes ir rozes is Maximos, o po savaites kelias dienas is eiles toje vietoje buvo net iki minus 5 nakti. Taigi, siandien vaziavau nukabinus nosi, o pamaciau: zydincias rozytes. Ziedai ir lapai zymiai didesni, negu kai sodinau ir dar nei vieno geltono lapelio. Buvau soke. Taip pat salnas puikiai atlaike ir zydintys gvazdikeliai is parduot. Gvazdikeliai irgi dar gausiau zydi, negu kai sodinau. Geltonu lapeliu irgi nerasta. Rozes is Maximos irgi gyvos- leidzia pirmus lapelius

Sakeme gi tau, biggrin.gif , o tu ...amen amen doh.gif Kitaip ir neturejo buti 4u.gif
Atsakyti

Sveikos roziu augintojos.
As taip pat labai megstu rozes ir jas auginu.As labai megstu Austino.Tikslaiu pas mane beveik visos Austino.Ir treciadieni vaziuosiu uzsipirkti roziu.zadu pirkti maziausiai 10vienetu .Nes po sios ziemos salciu mano nusalo visos senosios rozes.Bet naujos praeitais metais sodintos isgyveno visos ir graziai zaliuoja. thumbup.gif pirksiu tik AUSTINO.

QUOTE(ingapoc @ 2011 05 13, 17:21)
Na o as vis dar laukiu ir tikiuosi ,kad maniskiai Abrah.Darby atsigaus..
Ta ,trecioji ,del kurios irgi taip bijojau  jau leidzia lapelius  smile.gif , na bet taaaip leeeeeetai ..ar tie Abrahamai tokie letapedziai ar cia tik pas mane taip?
Nes dar sodinau ta pacia diena stiebine roze tai jau pumpurelius krauna  wub.gif

Na mano si roze kuo puikaisiai auga,as praeitais metais pasisodinau gal 4 vienetus.Esu labai ja patenkinta.
na jei ji leidzia lapelius,tai turetu atsigauti.
Atsakyti
QUOTE(FLAMEA @ 2011 05 16, 10:40)
Na mano si roze kuo puikaisiai auga,as praeitais metais pasisodinau gal 4 vienetus.Esu labai ja patenkinta.
na jei ji leidzia lapelius,tai turetu atsigauti.

Su charakteriu jos pas mane smile.gif - dvi uzsisipyrusios nerodo 'gyvybes' zenklu, trecioji laaabai letai tuos savo lapelius augina..
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Gal vilnietes galetu pasidalinti patirtimi, kur perkate roziu sodinukus (iskyrus Maxima ir kt prekybos centrus). Ar yra Vilniuje ar aplink Vilniu koks rozynas? Ar visi tik Kaune?

Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2011 05 16, 14:41)
Sveikos, merginos,

Gal vilnietes galetu pasidalinti patirtimi, kur perkate roziu sodinukus (iskyrus Maxima ir kt prekybos centrus). Ar yra Vilniuje ar aplink Vilniu koks rozynas? Ar visi tik Kaune?

Aciu.

Na as nei vilniete ,nei kauniete.Bet rozes perku "sibirkos rozyne"tikslaiu siunciausi is ten.Drauge paskui ataveze i NO
.Tikrai yra labai didelis pasirinkimas.Jie net puslapi turi
Atsakyti
o kaži rožės nesupyks, jei aš jas pušų žievės mulču apmulčiuosiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 16 gegužės 2011 - 18:44
QUOTE(MAMICY @ 2011 05 16, 18:44)

Na as nieko nenusimanau apie mulciavima schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2011 05 16, 19:44)

maniškės nepyksta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 05 16, 21:39)
maniškės nepyksta wink.gif

Kur jau pyks gražiu mulčiu "papuoštos" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 05 16, 21:35)
Kur jau pyks gražiu mulčiu "papuoštos"  biggrin.gif

O jas butinai reikia mulciuoti?
Atsakyti