Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate laimingos gyvendamos su savo antrąja puse

Apklausa: Ar esate laimingos, gyvendamos su savo antraja puse? (365 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 31, 13:06)
Tai kaip čia taip?

Nezinau, ar cia ta taip vadinama "krize" ar pabaiga..bet laimes neliko, kolkas gyvenam atskirai, mastome apie skirybas.
Atsakyti
labai labai... kaip ir viena mergaite sake, jeigu jau diena kita reikia issiskirti, tada blogai... jau net artimieji pastebejo, kad jeigu lankom juos po viena, tai ir sypsenos ne tos, ir kalbos kitokios, ir akys liudnos... bet to isvengti visaip bandom smile.gif aisku, dar nera simto metu kartu pragyventu, bet pirmieji siokie tokie barniai prasidejo po metu laiko ir jie panasus i tokius: man sitos lekstes grazesnes, o man va cia gele graziau ziurisi ir t.t. smile.gif baisiai norisi tiketi, kad niekada tai nepasikeis... smile.gif
Atsakyti
Esu laiminga. Laabai kartais man kažkokie klimaksai užeina, kad aš net su savim nelaimimga, bet čia jau mano bėdos, kai ne ta koja iš lovos išlipu. Taip, kad jap, esu laiminga 4u.gif
Atsakyti
Labai, labai laiminga ax.gif zinoma visko buna ir laimingu ir nelabai dienu, bet visuomet nugali meile wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotrauka @ 2012 01 31, 16:27)
Esu laiminga. Laabai kartais man kažkokie klimaksai užeina, kad aš net su savim nelaimimga, bet čia jau mano bėdos, kai ne ta koja iš lovos išlipu. Taip, kad jap, esu laiminga  4u.gif

4u.gif tikra tiesa wink.gif
Atsakyti
Taip, laiminga.
Jei nebūčiau laiminga, tai nebūčiau su juo.
Būčiau su kitu, su kuriuo būčiau laiminga.
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiden @ 2012 02 02, 12:03)
Taip, laiminga.
Jei nebūčiau laiminga, tai nebūčiau su juo.
Būčiau su kitu, su kuriuo būčiau laiminga.
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Geras požiūris drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dažniau laiminga, nei nelaiminga biggrin.gif
Atsakyti
o as paskutiniu metu nesu laiminga kartu... kyla visokiu minciu... daug kas nepatinka, taciau gal many problema... net nezinau,,, doh.gif
Atsakyti
Still crazy in love biggrin.gif
Atsakyti