Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate laimingos gyvendamos su savo antrąja puse

Apklausa: Ar esate laimingos, gyvendamos su savo antraja puse? (365 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Taip esu laiminga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bridezilla @ 2011 12 29, 15:38)
nu va, kaip grazu:) ! tikras kantrybes isikunijimas, gerai, kai yra toks suderinamumas:)

Aciu, mieloji biggrin.gif 4u.gif !
Yra dar ir Meile, ji viska nugali.. smile.gif
Atsakyti
Dažniausiai laiminga...bet būna tokių dienų, su pykčiais, tada laimė kažkur pasislepia.. doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2010 09 24, 11:26)
Sveikos, 4u.gif
pasiskaicius begale temu apie moteris, kurios gyvendamos su savo vyrais, jauciasi nelaimingos, atsirado noras padaryti tokia apklausele.
Prabalsavus komentaras nebutinas, bet jei turite ka pasakyti, prasom 4u.gif

O jus neturite ka pasakyti g.gif
Atsakyti
Jeigu nebuciau laiminga, tai negyvenciau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanelle @ 2012 01 20, 13:53)
Jeigu nebuciau laiminga, tai negyvenciau.  biggrin.gif
Aš taip pat drinks_cheers.gif
Bet yra tokių kurios nelaimingos, bet gyvena... g.gif (nors gal tada laimingos jei vis dėlto gyvena).
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2012 01 20, 18:44)
Aš taip pat drinks_cheers.gif
Bet yra tokių kurios nelaimingos, bet gyvena... g.gif (nors gal tada laimingos jei vis dėlto gyvena).

Na, tokia čia tada ir laimė - greičiau susiklosčiusios aplinkybės, kurių dėl kokių nors priežasčių neišeina pakeisti. Ir čia galima aptikti temų apie gyvenimą su nemylimu vyru, kurio neišeina palikti dėl to, kad moteriai tektų į gatvę išeiti ir nėra jokio nuosavo pagrindo po kojomis doh.gif
Atsakyti
Su vyru tikrai esu laiminga smile.gif Nors kartais buna kad jauciuosi nelaiminga schmoll.gif
Atsakyti
Pasitaiko visokių dienų ar valandėlių.. bet iš esmės, laiminga bigsmile.gif
Atsakyti
As labai laiminga!
Atsakyti
Nebezinau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Galakty @ 2012 01 31, 01:07)
Nebezinau... doh.gif

Tai kaip čia taip?
Atsakyti