Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate laimingos gyvendamos su savo antrąja puse

Apklausa: Ar esate laimingos, gyvendamos su savo antraja puse? (365 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Iš esmės laiminga. O kad būna visokių sunkumų - be jų tiesiog būtų nuobodu gyventi...
Atsakyti
Dziaugiuosi, kad laimingu visgi dauguma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaakiv @ 2011 11 26, 13:35)
Dziaugiuosi, kad laimingu visgi dauguma  4u.gif

Na, taip ir turi būti gyvenant su mylimu žmogumi. Kitaip - kam su juo gyventi? ax.gif
Atsakyti
laiminga 4u.gif
Atsakyti
ar antra pusė yra laimė?kažin...
Atsakyti
Taip,taip,taip as esu tikrai labai laiminga,aisku nera namu be dumu,bet be ju butu nuobodu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 26, 13:40)
Na, taip ir turi būti gyvenant su mylimu žmogumi. Kitaip - kam su juo gyventi? ax.gif

Dar galima gyvent kartu iš įpročio, ir dar dėl to, kad taip patogiau ir taip toliau...
Atsakyti
Beprotiskai myliu savo vyra wub.gif esu pati laimngiausia moteris, kad ji turiu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Taip esu laiminga smile.gif
Atsakyti
Esu laiminga, manau ir jo pastangu deka..
Atsakyti
Sita santuoka laimingesne nei buvusioji, jau ir metu daugiau siai santuokai.

nervuoja jis mane kartais.
nes nesupranta manes.

O as taip tada pykstu. Vaikstau ir tyliu, o paskui viska issakau issakau ir jis tada juokiasi. Jam taip juokinga.
biggrin.gif

Neturiu tu moterisku gudrybiu, kaip paveikti vyra, kaip perkalbeti, niekad nelaukiu, jei yra problema, tai sakau viska 'cia ir dabar'. Bet jis vistiek juokiasi. Ir ziuri i mane, sako, tu esi pikta biggrin.gif ir neklauso ka sakau, o juokiasi. Tada as ji mushu biggrin.gif ir tada jau man taip pat juokinga tongue.gif .

99 proc atveju, jis klausia kaip noreciau as ir kaip geriau man. Tas 1 proc tai buna nenumatyti planai, kai jis ateina ir sako, nu va ruoskis vazuojam po 5 min..

Atsakyti
QUOTE(Sypsokites @ 2011 12 29, 03:06)
Sita santuoka laimingesne nei buvusioji, jau ir metu daugiau siai santuokai.

nervuoja jis mane kartais.
nes nesupranta manes.

O as taip tada pykstu. Vaikstau ir tyliu, o paskui viska issakau issakau ir jis tada juokiasi. Jam taip juokinga.
biggrin.gif

Neturiu tu moterisku gudrybiu, kaip paveikti vyra, kaip perkalbeti, niekad nelaukiu, jei yra problema, tai sakau viska 'cia ir dabar'. Bet jis vistiek juokiasi. Ir ziuri i mane, sako, tu esi pikta  biggrin.gif  ir neklauso ka sakau, o juokiasi. Tada as ji mushu  biggrin.gif ir tada jau man taip pat juokinga tongue.gif .

99 proc atveju, jis klausia kaip noreciau as ir kaip geriau man. Tas 1 proc tai buna nenumatyti planai, kai jis ateina ir sako, nu va ruoskis vazuojam po 5 min..

nu va, kaip grazu:) ! tikras kantrybes isikunijimas, gerai, kai yra toks suderinamumas:)
Atsakyti