Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (tęsinys)

QUOTE(Blogytė @ 2010 09 27, 14:19)
Gal turite finansų teisės ir strateginio valdymo konspektus? mwikte@yahoo.com
Galiu pasidalinti vadybos, etikos, bioetikos, teisės inf.konspektais is nuotolinių. Rašykit į až arba į el.paštą.

Issiunciau finansu teise 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 09 27, 13:57)
Jooo, as taip laukiau, kad tipo Velyvio nebus, tai romenus bus lengviau laikyt laugh.gif

Matyt nelemta lengviau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 09 27, 14:57)
Jooo, as taip laukiau, kad tipo Velyvio nebus, tai romenus bus lengviau laikyt laugh.gif

Man pas Velyvi pavyko is pirmo karto islaikyti smile.gif

Nesijaudinkit, bus viskas ok. Nors teks pasimokyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(orta22 @ 2010 09 27, 14:05)

Tai, jei as buciau bent kiek pasimokius, tai gal ir as buciau is pirmo karto islaikius biggrin.gif
Nors, antra kart pas Velyvi, ejau tikrai pasiruosus. Visus klausimus atsakiau issamiai. Ir lotyniskai pavariau biggrin.gif Bet matyt kazko pritruko, nes tik 4 teparase. Gal mano pilvas jam tada nepatiko biggrin.gif
Tai po to karto kazkaip nusviro rankeles ir upas. Reik prisiruost vel. Daba ir pilvo neber, ir Velyvio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(orta22 @ 2010 09 27, 14:05)

Tai net nemanau nesimokius praslyst, tiek, kad streso per daug dėl tų egzaminų man...
Atsakyti
SVEIKOS. man kilo toks mazytis klausimelis. as rasau kursini darba ir ant titulinio reik parasyti grupe ir kursa, bet kadangi as esu akademinese tai neturiu nei grupesnei kurso. tai nerasyti nieko? ar rasyti trecias kursas nes pries iseinant buvau treciam? o gal rasyti antras nes darbas is antro kurso?
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 09 27, 14:33)
jei būtumėt skaičiusi kas parašyta, nesirodytų pasipiktinimai biggrin.gif ne atlygyje esmė, o tame kad kai kurie nenori smegenų naudoti pagal paskirtį ir užuot tarkim pasikonsultavę neaiškiais klausimais prašo viso darbo ir dar nusistebėjimą kad pačiam mąstyti nesinori skūpumu vadina. o juk būtent dėl tokių personų ir stebimasi kaip jie/jos diplomus gavo jei nelabai gaudosi studijų dalyke  hihihi.gif

man asmeniskai buvo parasytas pasipiktinimas kaip as drisau paprasyt dykai smile.gif o skaityt kelis psl atgal neturiu laiko smile.gif konsultuotis reik su destytojais : )
nesuprantu kam tie pamokslai apie smegenu nepanaudojima ar nesigaudyma dalyke? Juk paklausus yra paprasta pasakyt ne. O kodel nera nusistebejimo del personu, kurie gauna diplomus kai perka rasto darbo, kursinius??? vadinas cia normalu ir nieko neiprasta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaprizingaa: 27 rugsėjo 2010 - 16:32
QUOTE(sandrute22 @ 2010 09 27, 11:33)
Tai va esminis klausimas: ar Jums normalu būtų, jei sulauktumėte laiško, kuriame tiesiog prašoma atsiųsti kursinį, referatą (tokių irgi buvo), kokio nors uždavinio sprendimą ir t.t. Ir kaip reaguotumėte, jei už tai Jums nepasiūlytų absoliučiai nieko.

QUOTE(Arija2003 @ 2010 09 27, 11:34)
Beto man irgi ne karta buvo, kai gavau is kitu darbu pavyzdziu, kursiniu, ivairiu konspektu ir t.t. Manau reikia dalintis  4u.gif

Pritarciau abiems ax.gif visu pirma del to, kad i kiekviena rasto darba mes idedame savo laiko, pastangu, o kazkas, pvz gal tuo metu tusinosi ir apie mokslus negalvojo, o dabar sako, "va, pasidalink, ka, aciu is anksto". nu tikrai nei 5 nei 10. o va, kai zmogus tau kazka atsiuncia, tada negaila ir dalintis bigsmile.gif As ka nors gaudama visada stengiuosi dalintis viskuo, kuo galiu, tada nei gaila, nei pikta. Tai va, o kai praso su "kiaules akim" tai pagalvoju ax.gif

p.s. man TT neiskaite, nes plagiatas biggrin.gif sake vadapalo knygos perrasinet negalima g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrute22 @ 2010 09 27, 10:33)
Sveikos, man įdomi Jūsų nuomonė smile.gif  Paskutiniu metu atsirado žmonių, kurie tiesiog parašo savo el. pašto adresą ir pasako: "perskaičiau, kad tavo uždavinį įskaitė, atsiųsk man savo variantą, nes nežinau, kaip ištaisyti. Ačiū, viso gero." Liaudiškai tariant net šokolado nė viena iš tokių prašančiųjų nepasiūlė. Tai koks Jūsų požiūris būtų į tokius žmones? Esmė netgi ne tai, kad aš iš tų rašto darbų gyvenu ir vien jau todėl negaliu dalyti į kairę, į dešinę tų darbų, už kuriuos žmonės realiai sumokėjo, bet bet man pikta dėl to, kad tikimasi viską gauti "už dyką". Aš vieną uždavinį sprendžiu apie 4 val., mano jūros kiaulytei nagelius forumietė kerpa gal minutę, bet niekada nesugalvočiau nuvažiuoti ir tiesiog jai pasakyti: "ačiū". Kad ir už minutės darbą. Bent jau šokoladą tokiu atveju visada nuvežu. O čia visiškai nepažįstami žmonės ima ir parašo: "atsiųsk savo visą sprendimą". Suprasčiau, jei pasakytų, kad joms neaiškus kažkuris konkretus klausimas ir paklaustų, kaip atsakyti. Tad man kyla netgi tokių minčių, kad tos forumietės išvis nesprendė nieko, pavėlavo ir ieško, kas nemokamai juos duotų visą sprendimą.

Tai va esminis klausimas: ar Jums normalu būtų, jei sulauktumėte laiško, kuriame tiesiog prašoma atsiųsti kursinį, referatą (tokių irgi buvo), kokio nors uždavinio sprendimą ir t.t. Ir kaip reaguotumėte, jei už tai Jums nepasiūlytų absoliučiai nieko.
Papildyta:

Nezinau ne viena gavau , labai joms dekinga , aisku jei butu proga ir po sokolada nupirkciau , galbut ne tik . Bet nei imant nei duodant , kazkaip moket nekylo mintis , atrodo tu pasidalini ir su tavim pasidalina . Nors esu ir uzrasus davus ir kazkur dingo , bet kazkaip nesureiksminu , juk visiems buna sunku .
Be problemu skolinu vadovelius atsisviesti ir panasiai , kol kas viskas be problemu . Tik su 0 zinuciu labai nerizikuoju ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Kaprizingaa @ 2010 09 27, 17:31)
gossip.gif

jei skaitytumėt kas parašyta neinterpretuodama pagal save, nesirodytų jokie pamokslai biggrin.gif bent forume jums asmeniškai rašyta nebuvo, juolab pasipiktinimo.tačiau kadangi jums atrodo normalu ir neįprasta darbų pirkimas, tai ir ankstesni pasisakymai nestebina irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlytė22 @ 2010 09 27, 14:05)
Turiu atstovavimo CP skaidres, dėstytoja davė pavasarį. Jei kam reikia, galiu pasidalinti ;-)

buciau dekinga uz skaidres
asta.valentukeviciute@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2010 09 27, 17:23)
Be problemu skolinu vadovelius atsisviesti ir panasiai , kol kas viskas be problemu . Tik su 0 zinuciu labai nerizikuoju  ax.gif

Apie skyrelio senbuves, tai net minties nera, kad neduot ir pan. Tik va naujai uzsuke veidai kelia itarima. Bet gi tai normalu, kad nezinai, tai ir tiket sunku.

QUOTE(l'eau @ 2010 09 27, 18:23)
jei skaitytumėt kas parašyta neinterpretuodama pagal save, nesirodytų jokie pamokslai biggrin.gif bent forume jums asmeniškai rašyta nebuvo, juolab pasipiktinimo.tačiau kadangi jums atrodo normalu ir neįprasta darbų pirkimas, tai ir ankstesni pasisakymai nestebina irnesakyk.gif

Tai zmogus gal ne interpretuoja, o tiesiog savo situacija analizuoja biggrin.gif as cia nepiktai per danti traukiu, jei ka mirksiukas.gif
Atsakyti