Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas (tęsinys)

QUOTE(sandrute22 @ 2010 09 27, 23:45)
Klausimas: ar kas buvote susidūrusios su I.Montvydiene (dėsto CPT)? Girdėjau tikrai skirtingų atsiliepimų, daugelis sako, kad ji labai sudėtingus klausimus duoda egzamino metu, daug skolų prirašo. Nors CT ir CPT visgi man artimiausios sritys, bet baisu... Gal kas žinote, kokias temas ji labiau mėgsta duoti egzaminų metu ir pan.? g.gif

Teko susidurti, bet egzamino pas ja nelaikiau.
Siaip reikli moterele, kodeksa reikia gerai zinoti, o klausimai dazniausiai konkretus buna, be jokiu isvedziojimu. Del megstamos srities, deja, nelabai zinau.
Atsakyti
QUOTE(Soneee @ 2010 09 28, 09:31)
Kas girdejo apie G.Šapoka? g.gif Cia teises istorijos katedroj.As turiu kaip skirtumini dalyka eit pas ji uzsienio teises istorija laikyt ax.gif Ar piktas? biggrin.gif

Yra tekę seniau susidurti, yra susidūrę ir kolegos, tai sužinojus, kad pas jį reiks laikyt, istoriją atidedu kuo galima toliau... O man dar lietuvos ir užsienio istorija kaip vienas egzaminas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Soneee @ 2010 09 28, 10:31)
Kas girdejo apie G.Šapoka? g.gif Cia teises istorijos katedroj.As turiu kaip skirtumini dalyka eit pas ji uzsienio teises istorija laikyt ax.gif Ar piktas? biggrin.gif

piktas biggrin.gif reikes saziningas pasiruosti tongue.gif
Megsta ir gerai ismano savo dalyka, to reikalauja ir is kitu, nors is principo specialiai "nesodina", 5 dazniausiai paraso, nebent visai i pievas rasysite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 09 28, 09:43)
piktas  biggrin.gif  reikes saziningas pasiruosti  tongue.gif
Megsta ir gerai ismano savo dalyka, to reikalauja ir is kitu, nors is principo specialiai "nesodina", 5 dazniausiai paraso, nebent visai i pievas rasysite  ax.gif

Man tik nesuprantama, kaip sąžiningai pasiruošti, kai tokia apimtis, o ir atmintis nebe tokia kaip jaunystej biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kaaa @ 2010 09 28, 10:47)
Man tik nesuprantama, kaip sąžiningai pasiruošti, kai tokia apimtis, o ir atmintis nebe tokia kaip jaunystej  biggrin.gif

as laikiau uzsienio ir Lietuvos istorija kartu, mokiausi tikrai daug, perskaiciau kelis kartus abu vadovelius ir dar konspektus iskaliau, dabar nezinau ar taip sugebeciau, tiksliau ar prisiversciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 28 rugsėjo 2010 - 10:22
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 09 28, 11:59)
as laikiau uzsienio ir Lietuvos istorija kartu, mokiausi tikrai udaug, perskaiciau kelis kartus abu vadovelius ir dar kosnektus iskaliau, dabar nezianau ar taip sugebeciau, tiksliau ar prisiversciau  biggrin.gif

Viskas aisku...Aciu,vadinasi Neurozano reiks i vaistine begt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 09 28, 05:35)
tokius dalykus galima ir lrs.lt rasti. per "es teisės aktų paieška"

kieta ji. mokytis teks, ką dėsto per paskaitas ir kodeksą reikia mokytis vos ne mintinai, savais žodžiais per daug neatsakysi. mėgstamiausių sričių nelabai turi. na, durnių voliodamas nepraslysi, bet pasimokius išlaikoma, klausimai būna tikslūs ir daugiausiai iš kodekso, svarbu jame gerai gaudytis. gaudo nusirašinėjančius labai.

Tai bus tik tas, kas yra jos skaidrėse? Man ten siaurioka pasirodė g.gif O uždaviniai kokio tipo būna? Tik CP kodeksą galima turėti ar ir CT kodeksą? O kaip ten dėl bankroto įstatymų? Juos mintinai išmokti, ar iš jų nebūna klausimų?
Atsakyti
QUOTE(Soneee @ 2010 09 28, 10:31)

jo... is musu 240 per egzamina islaike maximum 25 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 09 28, 10:44)
jo... is musu 240 per egzamina islaike maximum 25  doh.gif

je....
Atsakyti
QUOTE(sandrute22 @ 2010 09 28, 11:26)
Tai bus tik tas, kas yra jos skaidrėse? Man ten siaurioka pasirodė g.gif  O uždaviniai kokio tipo būna? Tik CP kodeksą galima turėti ar ir CT kodeksą? O kaip ten dėl bankroto įstatymų? Juos mintinai išmokti, ar iš jų nebūna klausimų?

Manau, kad pravers ne tik CPT, bet ir CT, ir DT kodeksai, kas be ko ĮBĮ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrute22 @ 2010 09 28, 11:26)
Tai bus tik tas, kas yra jos skaidrėse? Man ten siaurioka pasirodė g.gif  O uždaviniai kokio tipo būna? Tik CP kodeksą galima turėti ar ir CT kodeksą? O kaip ten dėl bankroto įstatymų? Juos mintinai išmokti, ar iš jų nebūna klausimų?

nežinau kaip dabar, bet man kadangi cp ir cpt buvo atskirai, mokiausi iš esmės tik iš cpk. kai mokiausi pas ją, skaidrių nebuvo, todėl į šį klausimą atsakyti negaliu.
Atsakyti
Man Montvydienė visai normali pasirodė. Reikli, bet objektyvi. Iš oro balų nerašo. Nu ir gerai. Išlaikiau iš pirmo karo CPT. ax.gif

Va... unsure.gif

O TT neįskaitė... unsure.gif blem... unsure.gif
Atsakyti