QUOTE(Blogytė @ 2010 10 14, 16:03)
dionide, man labai gražus tavo nosytės profilis

tokios panašiai aš norėjau

o iš priekio patinimas dar matosi pas tave?
Na va ir aš įdėjau foto prieš op, po 1 mėn ir po 3 mėn. Pasirodo nuotraukose labai asimetrijos matosi ir patinimai

maniau, kad iš priekio šiek tiek patinimas mažėja, bet pasirodo, kad ne

gumbelis vis dar ramybės neduoda, įdomu ar pranyks bent kiek po metų

dešinė pusė dar jautri kai liečiu, ten kur kuprelė buvo, tai paskutiniu metu labai tempia, tvinkčioja na toks labai keistas jausmas

ir dar palyginus foto po 1 mėn ir dabar matosi, kad riestumas atsiranda tik kol kas neturiu nuomonės ar man tai patinka ar nelabai
Blogyte man tai labai graziai tavo nosyte atrodo

patinimas dar tikrai matosi, bet ir pas mane jis ne ka mazesnis, tai labai tikiuosi, kad nuslugs kadanors

o asimetrijos tikrai jokios nematau
Matai, kaip is tikruju pasiteisina ta taisykle, visi nori to, ko patys neturi.

as is pradziu juk norejau tiesios nosytes, Jankuno ir prasiau kuo tiesesnes, o po op, kai nueme itvara ir pamaciau, kad ji riesta siek tiek, man nelabai patiko. Bet dabar, kai jau isvis jokio riestumo nebeliko, vis ziuriu i veidrodi ir galvoju, kad noriu riestesnes

Man net keista kai daugelis merginu cia raso, kad po kiek laiko nosytes uzsiriecia... nu pas mane tai tikrai nieko panasaus! Man ji kuo tolyn tuo tiesyn! Jau pradejau galvoti ir apie 2 op po metu

nakti net pleistrus pradejau klijuoti, kad ji bent siek tiek uzsiriestu...
O del priekio, tai jo, patinimas tikrai dar gana ryskiai matosi... Teisingai tu sakai, realybeje nosyte geriau atrodo, nei fotkese. As jau irgi galvojau, kad is priekio vaizdas po truputi tvarkosi, bet tik nusifotkinu ir i veidrodi ziureti nebenoriu
Papildyta:
QUOTE(xtinna @ 2010 10 14, 19:03)
Labas Dionide
Tavo nosiukas taip sumazejo, riestumas kur buvo mazas isvis isnyko

dbr nosyte atrodo tiesiog liuks is profilio. Tokia tiesi mazyte

Aisku, idomu pamatyti ir is priekio, gal ikelsi veliau

Istiesu tau greitai lb nusedo galiukas - zodziu grazu
Mano nosis dbr kai nusedo kaulas isvis tapo riesta riesta, o taip norisi kad butu beveik tiesi, nes ir priekio vaizda gadina ir profilio

bet kadangi ji buvo taip gerai ismesineta per visus galus, kad jauciu, to galutinio rezultato tikrai reikes laukti lb ilgai. Nes galiukas nejuda is vietos. Noriu tiketi, kad jis sumazes ir nusileis, belieka tik laukti
Sveikute

niu nera ji mazyte...gal tik taip atrodo fotkese, man tai ji didele, vis galvoju, kad galejo dar daugiau sumazint

zodziu kabinejuosi prie visko... o galiukas tai dar labai patines... kokia diena imesiu foto ir is priekio, bet net nenoriu fotkintis, nes nuotaika iskart dingsta foto is priekio pamacius...
Papildyta:
QUOTE(Otina @ 2010 10 14, 19:57)
Dionide,
niu jau koks grozis... Tikrai labai idomu butu is priekio pamatyti, nes is sono tai tikrai labai grazi,labai tokios noreciau
Pasistengsiu ir is priekio imest.

Dekui uz grazius zodzius

bet man tai kolkas nepatinka