Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

xtinna, nepykstu smile.gif aš pati kai kurių trūkumų nemačiau kol foto nepadariau ir nepalyginau smile.gif dar turiu 7 mėn., kad nosis pasikeistų į gerą pusę, tai neprarandu vilties smile.gif
Otina, dėkui nors ir taip nieks neduoda tiek metų kiek turiu, tai jaunesnė išvaizda neaktuali kol kas biggrin.gif profilis man dabar gal gražiau kai riesta, lyg labiau tinka pagal veido formą ir smakrą ir MB taip galvoja g.gif bet vat iš priekio abiems nepatinka vaizdas, na bet gal kažkiek susitrauks g.gif kaip MB sako iš priekio sugadinta nosis dabar doh.gif
Pas kokius gydytojus buvai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 14 spalio 2010 - 21:09
QUOTE(Blogytė @ 2010 10 14, 22:03)
Pas kokius gydytojus buvai?

Buvau pas Jauniski, Jankuna ir Astrauska. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 10 14, 16:03)
dionide, man labai gražus tavo nosytės profilis  wub.gif tokios panašiai aš norėjau  ax.gif o iš priekio patinimas dar matosi pas tave?

Na va ir aš įdėjau foto prieš op, po 1 mėn ir po 3 mėn. Pasirodo nuotraukose labai asimetrijos matosi ir patinimai  doh.gif maniau, kad iš priekio šiek tiek patinimas mažėja, bet pasirodo, kad ne  doh.gif gumbelis vis dar ramybės neduoda, įdomu ar pranyks bent kiek po metų  g.gif dešinė pusė dar jautri kai liečiu, ten kur kuprelė buvo, tai paskutiniu metu labai tempia, tvinkčioja na toks labai keistas jausmas  g.gif ir dar palyginus foto po 1 mėn ir dabar matosi, kad riestumas atsiranda tik kol kas neturiu nuomonės ar man tai patinka ar nelabai  lotuliukas.gif

Blogyte man tai labai graziai tavo nosyte atrodo thumbup.gif patinimas dar tikrai matosi, bet ir pas mane jis ne ka mazesnis, tai labai tikiuosi, kad nuslugs kadanors smile.gif o asimetrijos tikrai jokios nematau smile.gif
Matai, kaip is tikruju pasiteisina ta taisykle, visi nori to, ko patys neturi. doh.gif as is pradziu juk norejau tiesios nosytes, Jankuno ir prasiau kuo tiesesnes, o po op, kai nueme itvara ir pamaciau, kad ji riesta siek tiek, man nelabai patiko. Bet dabar, kai jau isvis jokio riestumo nebeliko, vis ziuriu i veidrodi ir galvoju, kad noriu riestesnes biggrin.gif Man net keista kai daugelis merginu cia raso, kad po kiek laiko nosytes uzsiriecia... nu pas mane tai tikrai nieko panasaus! Man ji kuo tolyn tuo tiesyn! Jau pradejau galvoti ir apie 2 op po metu g.gif nakti net pleistrus pradejau klijuoti, kad ji bent siek tiek uzsiriestu...
O del priekio, tai jo, patinimas tikrai dar gana ryskiai matosi... Teisingai tu sakai, realybeje nosyte geriau atrodo, nei fotkese. As jau irgi galvojau, kad is priekio vaizdas po truputi tvarkosi, bet tik nusifotkinu ir i veidrodi ziureti nebenoriu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(xtinna @ 2010 10 14, 19:03)
Labas Dionide  mirksiukas.gif
Tavo nosiukas taip sumazejo, riestumas kur buvo mazas isvis isnyko  thumbup.gif  dbr nosyte atrodo tiesiog liuks is profilio. Tokia tiesi mazyte  4u.gif  Aisku, idomu pamatyti ir is priekio, gal ikelsi veliau  blush2.gif  Istiesu tau greitai lb nusedo galiukas - zodziu grazu  thumbup.gif
Mano nosis dbr kai nusedo kaulas isvis tapo riesta riesta, o taip norisi kad butu beveik tiesi, nes ir priekio vaizda gadina ir profilio  doh.gif bet kadangi ji buvo taip gerai ismesineta per visus galus, kad jauciu, to galutinio rezultato tikrai reikes laukti lb ilgai. Nes galiukas nejuda is vietos. Noriu tiketi, kad jis sumazes ir nusileis, belieka tik laukti  g.gif

Sveikute 4u.gif niu nera ji mazyte...gal tik taip atrodo fotkese, man tai ji didele, vis galvoju, kad galejo dar daugiau sumazint blush2.gif zodziu kabinejuosi prie visko... o galiukas tai dar labai patines... kokia diena imesiu foto ir is priekio, bet net nenoriu fotkintis, nes nuotaika iskart dingsta foto is priekio pamacius...
Papildyta:
QUOTE(Otina @ 2010 10 14, 19:57)

Dionide,
niu jau koks grozis... Tikrai labai idomu butu is priekio pamatyti, nes is sono tai tikrai labai grazi,labai tokios noreciau  blush2.gif

Pasistengsiu ir is priekio imest. mirksiukas.gif Dekui uz grazius zodzius 4u.gif bet man tai kolkas nepatinka blush2.gif
Atsakyti
dionide, man visada šiek tiek riestesnės nosytės patiko, bet maniau, kad man netiks, o VJ sakė šiek tiek lenktą padarys, kadangi pasitikėjau juo tai sakiau, kad darytų kaip jam geriau atrodo, tikiuosi gausis gerai smile.gif tikrai ir aš stebėjausi kai merginos sakydavo, kad po kiek laiko nosytės riestis pradėdavo biggrin.gif tai va tos fotkės kur priekiu stoviu tai labai nervuoja doh.gif kokį pleistriuką klijuoji? Gal man reiks ant gumbelio paklijuoti g.gif
Atsakyti
Labas rytas, merginos 4u.gif siandien istinus kaip alkoholike pragerus 10metu biggrin.gif akys labiau pamelynavo, bet va nakti jau kvepavau per nosi, buvo visiskai atsikisus blush2.gif na dabar vel prasciau, akys tik plysiukai like, zandai chameko, o lupos i burna sulysti baigia biggrin.gif mergaites, kada galima ta nosi su juros vandeniu plauti?
Atsakyti
QUOTE(Eidzi @ 2010 10 15, 08:01)
Labas rytas, merginos  4u.gif  siandien istinus kaip alkoholike pragerus 10metu biggrin.gif akys labiau pamelynavo, bet va nakti jau kvepavau per nosi, buvo visiskai atsikisus  blush2.gif  na dabar vel prasciau, akys tik plysiukai like, zandai chameko, o lupos i burna sulysti baigia biggrin.gif mergaites, kada galima ta nosi su juros vandeniu plauti?

Man po 2 dienų, kai tamponus ištraukė liepė purkšti, aišku atsargiai smile.gif patinimai nuslūgs tik reikia laiko 4u.gif gerk daug skysčių.
Atsakyti
QUOTE(Eidzi @ 2010 10 15, 10:01)
Labas rytas, merginos  4u.gif  siandien istinus kaip alkoholike pragerus 10metu biggrin.gif akys labiau pamelynavo, bet va nakti jau kvepavau per nosi, buvo visiskai atsikisus  blush2.gif  na dabar vel prasciau, akys tik plysiukai like, zandai chameko, o lupos i burna sulysti baigia biggrin.gif mergaites, kada galima ta nosi su juros vandeniu plauti?

skalauti man leido jau isemus tamponus ,trecia diena.Ir dar liepe nusipirkti aliejuka,tepti su grapstuku ,kad neuzdziutu gleivine ir snargliukai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 10 15, 11:46)
skalauti man leido jau isemus tamponus ,trecia diena.Ir dar liepe nusipirkti aliejuka,tepti su grapstuku ,kad neuzdziutu gleivine ir snargliukai smile.gif

Blogyte,tavo nosyte is priekio matosi,kad maziau istinusi ir simetrija ryskeja,grazeja tikrai,bet is sono man asmeniskai taip pat patinka nosyte po menesio negu dabar ,per didelis tas islinkimas.Ir ziuriu ne tau vienai taip yra,xtinai ir man ,kuo toliau tuo ji riestesne darosi,man tas nepatinka,negaliu ziureti ir i save ,patinka kai buna siek tiek riestos,o mano darosi urziesta maziau patinkanti nosis man,aisku siek tiek is priekio grazeja,nes slugsta patinimas.Bet nenusiminkime,dar kantrybes turekim.
Papildyta:
dionide,nosyte labai grazi nosyte is profilio,man ir tada grazi buvo po op ankstesnes foto,tik matesi is priekio,kad patinus gerokai.Laukiame is priekio foto mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 10 15, 12:00)
Papildyta:

Blogyte,tavo nosyte is priekio matosi,kad maziau istinusi ir simetrija ryskeja,grazeja tikrai,bet is sono man asmeniskai taip pat patinka nosyte po menesio negu dabar ,per didelis tas islinkimas.Ir ziuriu ne tau vienai taip yra,xtinai ir man ,kuo toliau tuo ji riestesne darosi,man tas nepatinka,negaliu ziureti ir i save ,patinka kai buna siek tiek riestos,o mano darosi urziesta maziau patinkanti nosis man,aisku siek tiek is priekio grazeja,nes slugsta patinimas.Bet nenusiminkime,dar kantrybes turekim.
Papildyta:
dionide,nosyte labai grazi nosyte is profilio,man ir tada grazi buvo po op ankstesnes foto,tik matesi is priekio,kad patinus gerokai.Laukiame is priekio foto mirksiukas.gif

o del foto tai jus teisios,kai ziuri veidrodi visiskai atrodo man ta nosis kitokia,kai padarai foto viskas isryskeja visi patinimai viskas doh.gif
Atsakyti
Kam senai op daryta kada galiukas susitraukia? O tas tvinkčiojimas tai jau nervuoja doh.gif įdomu kada nustos g.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif džiaugiuosi už tas, kurios jau po op, manau, kad jum viskas bus thumbup.gif vis skaitau apie patinimus, ir pan... aš kai gulėjau dėl protinių dantų op, man ligoninėj leido vaistus, mažinančius tinimą, aišku, aš ne daktarė ir nežinau tikslaus jų veikimo, bet išrovus (išdraskius, iškalus su kaltais ir tt doh.gif ) tuos 3 dantis, mano veidukas ir tai ištino labai nesmarkiai... Aišku, gal čia kitas variantas visai, bet aš pasiteirausiu dakraro dėl jų. O pvz as nuo melynių turėjau tepaliuką, troxevazin ligtais vadinos, tai nzn, tepliojau dažnokai, man sakyciau greičiau mėlynės nuėjo, pagelto ir pranyko (bet vėl gi, gal čia nuo organizmo priklauso).
Tai gal yra tokių tepaliukų, kur iš tikro pagreitintų ir tinimas greičiau praeitų, na gal ne per metus, o per pusmetį reguliariai naudojant rezultatas jau matytųsi (arba tas pats tepaliukas, db po ranka neturiu jo, pavadinimą pasitikslinsiu, atseit jis skatina kraujotaką, tinka sumušimams ir pan)
Atsakyti
QUOTE(*Bruknė* @ 2010 10 15, 12:51)
Sveikutės smile.gif džiaugiuosi už tas, kurios jau po op, manau, kad jum viskas bus  thumbup.gif  vis skaitau apie patinimus, ir pan... aš kai gulėjau dėl protinių dantų op, man ligoninėj leido vaistus, mažinančius tinimą, aišku, aš ne daktarė ir nežinau tikslaus jų veikimo, bet išrovus (išdraskius, iškalus su kaltais ir tt  doh.gif ) tuos 3 dantis, mano veidukas ir tai ištino labai nesmarkiai... Aišku, gal čia kitas variantas visai, bet aš pasiteirausiu dakraro dėl jų. O pvz as nuo melynių turėjau tepaliuką, troxevazin ligtais vadinos, tai nzn, tepliojau dažnokai, man sakyciau greičiau mėlynės nuėjo, pagelto ir pranyko (bet vėl gi, gal čia nuo organizmo priklauso).
Tai gal yra tokių tepaliukų, kur iš tikro pagreitintų ir tinimas greičiau praeitų, na gal ne per metus, o per pusmetį reguliariai naudojant rezultatas jau matytųsi (arba tas pats tepaliukas, db po ranka neturiu jo, pavadinimą pasitikslinsiu, atseit jis skatina kraujotaką, tinka sumušimams ir pan)

nezinau,kiek girdejau jokie tepalai nepadeda,nereikia jokiku tepalu.
Atsakyti
o tamponus ne kita diena ištraukia po op?
ar čia kiekvienas daktaras savaip nusprendžia... g.gif
VJ pasakė, kad kita diena, o čia kažkam trečiąja diena tik unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Blogytė @ 2010 10 15, 09:13)
Man po 2 dienų, kai tamponus ištraukė liepė purkšti, aišku atsargiai  smile.gif patinimai nuslūgs tik reikia laiko  4u.gif gerk daug skysčių.

o nuo skysčiu dar labiau patinimo neatsiranda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .code.: 15 spalio 2010 - 11:28
man istrauke ta pacia diena tamponus ax.gif is kart palengvejo mirksiukas.gif o kiek kazi galima plauti per diena nosiuka, kad paskui nepadaryti meskos paslaugos sau... sudirgs visai paskui sad.gif
Atsakyti