QUOTE(Blogytė @ 2010 10 14, 19:03)
Na va ir aš įdėjau foto prieš op, po 1 mėn ir po 3 mėn. Pasirodo nuotraukose labai asimetrijos matosi ir patinimai

maniau, kad iš priekio šiek tiek patinimas mažėja, bet pasirodo, kad ne

gumbelis vis dar ramybės neduoda, įdomu ar pranyks bent kiek po metų

dešinė pusė dar jautri kai liečiu, ten kur kuprelė buvo, tai paskutiniu metu labai tempia, tvinkčioja na toks labai keistas jausmas

ir dar palyginus foto po 1 mėn ir dabar matosi, kad riestumas atsiranda tik kol kas neturiu nuomonės ar man tai patinka ar nelabai
Labas Blogyte
Na paziurejau tavo nosiuka po 3 men. Pasakysiu savo nuomone, kaip mano akimis ziurint atrodo tavo nosyte
Palyginus foto po op. menuo ir dbr kai 3 men. skirtumas akivaizdus pokyciu, tik man jie nelabai patinka. Sakyciau man daug labiau patiko nosyte po op 1 menesiui praejus.Labai faina buvo, o dbr is profilio ji gerokai riesta, nes kaulas pasedo, o galiukas liko

. Is priekio pats galiukas atrodo patines labiau nei pries kelis menesius, tikriausiai del to, kad kaulas pasedo is visu pusiu. Nezn kaip bus toliau, gal viskas pasikeis i geraja puse. Kas del asimetrijos, tai as jos visai nematau, man viskas ok, abi puses lygios

.
Taciau tai tik mano nuomone, nesupyk

, bet ir man paciai mano nosis kolkas keiciasi ne i geraja puse - kaulas irgi pasedo ir dbr nosis dvigubai uzsiriete

. Graziau buvo tik po op profilis nei dbr, bet tikiuosi kad iki kt metu vasaros sumazes tas galiukas, nusileis, lb tikiuosi
Papildyta:
[quote=dionide,2010 10 14, 11:45]
Sveikute
katik ikeliau
Labas Dionide
Tavo nosiukas taip sumazejo, riestumas kur buvo mazas isvis isnyko

dbr nosyte atrodo tiesiog liuks is profilio. Tokia tiesi mazyte

Aisku, idomu pamatyti ir is priekio, gal ikelsi veliau

Istiesu tau greitai lb nusedo galiukas - zodziu grazu
Mano nosis dbr kai nusedo kaulas isvis tapo riesta riesta, o taip norisi kad butu beveik tiesi, nes ir priekio vaizda gadina ir profilio

bet kadangi ji buvo taip gerai ismesineta per visus galus, kad jauciu, to galutinio rezultato tikrai reikes laukti lb ilgai. Nes galiukas nejuda is vietos. Noriu tiketi, kad jis sumazes ir nusileis, belieka tik laukti