Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(Blogytė @ 2010 10 13, 09:25)
ateniuxxx, galiukas sėda lėčiausiai, pas dauguma manau tas galiukas toks labiau patinęs taip, kad nepergyvenk turi susitraukti viskas  4u.gif

nu tikiuos,kad ir trauksis tas galiukas.. smile.gif Kaip pasiai blogyte, mazeja nosytes galas?
Papildyta:
QUOTE(Blogytė @ 2010 10 12, 20:10)
Nuėmė kuprelę, trumpino visą nosį, galiuką mažino ir pakėlė + kvėpavimo problemas sutvarkė. Na atrodo, kad slūgsta patinimas ir iš priekio po truputį geriau atrodo, bet tas po truputį tai labai jau lėtai  doh.gif po poros dienų bus 3 mėn po op tai įdėsiu palyginimui foto iš priekio kaip keitėsi, nes ir pačiai įdomu jau bus palyginti  biggrin.gif
Sėkmės tau ir kantrybės po op  4u.gif
drinks_cheers.gif  su tavim  smile.gif

laukiu jusu nosyciu foto palyginimui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 10 13, 16:01)
dionide, įdėk savo nuotraukyčių labai jau smalsu kaip atrodo nosytė  ax.gif

Sveikute 4u.gif
katik ikeliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dionide @ 2010 10 14, 10:45)
Sveikute 4u.gif

Na nosytė tikrai thumbup.gif įdomu tik, kaip iš priekio atrodo? ax.gif o aš žiūrėjau ir neradau foto prieš op blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites wink.gif Stai as jau namie po op ax.gif siandien antra diena, jauciuosi klaikiai biggrin.gif didziausias diskomfortas del to kvepavimo per burna sad.gif siandien ryte jau buvau paluzus ir nubraukaiu pora asaru "kokio velnio man reikejo tos operacijos" doh.gif na tikiuosi daugiau ju braukti nereikes,kai pamatysiu tikraji rezultata smile.gif
Senbuves, pasidalinkit patirtim,kada kvepuot per nosi galejot? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eidzi @ 2010 10 14, 16:55)
Sveikos, mergaites wink.gif Stai as jau namie po op  ax.gif  siandien antra diena, jauciuosi klaikiai biggrin.gif didziausias diskomfortas del to kvepavimo per burna sad.gif siandien ryte jau buvau paluzus ir nubraukaiu pora asaru "kokio velnio man reikejo tos operacijos"  doh.gif  na tikiuosi daugiau ju braukti nereikes,kai pamatysiu tikraji rezultata smile.gif
Senbuves, pasidalinkit patirtim,kada kvepuot per nosi galejot?  verysad.gif

nu uzjauciu tave Eidzi,as ir ne viena asara nubraukiau,gaila ziureti i save buvo.Kvepavimas man paciai,tai per 3 sav susitvarke,kaupes tas tris savaites vis sloga,tai skalavau ir traukiau i save ,viska ispjaudavau.O dabar menuo,tai viskas susitvake man jau thumbup.gif
Atsakyti
dionide, man labai gražus tavo nosytės profilis wub.gif tokios panašiai aš norėjau ax.gif o iš priekio patinimas dar matosi pas tave?

Na va ir aš įdėjau foto prieš op, po 1 mėn ir po 3 mėn. Pasirodo nuotraukose labai asimetrijos matosi ir patinimai doh.gif maniau, kad iš priekio šiek tiek patinimas mažėja, bet pasirodo, kad ne doh.gif gumbelis vis dar ramybės neduoda, įdomu ar pranyks bent kiek po metų g.gif dešinė pusė dar jautri kai liečiu, ten kur kuprelė buvo, tai paskutiniu metu labai tempia, tvinkčioja na toks labai keistas jausmas g.gif ir dar palyginus foto po 1 mėn ir dabar matosi, kad riestumas atsiranda tik kol kas neturiu nuomonės ar man tai patinka ar nelabai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 10 14, 17:40)
nu uzjauciu tave Eidzi,as ir ne viena asara nubraukiau,gaila ziureti i save buvo.Kvepavimas man paciai,tai per 3 sav susitvarke,kaupes tas tris savaites vis sloga,tai skalavau ir traukiau i save ,viska ispjaudavau.O dabar menuo,tai viskas susitvake man jau thumbup.gif

O nuo kada galima plauti juros druska? dabar man liepe tik slapius tamponus per diena du kart kisti....ir visa pagalba sad.gif gal ka galit patarti is savo jau patirties? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eidzi @ 2010 10 14, 15:55)
Sveikos, mergaites wink.gif Stai as jau namie po op  ax.gif  siandien antra diena, jauciuosi klaikiai biggrin.gif didziausias diskomfortas del to kvepavimo per burna sad.gif siandien ryte jau buvau paluzus ir nubraukaiu pora asaru "kokio velnio man reikejo tos operacijos"  doh.gif  na tikiuosi daugiau ju braukti nereikes,kai pamatysiu tikraji rezultata smile.gif
Senbuves, pasidalinkit patirtim,kada kvepuot per nosi galejot?  verysad.gif

oho kaip greitai paleido Astrauskas blink.gif gal namine aplinka geriau padeda reabilituotis ir visa skausma lengviau pernešti rolleyes.gif
man jau op ne už kalnų jau triečiadienį žiūrėsim kaip man su drąsa bus ir verkšlenimais biggrin.gif operuos V.J.
Atsakyti
QUOTE(.code. @ 2010 10 14, 18:56)
oho kaip greitai paleido Astrauskas  blink.gif gal namine aplinka geriau padeda reabilituotis ir visa skausma lengviau pernešti  rolleyes.gif
man jau op ne už kalnų jau triečiadienį žiūrėsim kaip man su drąsa bus ir verkšlenimais biggrin.gif operuos V.J.

Kad tikriausiai tik Jankunas ilgiau ir laiko smile.gif is esmes nera del klinikoj buti, nes tikrai nieko is esmes nekeicia.... o namie tikrai geriau, nes tenai kaip tikra ligone jauciausi, o namie tik kaip gerai i nosi gavus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif) na labai reiktu jusu patarimo. Laiks nuo laiko paskaitau si foruma, ir pati pasvajoju apie sia operacija. Idedu foto jusu teismui smile.gif gal kas turejot panasia nosyte ir pasidaret operacija? Ir noras ir baime,tad prasau jusu patarimo smile.gif

http://img408.images.../img05561t.jpg/

http://img209.images...i/img05601.jpg/

http://img810.images...i/img05611.jpg/
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 10 14, 19:03)

Na va ir aš įdėjau foto prieš op, po 1 mėn ir po 3 mėn. Pasirodo nuotraukose labai asimetrijos matosi ir patinimai  doh.gif maniau, kad iš priekio šiek tiek patinimas mažėja, bet pasirodo, kad ne  doh.gif gumbelis vis dar ramybės neduoda, įdomu ar pranyks bent kiek po metų  g.gif dešinė pusė dar jautri kai liečiu, ten kur kuprelė buvo, tai paskutiniu metu labai tempia, tvinkčioja na toks labai keistas jausmas  g.gif ir dar palyginus foto po 1 mėn ir dabar matosi, kad riestumas atsiranda tik kol kas neturiu nuomonės ar man tai patinka ar nelabai  lotuliukas.gif

Labas Blogyte ax.gif

Na paziurejau tavo nosiuka po 3 men. Pasakysiu savo nuomone, kaip mano akimis ziurint atrodo tavo nosyte g.gif
Palyginus foto po op. menuo ir dbr kai 3 men. skirtumas akivaizdus pokyciu, tik man jie nelabai patinka. Sakyciau man daug labiau patiko nosyte po op 1 menesiui praejus.Labai faina buvo, o dbr is profilio ji gerokai riesta, nes kaulas pasedo, o galiukas liko schmoll.gif . Is priekio pats galiukas atrodo patines labiau nei pries kelis menesius, tikriausiai del to, kad kaulas pasedo is visu pusiu. Nezn kaip bus toliau, gal viskas pasikeis i geraja puse. Kas del asimetrijos, tai as jos visai nematau, man viskas ok, abi puses lygios thumbup.gif .
Taciau tai tik mano nuomone, nesupyk 4u.gif , bet ir man paciai mano nosis kolkas keiciasi ne i geraja puse - kaulas irgi pasedo ir dbr nosis dvigubai uzsiriete schmoll.gif . Graziau buvo tik po op profilis nei dbr, bet tikiuosi kad iki kt metu vasaros sumazes tas galiukas, nusileis, lb tikiuosi doh.gif
Papildyta:
[quote=dionide,2010 10 14, 11:45]
Sveikute 4u.gif

Labas Dionide mirksiukas.gif
Tavo nosiukas taip sumazejo, riestumas kur buvo mazas isvis isnyko thumbup.gif dbr nosyte atrodo tiesiog liuks is profilio. Tokia tiesi mazyte 4u.gif Aisku, idomu pamatyti ir is priekio, gal ikelsi veliau blush2.gif Istiesu tau greitai lb nusedo galiukas - zodziu grazu thumbup.gif
Mano nosis dbr kai nusedo kaulas isvis tapo riesta riesta, o taip norisi kad butu beveik tiesi, nes ir priekio vaizda gadina ir profilio doh.gif bet kadangi ji buvo taip gerai ismesineta per visus galus, kad jauciu, to galutinio rezultato tikrai reikes laukti lb ilgai. Nes galiukas nejuda is vietos. Noriu tiketi, kad jis sumazes ir nusileis, belieka tik laukti g.gif
Atsakyti
Blogyte,
nosyte is tiesu darosi riestoka, bet mano subjektyvia nuomone tau tai tinka wink.gif, pajauninina wink.gif

Dionide,
niu jau koks grozis... Tikrai labai idomu butu is priekio pamatyti, nes is sono tai tikrai labai grazi,labai tokios noreciau blush2.gif

Eidzi,
kokia tu greituole, sveika sugrizus 4u.gif Kuo lengvesnes savijautos tau 4u.gif
Kokie dar ispudziai? Ar bijojai pries OP?

As tai truputi nusiminus... verysad.gif Buvau pas tris chirurgus konsultacijoj, ir isitikinau, kad ne vienas negales man padaryt taip kaip noriu... Mano nosis stambi, daug minkstuju audiniu, todel radikaliu pokyciu tikrai nebus... O norejau gana nemazai sumazinti (auksti) ir susiaurinti visa nosi (is tikruju galima bus tik galiuka ir sonus, o paciu snerviu - ne) ... Dar vis lieku prie nuomones kad OP reikia, bet be entuziazmo kazkaip...
Atsakyti