Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(-DolceVita- @ 2010 10 19, 22:03)
na as ir pagalvojau, kad su ausu, bet maza ka  tongue.gif

as normaliai, jau baigiu priprasti prie naujos nosies, tai man jau kokie 8,5 - 9 men praeje yra  biggrin.gif  imesiu kada prie progos nuotraukeliu, tik reikia pasifotkinti, o kai toks oras tai ir namuose bilia kokia prieblanda, fotikas neima  normaliai biggrin.gif  bandysiu ryt pasigrazinti kiek ir nusifotografuoti  mirksiukas.gif

atejo toks laikas, kai i nosi, butent i nosi, ziuriu kokius 3 kartus per savaite... o anksciau per valanda po 10 kartu ziuredavau  lotuliukas.gif  dziugu, daugiau laiko  kitkam lieka  biggrin.gif

dziugu girdeti as tai nosi savo visur matau net atspindi lango:DDD
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2010 10 19, 21:09)
sveikos merginos,

truputi retokai uzsuku, striuka su laiku, bet uztat kiti reikalai juda smile.gif Buvau sugalvojau darytis pas V.J., bet persigalvojau ir darysiuos pas T.A . g.gif

Eidzi, ar kitos merginos, kurios daretes pas T.A., ar pries pat op, dar turejot konsultacija?.. Gal kvailas klausimas, bet man atrodo, kad normaliai turetu buti aptarti paskutiniai niuansai..  g.gif ?
Ir ar is tiesu toj klinikoj galima savo rubu nesivezt?..  blush2.gif

Rubu tikrai galima nesivesti, nes as nusiveziau ir tikrai ju neprireike, nebuvo nei laiko juos persirengti, nei sveiktos. Del maisto, tai sesute vakare lb skania sriuba, beveik pati sumaitino doh.gif sake, kad stipriau busu ... tai puse nakties pykino doh.gif O pries pat op buna dar aptarimas su gyd, jei tau reikia, gali kekviena diena pas ji eiti kalbetis del tos operacijos lotuliukas.gif tik kas kalbant apie rezultata, visi jie turi savo technika, pasiziurek jo mergaiciu tvarkytu nosytes, o kita dalis priklauso, nuo tavo individualaus organizmo kaip gis mirksiukas.gif jie patys mato ka reikia pasiaurinti,ka paplatinti, tai jei atsiranda uasakymu,kad noriu kaip kokios Nikoles Kidman, jiems juokinga biggrin.gif daro grazias tvarkingas "lelytes" nosytes thumbup.gif bent jau Astrauskas nors kaip man bus dar nezinau ax.gif siandien einu 13h itvara nuims blush2.gif
Papildyta:
Idejau savo nuotraukytes i pasta, laukiu komentaru 4u.gif
Atsakyti
Eidzi,

manau turesi l. grazia nosyte mirksiukas.gif lauksim po itvaro nuemimo nuotraukyciu 4u.gif taip smalsu, kas ten slepiasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aaiissttyyttee @ 2010 10 19, 18:33)
o tavo darbas vaistus reklamuoti mmm fainas darbas smile.gif o del galiuko nusileidimo tai man kaip tik uzkiles ir sake SV kad turi leistis bet kaip iskiles teip iskiles laukiu kol nusileis:(

Man tas pats kaip Eidzi dar tik 5 sav. bet visai nenoriu, kad daugiau leistusi. Vakar klausiau SV, tai sake, kad tikrai daugiau nesileis. Tai gal cia kiekvienas atvejis skirtingas, gal priklauso nuo to kas konreciai daryta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Saulyte**: 20 spalio 2010 - 10:49
Sveikutės 4u.gif
Seniai jau berasiau, nors forumą seku kaip medžioklinis šuo lotuliukas.gif kas kam gerai, kas blogai ir tt. Ir susidariau nuomonę, nors gal dar per anksti daryt tokias isvadas, kad V. J. mėgsta palikti nosies galiukus tokius platesnius, nes ir Blogytė, ir aaiissttyyttee iš šono labiau rezultatu patenkintos, nors nelabai suprantu, kaip taip, va ateniuxx lyg ir viskas super, neišplatino daugiau, nei buvo... Viena mergaite žadėjo pas V.J. op darytis 11.04, bet atsisakė, tai mane perkėlė į tą laiką...
O mergaites, kurios pas V.J. darėtės, ten ateina sesutės, ledo atneša normaliai? girdėjau,kad nesutinsti tada taip smarkiai, jei iškart gauni gerai šaldymo... bet gal verta kokia drauge pasiprašyti, kad paslaugytų tą pirmą dienelę? g.gif
Atsakyti
kraunu naujas nuotraukas i pasta ir laukiu komentaru blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
DolceVita, atrodo nuostabiai thumbup.gif baltai pavydžiu ir laukiu nesulaukiu savosios op. Tikrai dabar labai svelnūs bruožai, graži nosytė 4u.gif
Atsakyti
Aciu, Brukne 4u.gif

Del slaugymo, nezinau kaip pas Jankuna, bet Viksraicio teritorijoj tik paspaudi knopke ir viskas vietoj, ko tik reikia biggrin.gif O del drauges... as taip blogai jauciausi iskarto po op, kad isvis nieko nenorejau matyti ir girdeti, net telikas ijungtas erzino ir galva dar labiau skaudino, vos iki tuliko nusliukindavau kelis zingsnius unsure.gif tik ir laukiau kitos dienos pietu, kad vyras greiciau susirinktu ir veztu namo... bet cia kiekvienam individualiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Stai as ir po visos proceduros.... nezinau nei ka daryti, norisi verkti, nosis visa sleiva, snerves nelygios ir dar baisiai istinus... verysad.gif tiek dabar visokiu abejoniu,kad kosmaras verysad.gif jei ji tokia sleiva liks, nes siaubingai matosi, griusiu negyva, nes sena nosis tokia tikrai nebuvo sad.gif pasakykit,kad ir Jum taip buvo ir viskas susitvarke.... tuoj idesiu nuotraukas unsure.gif
Atsakyti
Eidzi, nepanikuok, panikuoti galesi po 2 men, ar bent jau 2 sav palauk 4u.gif
Atsakyti
DolceVita, graži tavo nosytė thumbup.gif , tik kažkaip atrodo pats galiukas dar patinęs g.gif dar manau jis mažės 4u.gif

*Bruknė*, aaiissttyyttee pas Vikšraitį op darėsi. Na tikiuosi, kad susiaurės tas galiukas doh.gif

aaiissttyyttee , gražiai nosytė atrodo, tik būtų labai įdomu pamatyti, kaip atrodė prieš smile.gif
Atsakyti
Blogyte, man regis tas galiukas jau toks ir bus, nededu vilciu daug i sumazejima. mano pries op galas nosies galingas buvo, tai matyt daugiau jau nebuvo kaip sumazinti, o gal taip gavosi, sunku pasakyti... smile.gif
Atsakyti