Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(Eidzi @ 2010 10 20, 14:55)
Stai as ir po visos proceduros.... nezinau nei ka daryti, norisi verkti, nosis visa sleiva, snerves nelygios ir dar baisiai istinus...  verysad.gif  tiek dabar visokiu abejoniu,kad kosmaras  verysad.gif  jei ji tokia sleiva liks, nes siaubingai matosi, griusiu negyva, nes sena nosis tokia tikrai nebuvo sad.gif  pasakykit,kad ir Jum taip buvo ir viskas susitvarke.... tuoj idesiu nuotraukas  unsure.gif

Nepergyvenk tu taip. Cia viskas normalu. As kai pamaciau tai soka gavau. Nu, vaizdelis ziaurus buvo. Silpna daresi i veidrodi paziurejus... MB pamates susigraudino, nes net visi kiti bruozai atrode kazkokie issidarke. Dabar jau greit 1,5 men bus, tai jau normaliai. Ir MB jau po men pareiske, kad turbut kai sugis bus graziau negu buvo (iki tol jis buvo l.pries operacija ir sake, kad mano nosis visiskai normali, nors ji buvo didoka, platoka ir po traumos blink.gif ). O tau patarimas bent kokia savaitele stengtis kuo maziau ziureti i veidrodi, tada bent pagrindiniai sutinimai bus apmazeje. Per ta laika suprasi kaip greitai nosyte keiciasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte** @ 2010 10 21, 09:30)
Nepergyvenk tu taip. Cia viskas normalu. As kai pamaciau tai soka gavau. Nu, vaizdelis ziaurus buvo. Silpna daresi i veidrodi paziurejus... MB pamates susigraudino, nes net visi kiti bruozai atrode kazkokie issidarke. Dabar jau greit 1,5 men bus, tai jau normaliai. Ir MB jau po men pareiske, kad turbut kai sugis bus graziau negu buvo (iki tol jis buvo l.pries operacija ir sake, kad mano nosis visiskai normali, nors ji buvo didoka, platoka ir po traumos  blink.gif ). O tau patarimas bent kokia savaitele stengtis kuo maziau ziureti i veidrodi, tada bent pagrindiniai sutinimai bus apmazeje. Per ta laika suprasi kaip greitai nosyte keiciasi  mirksiukas.gif

Dekui smile.gif stengsiuosi taip ir daryti, maziau ziureti i veidrodi ax.gif bet kad kojytes pacios, tapu tapu ir jau tenai blush2.gif
Mergaites, vakar per stresa net nepaklausiau T.A. kada galima nosyte pusti jau?
Atsakyti
QUOTE(Eidzi @ 2010 10 21, 08:53)
Dekui smile.gif stengsiuosi taip ir daryti, maziau ziureti i veidrodi  ax.gif  bet kad kojytes pacios, tapu tapu ir jau tenai  blush2.gif 
Mergaites, vakar per stresa net nepaklausiau T.A. kada galima nosyte pusti jau?

as labai atsargiai pradejau pusti, jei kas putesi, jau po itvaro nuemimo, bet labai atsargiai, be jegos, kad neissivaiksciotu siules unsure.gif bet nelabai man putesi tada, ir dabar nelabai puciasi, ne taip kaip pries op sad.gif
Atsakyti
Eidzi, nosi aukstyn, ir uzsidenk savaitei veidrodzius wink.gif Nezinau ar as neisskysiu pati po savo op, bet tikiuosi kad ne smile.gif

DolceVita, man tai tu dabar truputi i feja panasi ax.gif pries op, bruozai buvo grieztesni, niu ir siek tiek vyresne atrodei wink.gif

Merginos, gal zinot, kur Vilniuje galiu pasidaryt tyrimus, greit (kad nereiktu ilgai laukt eilese) ir nebrangiai ? ax.gif
Papildyta:
Beje, Eidzi, ir po itvaru foto matosi, kad nosyte gerokai trumpesne, manau, kad tikrai bus l. grazu tau 4u.gif
Atsakyti
Otina,

o feja tai cia gerai ar blogai? unsure.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 10 21, 15:59)
Otina,

o feja tai cia gerai ar blogai?  unsure.gif  smile.gif  4u.gif

Kas per klausimas smile.gif , aisku kad gerai wink.gif Feja, turejau minty, tokia romantiskos isvaizdos smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif turiu klausima smile.gif kada Jums funkcionuoti pradejo virsutine lupa ir pradejote placiai sypsotis ax.gif vyras baigia numirti is mano dabartines "sypsenos", net virsutiniai dantys neatsidengia schmoll.gif
Taip baisu ziureti i ta nepazysta, istinusi, baisu veida,kad bent sypsena sava gristu smile.gif
Atsakyti
Eidzi,

apie pora menesiu visas procesas su lupa man vyko wink.gif gal tau greiciau atsileis 4u.gif labai gerai prisimenu ta Frankensteino "sypsena" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eidzi @ 2010 10 22, 10:04)
Labas rytas  4u.gif  turiu klausima smile.gif kada Jums funkcionuoti pradejo virsutine lupa ir pradejote placiai sypsotis  ax.gif  vyras baigia numirti is mano dabartines "sypsenos", net virsutiniai dantys neatsidengia  schmoll.gif 
Taip baisu ziureti i ta nepazysta, istinusi, baisu veida,kad bent sypsena sava gristu smile.gif

Man gal kokias 2-3 savaites. MB irgi is manes zvenge lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte** @ 2010 10 22, 14:16)
Man gal kokias 2-3 savaites. MB irgi is manes zvenge  lotuliukas.gif

DolceVita,labai grazi nosyte tavo,daug jaunesne tu man atrodai su nauja nosim ,daili pati forma thumbup.gif
Atsakyti
aciu mergaites, pakelet nuotaika tam kartui wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, sekiau jusu pokalbius ir nusprendziau prisijungti smile.gif as snd 4 dienos po operacijos. nuotaikos geresnes del to, kad jau akys prasimerke ir tynimas nuslugo doh.gif , bet neramu ziurint i nosi verysad.gif ji man atrodo visiskai nesumazejusi unsure.gif ir tokia iskelta i virsu, kad ten lupa virsutine kelia verysad.gif na laukiu beganciu dienu ir manau jos bus tik i gera...
Atsakyti