QUOTE(Eidzi @ 2010 10 23, 10:32)
Sveika, dzustina

tai mudvi naujausios nosytes, abi pjautos T.A. skalpelio ir laukiam stebuklo

man siandien 11para ir istinus as labai labai nemazai, atleisti tik zandai ir nemazai akys, bet tas tarpukas tarp nosytes ir lupos.....

o nosis.....

triguba nei buvo maniske, tik gal siek tiek trumpesne

o kai nueme itvara, koki bajeri man Astrauskas papaskojo.... sako, nuemiau jum nugarele(ne kuprele, jos as neturejau), pazeminau, tada pagalvojau,kad bus negrazu, tai prisiuvau atgal

Tai jis man istiesino ciut ciut pertvara, ir galiuka patrumpino. Tai ta vieta , kur jis prisiuvo atgal, dabar dviguba nei buvo, mano nosis buvo siaura, dabar ji vel aukstesne kaip ir buvobet dar ir plati

dar tikiuosi, kad po tinimo sumazes, bet kai jo klausiau jis nedriso pasakyti, kad ji dar labai keisis

gal galit ka patarti?
man snd jau 5 diena

na dar tik 5 diena

as pirmadieni eisiu pas T.A. o tau jau siulus iseme? ar tau neatviras pjuvis buvo? na man ji atrodo mazesne nei buvo, bet tikrai nemaza. kazkaip viena val ziuriu ir galvoju gal ir gerai, kita ziuriu ir man baisu, atrodo ji didele dar

man gal reikejo galva issioperuot o ne nosi...

jis ant rydienos man sake, kad pati operacija pagal plana ivyko, tai tikiuosi nepapasakos tokios istorijos kaip tau, nes jei man butu nueme ir vel prideje tai dieve mano, as su tokia pat didele nosim buciau..

o tavo gal nebuvo ilga lb, uzteko tik galiuka sutvarkyt?

o jei pas tave istinus lb lb, tai keisis gali but rami

beje snd nusiciaudejau, bet dar su nosim likau
Papildyta:
Labas,
pas mane irgi taip pat buvo, lupa virsutine tokia sukelta atrode, bet dabar jau 3 men po op, nieko panasaus nebeliko

dabar net noreciau, kad sugriztu pirminis vaizdas

kai nuims itvara, nosies galiukas nusileis ir nosyte visai kitaip atrodys, nei dabar. Pas mane galiukas irgi smailus atrode, kol buvau su itvaru, o dabar...
[/quote]
bet su pleistrais dar galima issaugoti riestuma ar ne, jei ant nakties paklijuoji keliant galiuka. as siek tiek riestumo tai noreciau, bet tikrai ne tokio koks dabar, bet matau kad man dar per mazai laiko praejo kad del to pergyvenciau. o pas tave nugarele tiesi ar siekt tiek islenkta?