Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(brunete07 @ 2010 10 04, 02:26)
Mano nosis jau jusu paste ax.gif  katik issiunciau taigi lauksiu komentaru 4u.gif  ten truputi pakomentavau kas ir kaip  smile.gif

Visu pirma del kreivos asies noriu pasakyti, kad labai nesitikek, kad po op ji bus idealiai tiesi, nes kiek teko bendrauti ir net gyvai matyti, tai yra daug atveju, kai to nepavyksta padaryt, o be to tuos kreivumus tik mes pacios matome ax.gif
Antra biggrin.gif as tavo vietoje prasyciau koreguoti galiuka ir nors kuprele nedidele, bet jei darai op tai prasyciau nuimti kuprele smile.gif
Aisku dideliu baisumu nematau 4u.gif

QUOTE(Myllia @ 2010 10 04, 08:13)
Sveikos:)
Seniai cia nieko neberasiau, kazkaip nebuvo laiko.Labai grazios jusu nosytes, tiek senbuviu tiek naujesniu merginu.
Idedu ir as savo keleto foto po 2men ir keliu dienu. Viskas butu neblogai gal ir , bet neprakvepuoju normaliai. Patoviai kazkokia sloga.

Pasikartosiu dar karta del kvepavimo smile.gif kvepavimas lieciant pertvara tvarkosi apie 3 men. manau gali ir ilgiau g.gif nebent kazkas blogai padaryta g.gif
Nosyte tikrai labai daili thumbup.gif
Atsakyti
o kaip jums merginos su siulais,ar tie kur tirpstantys buvo islinde galai g.gif ,jei taip tai po to iskrito ar kaip?nes man is abieju pusiu matau yra.
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 10 05, 18:48)
o kaip jums merginos su siulais,ar tie kur tirpstantys buvo islinde galai g.gif ,jei taip tai po to iskrito ar kaip?nes man is abieju pusiu matau yra.

Taip galai islinde buna, buna, kad neiskrenta, tai tada tenka traukti, man po 1 men vienoj pusej netirpo tai traukiau pati, gydytojas trauke ir galiausiai po 1.5 men paskutini siula MB istrauke biggrin.gif taip kad manau iki 1 men turetu istirpti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 10 05, 18:33)
Visu pirma del kreivos asies noriu pasakyti, kad labai nesitikek, kad po op ji bus idealiai tiesi, nes kiek teko bendrauti ir net gyvai matyti, tai yra daug atveju, kai to nepavyksta padaryt, o be to tuos kreivumus tik mes pacios matome  ax.gif
Antra  biggrin.gif as tavo vietoje prasyciau koreguoti galiuka ir nors kuprele nedidele, bet jei darai op tai prasyciau nuimti kuprele  smile.gif
Aisku dideliu baisumu nematau  4u.gif

Aciukas visoms pakomentavusioms 4u.gif na nzn as isitikinusi kad man gyvenimas pageres po operacijos..aisku tai nera gerai gali tekt labai skaudziai nusivilt..na mano drauges irgi panasiai sako normali ta tavo nosis bet jau tiek laiko svajoju apie operacija kad jau nebegaliu nusiteikt jog nesioperuosiu..tai prasysiu susiaurinti ir sumazinti nugarele, taip pat ir galiuka smile.gif siusiu nuotraukytes Jankunui ziuresim ka jis atrasys..
Atsakyti
sveikos paneles, radau idomios informacijos toms kurios pergyvenate del galiuko patinimo...ten rasoma kad nedgi po 7 menesiu galiukas visad patines buna po operacijos ir tam zmogui jis i savo vezias atsistojo po 36 menesiu , tadgi tas laukimas reikalingas , yra ir nuotrauka.
http://messageboards...ek-t131989.html
bet ir kita staripsni radau kur akcentuojama kaip hirurgu klaida isikises galiukas
http://www.beverlyhi...y-mistakes.html
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
matau yra man nepažįstamų vardų - senokai buvau čia užsukusi. Tiesą sakant, pamiršau slaptažodį (o gal jau pakeistas) tai būtų smagu, jei kas nors man jį atsiųstumėt į až 4u.gif

Toms, kurioms kyla klausimai dėl galiuko, galiu pasakyti - mane opravo vasarį, o galiukas man dar tikrai iki galo nesusigulėjęs. Ir šiaip - tik paskutinius porą mėn. aš matau, jog kažkas gan pastebimai keičiasi. Dabar atsiranda tokie akivaizdūs galiuko apsitraukimai. Įdomu, kaip kitoms, kurios operavosi panašiu metu?
Na o aš nesenai perskaičiau straipsnį rusiškame Elle (spalio mėn.) tai nusprendžiau pasidalinti - 236 psl. (žurnalas iš dviejų dalių) dalyje money yra rašoma apie procedūras klinikoje Maskvoje. Tai įsivaizduokite - nosies korekcija be skalpelio - suleidžia kažkio daikto, nuo kurio laikinai suminkštėja kaulai, tada suformuoja reikiamą formą ir sugipsuoja dviems dienoms - po to nosis tokia, kaip po operacijos g.gif

Ok, einu skaityti ką prirašėt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif kažko forumas aptilęs, nurimęs, ko gero visos dar bando atsidžiaugti paskutinėm gerų orų dienom ax.gif tai va, o aš nusikėliau op į lapkričio 5 dieną, taip jau gavos 2 dienas ilgiau lauksiu smile.gif bet daugiau nebenukėlinesiu mirksiukas.gif
Turiu klausimėlį, kurios pas V.J op darėtės... man per konsultaciją sakė lygins kuprele, mažins nosį, o atseit šnervių nelies, atseit ir taip jos sumažės... ir as prieš veidrodį ta nosi visaip pirstukais modeliuoju, kaip siauresnis galiukas atrodytu ir pan... bet pas mane viena šnerve tokia į šona nuvažiavus... iš apačios žiūrint nesimato labai, bet tiesiai ryšku. Ir dar kai šypsausi, šnervės taip praplatėja, na išsitempia vis tiek, kaip ir daugumai žmonių.. Ar jį įmanoma perkalbėti, kad ir su šnervėmis kažką darytų? prieš op dar kalbėsimės, ko gero, bet is jo žodžių supratau, kad jis vos ne šnerves vėliau galvotu taisyti gal, ar pan, o aš tai antros narkozės nenoriu... ir taip jau turėjusi jų... gal kuriai taip pat sakė?
Atsakyti
QUOTE(*Bruknė* @ 2010 10 11, 14:04)
Sveikos smile.gif kažko forumas aptilęs, nurimęs, ko gero visos dar bando atsidžiaugti paskutinėm gerų orų dienom  ax.gif  tai va, o aš nusikėliau op į lapkričio 5 dieną, taip jau gavos 2 dienas ilgiau lauksiu smile.gif  bet daugiau nebenukėlinesiu  mirksiukas.gif 
Turiu klausimėlį, kurios pas V.J op darėtės... man per konsultaciją sakė lygins kuprele, mažins nosį, o atseit šnervių nelies, atseit ir taip jos sumažės... ir as prieš veidrodį ta nosi visaip pirstukais modeliuoju, kaip siauresnis galiukas atrodytu ir pan... bet pas mane viena šnerve tokia į šona nuvažiavus... iš apačios žiūrint nesimato labai, bet tiesiai ryšku. Ir dar kai šypsausi, šnervės taip praplatėja, na išsitempia vis tiek, kaip ir daugumai žmonių.. Ar jį įmanoma perkalbėti, kad ir su šnervėmis kažką darytų? prieš op dar kalbėsimės, ko gero, bet is jo žodžių supratau, kad jis vos ne šnerves vėliau galvotu taisyti gal, ar pan, o aš tai antros narkozės nenoriu... ir taip jau turėjusi jų... gal kuriai taip pat sakė?

tai va,man ir nemazino snerviu,tai dabar man jos per dideles,kai vaziuosiu pasirodyti papriekaistausiu uz tai,nes manes jos netenkina,reiks papildomai koreguoti.Kazin kodel jis neapsiima ar kaip tuo paciu snerves taisyti per op nesuprantu kodel nekoreguoja ju g.gif Kai buvau konsultacijoj pas Viksraiti man iskart pasake ,kad snerves sutvarkys...
Atsakyti
Aprimo siaip temele,gal visos naujomis nosytemis dziaugiasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ateniuxxx @ 2010 10 11, 18:35)
tai va,man ir nemazino snerviu,tai dabar man jos per dideles,kai vaziuosiu pasirodyti papriekaistausiu uz tai,nes manes jos netenkina,reiks papildomai koreguoti.Kazin kodel jis neapsiima ar kaip tuo paciu snerves taisyti per op nesuprantu kodel nekoreguoja ju g.gif Kai buvau konsultacijoj pas Viksraiti man iskart pasake ,kad snerves sutvarkys...

Jetau, per širdį perėjo net... Tavo nosytė tai labai graži gavos, ateniuxxx, nes ji tokia labiau simetriška ir prieš tai buvo, be to, dar gali mažėti, trauktis biskuti, dar nedaug laiko praėjo. O mano viena pusė tokia didesnė, šnervės nelygios... na pašte yra mano foto, ten iš priekio matos labai...tai jei ten man šnervių netvarkys, tai tada vis tiek pabaisiukas būsiu... verysad.gif nenoriu aš po to laukti vėl pusės metų, jei ne metų, kad sutvarkytų... Bet tai kaip man jam pasakyti, dar prieš op, jei jau atvažiuosiu gultis į ligoninę? Nu čia ne pas kirpėją nueit, o čia dar va taip jis išsisukinėja tvarkyti... verysad.gif
Atsakyti
Merginos, o ka manot apie Astrauska? Ar tos kurios daretes pas Viksraiti nesidarytmet dabar pas jo kolega? Vienai mergaitei A. labai graziai padare, dabar nicko nepamenu, taip pat Aistytyte primine, kad Citrute daresi, irgi graziai (tik jei gerai pamenu snerviu nelygumu skundesi arpan.)... g.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif apie T.Astrauska galesiu po treciadienio papasakoti as smile.gif po ryt guluosi po jo profesonaliu skalpeliu.... kiek jis man rode savo sedevru, snerves buvo koreguotos visom. Man jo stilius labai patiko. mazos, taisyklingos nosytes, be jokiu "bulviniu" galiuku, riestumu ar simetriju. Beabejo kiekvienai individualiai viskas tinka ir nevisada tobulai gaunasi, bet tikiuosi,kad papulsiu i tu laimingu jo pacianciu buri, kur nebereikes korekcijos ax.gif palinkekit man sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti