Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

Sekmes Eidzi 4u.gif Lauksim sugriztant wink.gif
Kas padejo apsispresti del chirurgo?
Atsakyti
Sveikos mergaites,

ir as jungiuosi i jusu buri, nes rytoj einu i konsultacija pas gyd. Astrauska, ziuresim ka papasakos, nes mano nosyte jau viena karta koreguota, tik deja, laabai nesekmingai, nes buvo po traumos. Tad, tikiuosi geru ziniu rytoj...
Atsakyti
Gal jusu forume as ir naujoke, taciau taip noreciau pamatyt jusu nosytes, kad paciai ramiau butu...Prisizadu ir savo ideti dabartine, kad nekiltu abejoniu del nuotrauku platinimo...
Atsakyti
Sėkmės, Eidzi smile.gif tikiuos, kad viskas tau bus tik gerai 4u.gif

Na va, o aš taip pasidaviau tai bangai, kai visos V. J. taip gyrė, užsirašiau, žiūriu, Astrauską db vis dažniau linksniuoja... Na rinkausi V. J. dėl to, kad ilgiau palaiko po priežiūra, atsiliepimai neblogi, pertvara tvarkys dar, tai ir biliotenis bus... Na nzn, nei bėgt, nei rėkt db, kai pradėjo vis taip girdėtis, kad tas, anas negerai merginom, kurios pas jį darėsi.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bruknė* @ 2010 10 12, 07:01)
Sėkmės, Eidzi  smile.gif tikiuos, kad viskas tau bus tik gerai  4u.gif

Na va, o aš taip pasidaviau tai bangai, kai visos V. J. taip gyrė, užsirašiau, žiūriu, Astrauską db vis dažniau linksniuoja... Na rinkausi V. J. dėl to, kad ilgiau palaiko po priežiūra, atsiliepimai neblogi, pertvara tvarkys dar, tai ir biliotenis bus... Na nzn, nei bėgt, nei rėkt db, kai pradėjo vis taip girdėtis, kad tas, anas negerai merginom, kurios pas jį darėsi.. verysad.gif

Manau nebus tokio gydytojo kuriuo merginos bus patenkintos visais 100 % g.gif kiekvienai vis kažkokios smulkmenos kliūna, nes tobulų nosyčių nepadaro, nebent mažai reikalavimų nosytei turi smile.gif
Atsakyti
Sutinku, ir šiaip aš daug reikalavimų nekeliu net, nes žinau galimybes, pas mane ir veidukas nėra simetriškas, tai nesitikiu tapt modeliu dėl nosies pamažinimo ir patiesinimo. Bet va rašiau V.J. ką tik, pasiguopdžiau, kad dėl šnervių bijau, nosies galiuką jei vos pasiaurins, o jų nelies, tai tada bus išsikišusios labai į šonus. Na prirašiau litaniją, kad atsakytų kažką, ar įmanomą, ar ne it tt, foto idėjau, pažymėjau,kas mane neramina, ateniuxxx irgi guodės, kad jai šnervių nepamažino visai, tai aš aiškiai pasakiau, kad noriu mažinti. O atsakymą gavau "Pasistengsime...." blink.gif nu gal užimtas, bet net nzn, kaip čia ir galvoti...
Atsakyti
QUOTE(*Bruknė* @ 2010 10 12, 08:04)
Sutinku, ir šiaip aš daug reikalavimų nekeliu net, nes žinau galimybes, pas mane ir veidukas nėra simetriškas, tai nesitikiu tapt modeliu dėl nosies pamažinimo ir patiesinimo. Bet va rašiau V.J. ką tik, pasiguopdžiau, kad dėl šnervių bijau, nosies galiuką jei vos pasiaurins, o jų nelies, tai tada bus išsikišusios labai į šonus. Na prirašiau litaniją, kad atsakytų kažką, ar įmanomą, ar ne it tt, foto idėjau, pažymėjau,kas mane neramina, ateniuxxx irgi guodės, kad jai šnervių nepamažino visai, tai aš aiškiai pasakiau, kad noriu mažinti. O atsakymą gavau "Pasistengsime...."  blink.gif  nu gal užimtas, bet net nzn, kaip čia ir galvoti...

Dėl kažkokios priežąsties jis šnerves linkęs koreguoti po metų, nes dėl kažko taip geriau, tik dėl ko nepaklausiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 10 12, 09:43)
Dėl kažkokios priežąsties jis šnerves linkęs koreguoti po metų, nes dėl kažko taip geriau, tik dėl ko nepaklausiau  g.gif

Nu man irgi lyg taip pasigirdo, kad gal vėliau tvarkytų ar pan... Nu bet tai dar viena narkozė unsure.gif nežinau, nesinori taip va tiesiog dėl to, kad jis nenori, o gal nesugeba per viena kartą vėl per naują vaikčioti sutinusiai... sad.gif jau lyg ir metų begyje vestuves galvoju planuotis, o čia vėl iš naujo... verysad.gif
Atsakyti
T.Astrauska pasirinkau, nes nei vieno chirurgo darbai man nebuvo taip prie sirdies wub.gif tikriausiai tik prie jo vienintelio neturejauu begales priekabiu kas negerai ax.gif
Beto ju klinika ir naudojamos priemones yra saugios, tokia narkoze kaip ju, kitose istaigose duoda tik kudikiams ir nescioms moterims, jei butina operacija. Ir tiesiog jauciu,kad tuo zmogum pasitikiu tongue.gif ir man jis labai grazus biggrin.gif biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bruknė* @ 2010 10 12, 09:02)
Nu man irgi lyg taip pasigirdo, kad gal vėliau tvarkytų ar pan... Nu bet tai dar viena narkozė  unsure.gif  nežinau, nesinori taip va tiesiog dėl to, kad jis nenori, o gal nesugeba per viena kartą vėl per naują vaikčioti sutinusiai... sad.gif  jau lyg ir metų begyje vestuves galvoju planuotis, o čia vėl iš naujo... verysad.gif

Man atrodo jei nedidelė korekcija narkozės neduoda g.gif juk kažkuriai pas Vikšraitį galiuką koregavo be narkozės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 10 12, 11:26)
Man atrodo jei nedidelė korekcija narkozės neduoda  g.gif juk kažkuriai pas Vikšraitį galiuką koregavo be narkozės  g.gif

Na reikia tikėtis, gal tikrai, kai mažins nosies galą, ir tos šnervės sumažės...nu blogiau tai vis tiek nebus, nei pries op, bent daugumai jūsų tikrai gražiai padarė 4u.gif Blogyte, norėjau pasiteiraut, o tau kuprelę lygino, ar dar kažką darė? prieš op tokia smaili tavo nosytė buvo, aš kai bulvę turiu vietoj nosies, tai man taip gražu blush2.gif o po op paplatėjo (na čia gal dėl patinimų ko gero) galiukas. Ar atlėgsta patinimas jau? nes mano bulvikę dar jei paplatins, tai blyną nešiosiu, o ne nosį... Nu bet jis gal atsižvelgia į tai, kad aš siaurinti noriu....
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Na stai, grizau ir as is konsultacijos. Kazkoks neramumas apeme, nes jei darytis operacija, teks visa nosi tvarkyti - zigzaginis pjuvis po nosies galiuku, kupreles slifavimas, pertvaros tvarkymas, nosies galiuko tvarkymas (kremzles papildomai idet reikes). Zodziu, tikrai nejauku pasidare blush2.gif

Norejau paklausti, o konsultacijos metu gydytojai nedaro galimos nosytes nuotrauku? Tik parodo kompe ir viskas? ax.gif Taip norejau parsinesti nuotraukyte, kuri butu neleidusi dvejoti...
Atsakyti