Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Pas mane taip pat jau gal koks antras menuo be ziedu verysad.gif Na,bet mane kitaip nudziugino viena gelyte man besisypsodama biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
thumbup.gif pralinksmino ir mane biggrin.gif
Atsakyti
tik sios gelytes labiausiai mane dziugina nes savo kupinu ziedu zydejimu pakelia nuotaika ir pagrazina niurias tamsias dienas.manau ir jus visos taip pat jauciates
Atsakyti
O cia mano zieminiai ziedai smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mergaitės, o kas negerai, jei sanpaulijos lapukais taip išsimargina kaip pas Finy šypsenėlė? pas mane irgi poros gėlyčių taip nuėjo. Aš jau persigandau, porą nugnybiau - galvojau gal koks pūvinys.... g.gif
Atsakyti
Man atrodo tokie spalvos pasikeitimai ant lapų atsiranda, kai gauna šaltesnio oro, pvz vėdinant kambarius.
Jie nepavojingi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 sausio 2011 - 14:05
user posted image
QUOTE(Kerpena @ 2011 01 11, 15:05)
Man atrodo tokie  spalvos pasikeitimai ant lapų atsiranda, kai gauna šaltesnio oro, pvz vėdinant kambarius.
Jie nepavojingi.

Tiktai taip smile.gif
Atsakyti
Sveiki,pas mane taip pat poveniai zydi,tai senu nedesiu,o visi siti prazydo pirma karta
user posted image

wub.gif
user posted image

nelabai teisingai prazydo,bet nurasiau tai pirmam zydejimui ir karstai vasarai,tikiosiu kad antras zydejimas bus teisingas
user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif nors sita lapeli uzsisakiau tik del skaiciaus(kad uzsakimas butu su nuolaida) bet patiko labai labai thumbup.gif bet va baltu ziedu fotkinti nemoku doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(alio-nka @ 2011 01 11, 22:43)
Sveiki,pas mane  taip pat poveniai zydi,tai senu nedesiu,o visi siti prazydo pirma karta

nelabai teisingai prazydo,bet nurasiau tai pirmam zydejimui ir karstai vasarai,tikiosiu kad antras zydejimas bus teisingas

wub.gif  wub.gif  wub.gif  nors sita lapeli uzsisakiau tik del skaiciaus(kad uzsakimas butu su nuolaida) bet patiko labai labai  thumbup.gif bet va baltu ziedu fotkinti nemoku  doh.gif

Alio-nka, labai gražūs žiedai. O kai dar tokios kokybiškos nuotraukos... Smagu clap_1.gif
Atsakyti
Sveikos, smagu, jog atbunda tema thumbup.gif , tiesą sakant ir gėlytės augimą jau pradeda rodyt thumbup.gif

Labai gražiai ir gausiai apsipumpuravo RS-Čary.
user posted image
Atsakyti
wub.gif ogo thumbup.gif pavasaris tikrai jau ne uz kalnu
Atsakyti
kokios grazios jusu sanpaulijos blink.gif , ikisau nosi seile pavarvint, as ir prijaucianti geliu augintoja, turiu viena paprastute paule, siaip ji dabar miega , nors neseniai zydejo
Atsakyti