Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(rlaurika @ 2011 01 22, 21:32)
Papildyta:
Labutis aš čia jūsų gėlytėmis tiek grožėjausi, kad labai užsinorėjau tokių gauti. Norėčiau pirkti. Išanksto jums dėkoju.

Ačiū už gražius žodžius mano gėlytėms 4u.gif
Parašiau Jums į AŽ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fira: 24 sausio 2011 - 10:27
QUOTE(Fira @ 2011 01 24, 11:25)
Ačiū už gražius žodžius mano gėlytėms  4u.gif
Parašiau Jums į AŽ.
Labai lauksiu tinkamo laiko. Kai galėsite susisiekime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rlaurika: 24 sausio 2011 - 15:22
Pagaliau mano naujokies prazysta thumbup.gif
Golden Autumn
user posted image

Irish Flirt (Sorano)
user posted image

Sunkissed Rose
user posted image
Atsakyti
QUOTE(alio-nka @ 2011 01 24, 19:51)
Pagaliau mano naujokies prazysta  thumbup.gif

Alio-nka, gražučiai naujokių žiedai wub.gif
Atsakyti
4u.gif

EK-Boj Bykov user posted image

Kaip laikosi sanpaulijų augintojos ir jų gėlytės?
Aš jau pradėjau apie pavasarį galvoti, kokiomis naujomis veislėmis savo kolekciją papildysiu g.gif Manau, kad naujokių tarpe pas mane šiais metais raudonos ir vyšninės spalvos dominuos smile.gif Noriu - Rubinovaja Svadba, LE-Debiut, EK-Sady Semiramidy... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fira: 25 sausio 2011 - 14:35
Fira grazu wub.gif
o as svajoju apie Lituanika,Alchemy Yellow Bells (arba Star),Autum Halo,Rob's Dandy Lyon...
taip tikejausi susilaukti naujoku savo kolekcijoi verysad.gif deja del salciu,nepaviko
Atsakyti
thumbup.gif žiedų!

QUOTE(Fira @ 2011 01 25, 14:32)
Kaip laikosi sanpaulijų augintojos ir jų gėlytės?
Aš jau pradėjau apie pavasarį galvoti, kokiomis naujomis veislėmis savo kolekciją papildysiu  g.gif

Laikomės, laikomės biggrin.gif , turbūt vis dar žiemos miegu miegu, kad apie naujas veisles nesvajoju blush2.gif arba jau persirgau g.gif
Pati nežinau ką turiu ir ko laukiu blush2.gif , reikėtų kada padaryt inventorizaciją, persodinėt, bet laukiu, kada žiema baigdinėsis biggrin.gif
Turiu naują ligą doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 26 sausio 2011 - 08:09
dzūkė,o kas per naujas pomegis? bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2011 01 26, 13:20)
dzūkė,o kas per naujas pomegis?  bigsmile.gif  ax.gif

irnesakyk.gif su augalais nesusijęs, na, nebent kažkiek su jų atvaizdais biggrin.gif
Atsakyti
dzūke, labai gera tavo naujoji liga. Bet sanpaulijos irgi labai gražios užauga pas tave, galėtum neapleisti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 28 sausio 2011 - 08:14
QUOTE(Kerpena @ 2011 01 28, 08:14)
dzūke, labai gera tavo naujoji liga. Bet sanpaulijos irgi labai gražios užauga pas tave, galėtum neapleisti ax.gif

Ačiū, Kerpena, apleisti nežadu, bet ir plėstis ne biggrin.gif (kol kas g.gif blush2.gif )
Atsakyti
merginos gal galit paaiškinti kaip atnaujinti santpaulijos seną kerą? Nupjauti viršūnę ir bandyti išaknydinti? ar geriau nuo lapelio viska pradeti?
Atsakyti