Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Tokias gali įsigyti tik iš kitų augintojų, parduotuvėse nebūna.

Pastebėkit skelbimų temą, būna, kad kas vaikus pardavinėja.
Taip pat rojaussoduose yra augalų turgus
Atsakyti
Po truputį jau rodosi žiedelis po žiedelio wub.gif

RS-Rozavyj Raj wub.gif
user posted image
Atsakyti
Dzūke, labai gražu ir labai smagu thumbup.gif (tiktai Rozovyj...)
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2011 02 27, 19:18)
Dzūke, labai gražu ir labai smagu thumbup.gif  (tiktai Rozovyj...)

Ačiū 4u.gif , emmmm, pasitaiko blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Smagu, kad jau pavasariu kvepia.
Mano kol kas tik vienas žiedelis šiais metais išleistas. Neseniai Silent Prayer pirmą žieduką iškišo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2011 02 15, 12:13)

Jei pačio augalo lapai pradeda minkštėti, tai ženklas, kad jau tikrai trūksta drėgmės. Nereikėtų šito sulaukti. Jei taip nutinka, kad stipriai minkšti lapai,  reikia neperlaistyti, palaistyti saikingai, galima net į maišelį dienai kitai įkišti, kad atsigautų.

va taip ir man atsitiko dviems gelytem,vienos tik keletas lapeliu tokie apvyte,o kitos visi ir maziausi,jauciu tos kur visi jau neatsigaus doh.gif
Atsakyti
Dzūke wub.gif jau pasiilgau tavo geliciu
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 02 27, 10:27)
Po truputį jau rodosi žiedelis po žiedelio wub.gif

RS-Rozavyj Raj wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Nu kaip aš pavydžiu, pas ką žiedų namie šiuo metu yra.
Įsigijau nuo vienos forumietės pora veisliniu "vaikų". Per žiemą užaugo dvigubai - žodžiu, nenužudžiau smile.gif Tai jau dabar pavasarį ar vasarą ir žiedų tikiuosi smile.gif
Ale, jei sėkmingai žiedų sulauksiu, tai abejoju, ar tais dviem ir pasisotinsiu... ax.gif
Atsakyti
Kol kitos sanpaulės dar miega...
ALCHEMY ANTIQUE BELLS
user posted image
BALČIUG-POLIOT
user posted image
CAROUSEL PONY
user posted image
Atsakyti
ausrazs, wub.gif

Pas mane CAROUSEL PONY, visiškai kitoks biggrin.gif , augina keletą gelsvų atžalų, krūminasi kaip sakant, apie žydėjimą net negalvoja biggrin.gif
Atsakyti
Ačiu, Dzūke. O maniškis visiskai neketina krūmytis, tik skrotele darosi gana didoka, plecčasi į šalis. O substratas tai kūdas, Greenworld'as. Ir taurelė, kurioje auga, maža. Nezinau, ko tas ponis taip plečiasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 04 kovo 2011 - 17:37
Gražiausiai, buvau pametus iš "favorites" temą ir tik dabar pastebėjau. unsure.gif
Žodžiu žiema mano augaliukam visai ne itin - jaučiu kokius 6 tai praradau tikrai...jei ne daugiau
Atsakyti