Tokias gali įsigyti tik iš kitų augintojų, parduotuvėse nebūna.
Pastebėkit skelbimų temą, būna, kad kas vaikus pardavinėja.
Taip pat rojaussoduose yra augalų turgus
Dzūke, labai gražu ir labai smagu
(tiktai Rozovyj...)

QUOTE(ausrazs @ 2011 02 27, 19:18)
Ačiū

Smagu, kad jau pavasariu kvepia.
Mano kol kas tik vienas žiedelis šiais metais išleistas. Neseniai Silent Prayer pirmą žieduką iškišo.
Mano kol kas tik vienas žiedelis šiais metais išleistas. Neseniai Silent Prayer pirmą žieduką iškišo.

QUOTE(Kerpena @ 2011 02 15, 12:13)
Jei pačio augalo lapai pradeda minkštėti, tai ženklas, kad jau tikrai trūksta drėgmės. Nereikėtų šito sulaukti. Jei taip nutinka, kad stipriai minkšti lapai, reikia neperlaistyti, palaistyti saikingai, galima net į maišelį dienai kitai įkišti, kad atsigautų.
va taip ir man atsitiko dviems gelytem,vienos tik keletas lapeliu tokie apvyte,o kitos visi ir maziausi,jauciu tos kur visi jau neatsigaus

Dzūke
jau pasiilgau tavo geliciu

QUOTE(dzūkė @ 2011 02 27, 10:27)

Nu kaip aš pavydžiu, pas ką žiedų namie šiuo metu yra.
Įsigijau nuo vienos forumietės pora veisliniu "vaikų". Per žiemą užaugo dvigubai - žodžiu, nenužudžiau

Ale, jei sėkmingai žiedų sulauksiu, tai abejoju, ar tais dviem ir pasisotinsiu...

Kol kitos sanpaulės dar miega...
ALCHEMY ANTIQUE BELLS

BALČIUG-POLIOT

CAROUSEL PONY
ALCHEMY ANTIQUE BELLS

BALČIUG-POLIOT

CAROUSEL PONY

ausrazs,
Pas mane CAROUSEL PONY, visiškai kitoks
, augina keletą gelsvų atžalų, krūminasi kaip sakant, apie žydėjimą net negalvoja

Pas mane CAROUSEL PONY, visiškai kitoks

Ačiu, Dzūke. O maniškis visiskai neketina krūmytis, tik skrotele darosi gana didoka, plecčasi į šalis. O substratas tai kūdas, Greenworld'as. Ir taurelė, kurioje auga, maža. Nezinau, ko tas ponis taip plečiasi