Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 09 29, 11:44)
pagaliau  thumbup.gif

išauklėjau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinimai Kerpena, man ši sanpaulija irgi labai wub.gif Saviškę truputį "nutrūčijau", bet dar gyva ir tikiuosi vaikiukų iš pamerkto lapo, nors šiuo metų laiku viskas aišku lėčiau..

O gal kas vaizdų iš parodos įmestumėt? kažkaip šįkart neišėjo ateit... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2010 09 28, 22:16)
pirmas žydėjimas
antras
trečias žydėjimas

man antras labai grazus...

hi smile.gif kiek violetiniu ziedeliu... thumbup.gif
Atsakyti
Viso pirmo Didžiausi sveikinimai nugaletojoms thumbup.gif

o visus kitus sveikinu su "sanpaulijos diena", mano zedialiai istes mane pasveikino, net nepasakisi, kad uz lango rudo
user posted image

visu gelytes labai labai grazus wub.gif hi smile.gif tavo nuotraukomis visada zaviosiu, o del zieduku nepergyvenk,manau tai nuo karscio, turiu "Liubimaja Dočka" "sesute"-senai jau ji pas mane,prazydo iskart pokstelem,tai nestudijovau kiekvieno zieduko,o kai pradejau fotografoti pastebejau neiprastu ziedu,ant dienu ikelsiu nuotraukites

Mergaites o gal kas daugiau nuotrauku is parodos turi,taip smalsu paziureti blush2.gif
Atsakyti
čia vieną radau iš parodos.kad ten galva susisuko pamiršau fotkint net ax.gif
user posted image
Atsakyti
ax.gif kokiu groziai...
kaip suprantu pirmas zydejimas truputi gali skirtis nuo to tikrojo?? nes pas mane irgi keistokai zydi,ne taip kaip turetu g.gif
Atsakyti
Pas mane įvairiai su tuo pirmuoju žydėjiimu. Labiausia va ta "Dochka" ir spyriojos, bet šiaip su kitais įvairiai. Va dabar pirmąkart žyd ir ir "Scorpion", bet viskas kuo puikiausiai, be jokių netikėtumų. Ta pati "RR" nuo pat pirmo krto žydėjo puikiausiai, dabar tik perkračius galvoj - na dabar žiedukai lyg vešlesni. Šiaip tie "kitoniškumai" gal labiau chimerom, "fantasy" būdingi kai per skirtingus žydėjimus spalvos kiek kitaip pasiskirsto. mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 30 rugsėjo 2010 - 10:41
smile.gif+2010 09 30, 11:40-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 09 30, 11:40)
Šiaip tie "kitoniškumai" gal labiau chimerom

Tinkamu būdu padaugintos chimeros, pirmą kartą pražydusios teisingai, stabiliai žydi ir toliau. O padaugintos iš lapo paprastai neatkartoja veislei būdingų savybių.

Alio-nka
, ačiū, kad priminėte apie šventę, Jūsų gėlynas tikrai gerai jai pasiruošė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 30 rugsėjo 2010 - 10:59
QUOTE(ausrazs @ 2010 09 30, 11:56)
Tinkamu būdu padaugintos chimeros, pirmą kartą pražydusios teisingai, stabiliai žydi ir toliau. O padaugintos iš lapo paprastai neatkartoja veislei būdingų savybių.

Nea, šitai žinau, turėjau omeny, kad ta pati chimera per skirtingus žydėjimus skirtingai kartais atrodo. Kodėl nežinau, turiu tik pramoninę Myrthe, bet tai kaip atrodė jos pirmi žydėjimai ir kaip atrodo dabar žiūri ir neatsistebi. Ne padauginta, o ta pati mastau.gif Paieškosiu foto palyginimui...
Turiu ir padaugintų, bet kaip bus su žiedais kol kas nežinau.

Buvau šitai kažkada įdėjus, matos, kad net spalvos kažkokie pakitimai yra. Jau nekalbant apie spalvų ant žiedo pasiskirstymą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 30 rugsėjo 2010 - 11:17
alio-nka, įspūdinga thumbup.gif

http://public.fotki....-labirintai201/
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 09 30, 13:36)

O tos baltalapes savo ziedeliu neparodo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2010 09 30, 16:19)
O tos baltalapes savo ziedeliu neparodo?  unsure.gif

Parodo. Matyt šiuo metu nežydi, bet į parodą buvo atvežtos, nes į jas gražu pažiūrėti ir joms nežydint. Pavyzdžiui šioje nuotraukoje, nelabai aiškiai, bet matyti net dvi žydinčios margalapės. o net tos pačios gėlės lapų margumas gali skirtis skirtingu laiku.
user posted image

Čia irgi:
user posted image

Ačiū dzūkei, už nuotraukas

Alio-nka, beveik paroda, pas jus namie wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 30 rugsėjo 2010 - 15:43