Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(ausrazs @ 2011 04 06, 10:10)
Dzūke, koks subtilus, švelnus varpelis, gražu wub.gif  Gal ir aš kada nors tokio sulauksiu ax.gif

Ačiū biggrin.gif
Neturi g.gif , ji lyg iš tavęs g.gif
Atsakyti
Dar neturėjau progos pasigirti, bet pirmadienį pas mane apsigyveno Music Box Dancer ir Rob's Chilly Willy vaikučiai. thumbup.gif
Rob's Chilly Willy reikia persodinti, tai dabar baisiai bijau tos akimirkos. Ji tokia smulkute, mažutė. bigsmile.gif doh.gif

Beje, ar kas bandėte SHULTZ (berods taip vadinasi) žemę sanpaulijoms? Ruošiuosi pirkti žemę, bet svarstau, kuri geriau: shultz ar UAB "vilniaus žaluma"? g.gif
Atsakyti
Šita gražuolė pas mane jau apie devynis metus wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2011 04 06, 10:42)
Ačiū biggrin.gif
Neturi g.gif , ji lyg iš tavęs g.gif

Iš manęs rolleyes.gif, bet pumpurų kol kas neturi
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
priimkite mane į savo žavų būrelį. Sanpaulijas auginu nuo pat vaikystės, tačiau tik neseniai pradėjau auginti veislines. Šiuo metu turiu 34. Ir tikrai bus daugiau ax.gif wub.gif
Pradėjau fotografuoti savo gėlytes. Fotografuosiu tik žydinčias, tad kol kas tiek: http://public.fotki.com/Steig/

Atsakyti
SVT, sveika prisijungusi prie mūsų 4u.gif Labai smagu, kad sanpaulijų mėgėjų daugėja drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(SVT @ 2011 04 06, 21:17)
Pradėjau fotografuoti savo gėlytes. Fotografuosiu tik žydinčias, tad  kol kas tiek: http://public.fotki.com/Steig/

Labai gražiai nufotografuota wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2011 04 07, 09:42)
Labai gražiai nufotografuota  wub.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SVT @ 2011 04 06, 21:17)

iš 34 tik 3 žydi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 04 07, 10:07)
iš 34 tik 3 žydi?  unsure.gif

Ryt-poryt bus papildymas ax.gif
Daug turiu vaikuciu ir starteriu, ziedeliu teks palaukti.
Atsakyti
[CODE]radau straipsnį Gal kam bus idomu paskaityti.
Atsakyti
Labas mergaitės 4u.gif gal žinote ką nors apie L@n@ ?Labai reikia,gal jai kas atsitiko g.gif
Atsakyti