Del Goluboj Tuman...neseniai is vienos forumietes isgirdau klausima, ar nesusportuos jos isigytas vaikas Goluboj Tuman
niu zinokit pirma kart girdziu kad si veisle sportuoja
Kiek auginau, niekad nezydejo neteisingai
Nebent isivele kazkur klaida (uztenka vienam augintojui suklisti) ir dabar turim tos klaidos pasekmes
Tai ten tada po to susitikimo buvo daug išplitusių tokių "Goluboj Tuman", kaip aš praeitam puslpy rodžiau. Netgi vienoj parodoj buvo su neteisingu pavadinimu.
Todėl pirkdama vaiką ir išsiklausinėjau, ar jos irgi nebus tas klaidingas. Sakė, kad teisingai žydinčios vaikas. Bet tas besiskleidžiantis žiedas dar i žalius pakraščiukus turi. Mano praeitas variantas neturėjo.
Reikės sulaukti, kol gerai išsiskleis ir užklausti, gal buvo veislės sumaišytos.
Man irgi atrodo kad tokia veislė gal neturėtų sprotuoti, arba aš ne visai suprantu, kad yra sportas.
Todėl pirkdama vaiką ir išsiklausinėjau, ar jos irgi nebus tas klaidingas. Sakė, kad teisingai žydinčios vaikas. Bet tas besiskleidžiantis žiedas dar i žalius pakraščiukus turi. Mano praeitas variantas neturėjo.
Reikės sulaukti, kol gerai išsiskleis ir užklausti, gal buvo veislės sumaišytos.
Man irgi atrodo kad tokia veislė gal neturėtų sprotuoti, arba aš ne visai suprantu, kad yra sportas.
Sveikos
Labai megstu sanpaulijas, tai netycia uzklydau pas jus pasizvalgyt, vajeeee kokiu groziu prisiziurejau
Turiu namie dvi, bet, kad tokiu nuostabiu buna net neisivaizdavau
Net uzsimaniau
Labai megstu sanpaulijas, tai netycia uzklydau pas jus pasizvalgyt, vajeeee kokiu groziu prisiziurejau
QUOTE(Kerpena @ 2011 04 10, 20:39)
O man kuriozai su Goluboj Tuman.
Kažakada vienam susitikime gavau vaiką, net jis pražydo visai neteisingai, nor žydėjo gana gausiai ir gražiai:

Galvojau gal veislės sumaišytos.
Rudenį parodoj nusipirkau Goluboj Tuman vaiką, pardavėja sakė, kad jos tikrai teisingai žydi. Bet dabar skleidžiasi primas žiedas ir vėl tamsiai mėlynas. Negi ši veislė taip sportuoja? Gal kas turit patirties?
Kažakada vienam susitikime gavau vaiką, net jis pražydo visai neteisingai, nor žydėjo gana gausiai ir gražiai:

Galvojau gal veislės sumaišytos.
Rudenį parodoj nusipirkau Goluboj Tuman vaiką, pardavėja sakė, kad jos tikrai teisingai žydi. Bet dabar skleidžiasi primas žiedas ir vėl tamsiai mėlynas. Negi ši veislė taip sportuoja? Gal kas turit patirties?
Hmm,man ji labiau panaši į kokią Ruffled Skies

nei į Goluboj Tuman,nes foto matosi,kad jūsiškės nei žiedstiebiai,nei žiedo forma ne ta
Sveikos noriu žinovių paklausti, gavau dovanų sanpauliją kuri žiedų forma nustebino mane. Ar ji veslinė?
http://public.fotki....a-3.html#media
http://public.fotki....a-3.html#media
Sunku pasakyti, nes tokiais žiedais būna ir neveislinių. Gal pavyktų sužinoti iš dovanotojo, kuris pirko gėlyte. Parduotuvėse paprastai prekiaujama tik vadinamųjų pramoninių veislių sanpaulijomis.
QUOTE(ausrazs @ 2011 04 12, 10:15)
Sunku pasakyti, nes tokiais žiedais būna ir neveislinių. Gal pavyktų sužinoti iš dovanotojo, kuris pirko gėlyte. Parduotuvėse paprastai prekiaujama tik vadinamųjų pramoninių veislių sanpaulijomis.
Idomu butu suzinoti kur tada galetu isigyti veisliniu sanpauliju
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2011 04 09, 23:13)
Labai dėkui. Šitą irgi jau "įsiregistravau" į ateities planus
Man kazkiek is pirmo zvilgsnio Ežerų Šalis panasi i Rococo Viol
kurios niekaip nepavyksta prisijaukinti
Man irgi nesiseka su tom 'girl' tipo. Taip norėjau. Turiu Ma's Melody Girl ir Rococo Viol. Abi kažkokios užskurdusios. Ma's Melody Girl dabar kaip tik pražydo, bet žiedai nelabai atitinka veislę, nors paskutiniai jau lyg ir turi kiek taškuotumo.
o pas mane su Rococo Viol jokiu problemu,is "girl" turiu dar Goluboj Dunaj, taj su juo teko pokovoti
labai daug sviesos reikalauja, jei tik jos truksta,tooookio ilgio lapu stiebus augina
kad atrodo gali puse palanges uzimti,bet bandom gyventi draugiskai
Rococo Viol

Goluboj Dunaj

o Ezeru salis visai nepanasi i Rococo,kazkodel visos Komkovo foto lb. nekokibiskos
Rococo Viol

Goluboj Dunaj

o Ezeru salis visai nepanasi i Rococo,kazkodel visos Komkovo foto lb. nekokibiskos