Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Del Goluboj Tuman...neseniai is vienos forumietes isgirdau klausima, ar nesusportuos jos isigytas vaikas Goluboj Tuman blink.gif niu zinokit pirma kart girdziu kad si veisle sportuoja g.gif Kiek auginau, niekad nezydejo neteisingai rolleyes.gif Nebent isivele kazkur klaida (uztenka vienam augintojui suklisti) ir dabar turim tos klaidos pasekmes umn.gif
Atsakyti
Tai ten tada po to susitikimo buvo daug išplitusių tokių "Goluboj Tuman", kaip aš praeitam puslpy rodžiau. Netgi vienoj parodoj buvo su neteisingu pavadinimu.
Todėl pirkdama vaiką ir išsiklausinėjau, ar jos irgi nebus tas klaidingas. Sakė, kad teisingai žydinčios vaikas. Bet tas besiskleidžiantis žiedas dar i žalius pakraščiukus turi. Mano praeitas variantas neturėjo.
Reikės sulaukti, kol gerai išsiskleis ir užklausti, gal buvo veislės sumaišytos.

Man irgi atrodo kad tokia veislė gal neturėtų sprotuoti, arba aš ne visai suprantu, kad yra sportas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 balandžio 2011 - 09:58
Sveikos 4u.gif
Labai megstu sanpaulijas, tai netycia uzklydau pas jus pasizvalgyt, vajeeee kokiu groziu prisiziurejau bigsmile.gif Turiu namie dvi, bet, kad tokiu nuostabiu buna net neisivaizdavau thumbup.gif Net uzsimaniau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2011 04 10, 20:39)
O man kuriozai su Goluboj Tuman.
Kažakada vienam susitikime gavau vaiką, net jis pražydo visai neteisingai, nor žydėjo gana gausiai ir gražiai:
user posted image
Galvojau gal veislės sumaišytos.
Rudenį parodoj nusipirkau Goluboj Tuman vaiką, pardavėja sakė, kad jos tikrai teisingai žydi. Bet dabar skleidžiasi primas žiedas ir vėl tamsiai mėlynas. Negi ši veislė taip sportuoja? Gal kas turit patirties?

Hmm,man ji labiau panaši į kokią Ruffled Skies g.gif (tik fotoaparato perteikiamas mėlynumo intensyvumas nesuprantamas unsure.gif )
user posted image
nei į Goluboj Tuman,nes foto matosi,kad jūsiškės nei žiedstiebiai,nei žiedo forma ne ta schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alyvuogė+: 11 balandžio 2011 - 21:59
Sveikos noriu žinovių paklausti, gavau dovanų sanpauliją kuri žiedų forma nustebino mane. Ar ji veslinė?
http://public.fotki....a-3.html#media
Atsakyti
Sunku pasakyti, nes tokiais žiedais būna ir neveislinių. Gal pavyktų sužinoti iš dovanotojo, kuris pirko gėlyte. Parduotuvėse paprastai prekiaujama tik vadinamųjų pramoninių veislių sanpaulijomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 12 balandžio 2011 - 10:15
QUOTE(ausrazs @ 2011 04 12, 10:15)
Sunku pasakyti, nes tokiais žiedais būna ir neveislinių. Gal pavyktų sužinoti iš dovanotojo, kuris pirko gėlyte. Parduotuvėse paprastai prekiaujama tik vadinamųjų pramoninių veislių sanpaulijomis.

Idomu butu suzinoti kur tada galetu isigyti veisliniu sanpauliju bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2011 04 12, 18:59)
Idomu butu suzinoti kur  tada galetu isigyti veisliniu sanpauliju bigsmile.gif  4u.gif

Parodoje šį savaitgalį wink.gif
Paroda Žali Horizontai 2011
Atsakyti
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2011 04 09, 23:13)
Ežerų Šalis
user posted image
o čia plačiau:
Straipsnis apie lietuviškas

Labai dėkui. Šitą irgi jau "įsiregistravau" į ateities planus 4u.gif
Atsakyti
Man kazkiek is pirmo zvilgsnio Ežerų Šalis panasi i Rococo Viol 4u.gif kurios niekaip nepavyksta prisijaukinti verysad.gif
Atsakyti
Man irgi nesiseka su tom 'girl' tipo. Taip norėjau. Turiu Ma's Melody Girl ir Rococo Viol. Abi kažkokios užskurdusios. Ma's Melody Girl dabar kaip tik pražydo, bet žiedai nelabai atitinka veislę, nors paskutiniai jau lyg ir turi kiek taškuotumo.
Atsakyti
o pas mane su Rococo Viol jokiu problemu,is "girl" turiu dar Goluboj Dunaj, taj su juo teko pokovoti doh.gif labai daug sviesos reikalauja, jei tik jos truksta,tooookio ilgio lapu stiebus augina lotuliukas.gif kad atrodo gali puse palanges uzimti,bet bandom gyventi draugiskai
Rococo Viol
user posted image

Goluboj Dunaj
user posted image

o Ezeru salis visai nepanasi i Rococo,kazkodel visos Komkovo foto lb. nekokibiskos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alio-nka: 14 balandžio 2011 - 21:49