Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

mano namuose nauji žiedeliai.
pirmą kartą žydi.

user posted image
Atsakyti
Kokia žaliagarbanė bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Cukraus pudra, puikūs žiedai 4u.gif Gal tai 'Optimara EverSpecial'?
Atsakyti
Pirmas žiedas Viktorijos puokštė, ištikrųjų net nežinau, kaip šios veislės žiedai turėtų atrodyt, nei kieno ji blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 09 balandžio 2011 - 18:14
Dzūke, turbūt taip ir turėtų atrodyti 4u.gif Matyt, ši, berods, Butienės veislė nelabai paplitusi, jos nežinau
Atsakyti
O aš kaip tik čia kurią dieną daviausi po gūglą, ieškojau, kaip Viktorijos puokštė atrodo ir neradau thumbup.gif Gražu wub.gif
Ir dar vienos ieškojau. gal kas žinote, kaip atrodo Ežerų šalis, ar kažkaip panašiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nojura: 09 balandžio 2011 - 19:58
QUOTE(dzūkė @ 2011 04 09, 18:00)
Pirmas žiedas Viktorijos puokštė, ištikrųjų net nežinau, kaip šios veislės žiedai turėtų atrodyt, nei kieno ji blush2.gif

Oho, koks gražus žiedas. bigsmile.gif
Aš panašios žiedų spalvos sanpaulijos noriu. Dar noriu už dangaus žydrumą ryškesnės (labiau link mėlynos) spalvos žiedais sanpaulijos noriu. Naktį net sapnavau, kaip vieną tokią gražią persodinau. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2011 04 09, 20:56)
O aš kaip tik čia kurią dieną daviausi po gūglą, ieškojau, kaip Viktorijos puokštė atrodo ir neradau  thumbup.gif Gražu  wub.gif
Ir dar vienos ieškojau. gal kas žinote, kaip atrodo Ežerų šalis, ar kažkaip panašiai?

Ežerų Šalis
user posted image
o čia plačiau:
Straipsnis apie lietuviškas
Atsakyti
user posted image

Kaip pražydo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 10 balandžio 2011 - 19:33
O man kuriozai su Goluboj Tuman.
Kažakada vienam susitikime gavau vaiką, net jis pražydo visai neteisingai, nor žydėjo gana gausiai ir gražiai:
user posted image
Galvojau gal veislės sumaišytos.
Rudenį parodoj nusipirkau Goluboj Tuman vaiką, pardavėja sakė, kad jos tikrai teisingai žydi. Bet dabar skleidžiasi primas žiedas ir vėl tamsiai mėlynas. Negi ši veislė taip sportuoja? Gal kas turit patirties?
Atsakyti
Goluboj Tuman pas mane teisingai žydėjo, prie lapo yra vaikas. Sugundei augint ir pasižiūrėt kaip žydės biggrin.gif
Atsakyti
Labai grazios Jusu prazydusios gelytes. Stai ir mano pirmi LE-Dikaja orchideja ziedeliai.user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVT: 10 balandžio 2011 - 21:43