Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo

Sveikinu, TekilaSunrise 4u.gif Jei ne paslaptis, koks darbo pobūdis? ax.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi kam pasisekė.
O aš viskas vakar jau palūžau, ir prabliovau pusę dienos.
Nusibodo vaikščioti į pokalbius, be rezultato.
Atsakyti
Gute pinkute, tu bent į juos vaikštai. Man net neskambina niekas... Nesuprantu, ką darau ne taip schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas, as jau po pokalbio. ax.gif Lieka laukti.Norinciu laaaabai daug. Reikalavimai labai dideli, papildomu pareigu irgi.Sake labai daug dabo smile.gif

QUOTE(Geltonazuvis @ 2010 09 30, 09:45)
Gute pinkute, tu bent į juos vaikštai. Man net neskambina niekas... Nesuprantu, ką darau ne taip  schmoll.gif

Man siandien sake, kad per puse dienos, gavo 300cv. Sako lieka laimes dalykas, kas ateis i pokalbi. Nes ju visu nei perskaityti neimanoma,o ka jau kalbeti apie tai, kad juos i pokalbi pakviesti. Sako, jau siandien isimsim skelbima, nes pasto dezutej vel kalnas nauju CV.
Atsakyti
Vadinasi, tik pamatai tau tinkama skelbima ir siusti nieko nelaukus reikia, nes kitai be sansu... as dazniausiai tik vakare siuntineju...
Atsakyti
Man sake, kad mano laiskas jiems buvo pirmas, ar vienas is pirmuju. Dar ateis kelios mergaites, bet visu kitu net neskaitys.
Bet esu ejus i pokalbi, kai ir kokia 3 diena skelbima siunciau..tai vadinasi kazkaip perskaite.
Atsakyti
TekilaSunrise sveikinu ir as tave su nauju darbeliu 4u.gif Baltai pavydziu blush2.gif As istryniau gyvenama vieta ir irasiau kad pageidaujama vieta Vilnius,neatsimenu ar jau ta sakiau ax.gif Tai ziuresiu ar dabar kvies,ar vistiek nieko nesulauksiu doh.gif
Atsakyti
o as vakar buvau pokalbi del darbo, kurio labai labai noriu. mnau gerai pasirodziau smile.gif noriu istrinti sia diena ir kad is kart butu penktadienis, nes ryt arba paskambins, arba ne.. bet tas laukimas zudo doh.gif
Atsakyti
o ko mazdaug klausineja pokalbiu metu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 09 30, 12:09)
o ko mazdaug klausineja pokalbiu metu?  blush2.gif

ivairiai, priklauso nuo darbo vietos smile.gif bet dazniausia klausia is pradziu papaskoti apie save, issilavinima, savybes, ko tikiesi is sito darbo, kodel butent tu tinki i sia darbo vieta, jei darbas bendrauti su klientais, klausia kodel buten nori darbo, kuriame reikia bendrauti su klientais, jei mokaisi, klausia kaip suderinsi su mokslais, jei darbas susijes su kokiom specifinem ziniom, tai pakalusineja ka nors is tos sferos, kad susidarytu ispudi, ka tu moki, jei kokio pardavimo vadybinko darbas, papraso parduoti jai tusinuka ar dar ka nors, ziuri kuribinguma ir t.t. kalusia kokio atlyginio tikiesi.. hmm, daugiau nesugalvoju smile.gif ai dar visada klausia apie darbo patirti
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2010 09 30, 09:45)
Gute pinkute, tu bent į juos vaikštai. Man net neskambina niekas... Nesuprantu, ką darau ne taip  schmoll.gif

Gal telefonas blogas įrašytas? Kažkuriai čia jau taip buvo
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 09 30, 12:09)
o ko mazdaug klausineja pokalbiu metu?  blush2.gif

Prašo papasakoti apie save, kodėl sudomino jų skelbimas, kodėl norit būtent tokio darbo ar darbo būtent toje įmonėje, kodėl išėjot iš buvusio darbo, kas patiko ir kas nepatiko buvusiame darbe, gali smulkiau paklausinėti apie pareigas, ką reikėjo daryti. Klausia asmeninę info, ar esat ištekėjusi, ar turit vaikų, ar planuojat turėti. Manęs kartą klausė, kur dirba vyras biggrin.gif Tikrindami, ka mokat, gali paprašyti pakalbėti anglų ir rusų kalba, gali tiesiog staiga užduoti kokį klausimą angliškai ax.gif Tikrindami kompiuterinį raštingumą gali pasodinti prie kompiuterio ir paprašyti atlikti užduotėles. Priklausomai nuo darbo pobūdžio gali duoti kažkokią užduotį, gali sumodeliuoti situaciją, kurią reikės ekspromtu suvaidinti. Klausia ir apie asmenines savybes su pavyzdžiais iš gyvenimo ar darbinės praktikos, pomėgius. Tarkim jei pomėgis skaitymas, gali paklausti, kokią paskutinę knygą skaitėt, apie ką ji buvo ax.gif Ant galo klausia, kokio norit atlyginimo biggrin.gif
Bet šiaip viskas individualu. Gali prigalvoti keisčiausių klausimų doh.gif
Papildyta:
QUOTE(giedre_giee @ 2010 09 30, 12:17)
ivairiai, priklauso nuo darbo vietos smile.gif bet dazniausia klausia is pradziu papaskoti apie save, issilavinima, savybes, ko tikiesi is sito darbo, kodel butent tu tinki i sia darbo vieta, jei darbas bendrauti su klientais, klausia kodel buten nori darbo, kuriame reikia bendrauti su klientais, jei mokaisi, klausia kaip suderinsi su mokslais, jei darbas susijes su kokiom specifinem ziniom, tai pakalusineja ka nors is tos sferos, kad susidarytu ispudi, ka tu moki, jei kokio pardavimo vadybinko darbas, papraso parduoti jai tusinuka ar dar ka nors, ziuri kuribinguma ir t.t. kalusia kokio atlyginio tikiesi.. hmm, daugiau nesugalvoju  smile.gif ai dar visada klausia apie darbo patirti

Kol rašiau savo litaniją, Giedrė jau viską nupasakojo drinks_cheers.gif
Atsakyti