Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo

QUOTE(*Liūtė* @ 2010 09 29, 15:25)
matyt yra nauda, nes kitaip tai kokia paskirtis tu agenturu? Kad uz mane internete skelbima suras biggrin.gif

norit paskyti,kad firma ieskanti darbuotojo sumoka agenturai,kad si nuluptu nuo ieskanciojo darbo?kad agentura pasiulys tai kas yra interneta uz pinigus tuo as tikiu,bet kitu atveju schmoll.gif
Atsakyti
Bet palaukit, merginos, juk agentūros negali imti pinigų iš žmogaus. Juk yra įstatymas, draudžiantis už įdarbinimo paslaugas imti mokestį g.gif
Atsakyti
Galiu pacituoti ju laiska kur siandiena gavau jei yra norinciu ax.gif
Ten pas juos viskas legalu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 29, 09:02)
Yra pačiai tekę ankstesnėje darbovietėje tikrinti gyventojų duomenis, tai SoDros info galėdavome žiūrėti, tik turėdami raštišką žmogaus sutikimą. Sutikimai būdavo labai griežtai surenkami ir saugomi, nes kiekvienas prisijungimas fiksuojamas ir paskui tikrinama, ar toks sutikimas buvo. Už tikrinimą be sutikimo įmonei gresia bauda.
Tai šiaip jau neturėtų prieiti prie tų duomenų. Nors kas ten žino tam tikrus atvejus...

Man irgi teko dirbti, taip zmogus turi pasirasyti, bet tu popieriu pasirasytu niekam nereikia, galima sakyti juos ismeti 4u.gif
QUOTE(ejot @ 2010 09 29, 12:14)
man katik pasitvirtino tai,kad skelbimus reikia sekt kas pusvalandi...i viena nauja vieta paskambinus jau uzimta buvo verysad.gif  verysad.gif aisku dar buciau nespejus atvaziuot tarkim ar dar kas nors,bet doh.gif lengvai tariant sunervino...

Nesamone, vadinasi zmogu jau rado is kazkur kitur, per pusvalandi niekas zmoniu nepriima, nebent per pazystamus bigsmile.gif
QUOTE(ejot @ 2010 09 29, 12:29)
kaip jum atrodo is kur jie gaus darbo pasiulymus g.gif  is ten pat is kur ir jus unsure.gif

Yra imoniu, kurios tingi delioti skelbimus, kreipiasi i tokias agenturas, o jie jau pagal issilavinima, darbo patirti iskart atrenka darbuotojus, taip darbdavys manau sutaupo laiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*valdonė* @ 2010 09 29, 16:09)
Man irgi teko dirbti, taip zmogus turi pasirasyti, bet tu popieriu pasirasytu niekam nereikia, galima sakyti juos ismeti  4u.gif
Nesamone, vadinasi zmogu jau rado is kazkur kitur, per pusvalandi niekas zmoniu nepriima, nebent per pazystamus  bigsmile.gif
Yra imoniu, kurios tingi delioti skelbimus, kreipiasi i tokias agenturas, o jie jau pagal issilavinima, darbo patirti iskart atrenka darbuotojus, taip darbdavys manau sutaupo laiko bigsmile.gif

na as nezinau kada jis tiksliai atsirado tas skelbimas..bet manau per koki pora valandu suradones ryta jo tikrai nebuvo,o va apie pieitus uzradau as ir pavelavau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ejot @ 2010 09 29, 14:19)
na as nezinau kada jis tiksliai atsirado tas skelbimas..bet manau per koki pora valandu suradones ryta jo tikrai nebuvo,o va apie pieitus uzradau as ir pavelavau verysad.gif

Nenusimink, vadinasi taves kazkur laukia kitas darbelis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ejot @ 2010 09 29, 15:19)

tai skambinat, nesiunčiat cv? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 09 29, 16:57)
tai skambinat, nesiunčiat cv?  g.gif

jei galiu skambyt kam ta cv g.gif ji kuo geresne g.gif neperetenduoju i direktores..o mojavimui su sluota uztenka ir skambucio..
Papildyta:
QUOTE(*valdonė* @ 2010 09 29, 16:39)
Nenusimink, vadinasi taves kazkur  laukia kitas darbelis  drinks_cheers.gif

aisku,kad laukia kitaip negali ir buti..jau nusprendziau i sena darba nebegryztu..nes tokiu darbu kaip mano netruksta.bet kada galesiu vel gryzt siut.
Atsakyti
Smagu, kad pagaliau priėmėte sprendimą ir nebesikankinat thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2010 09 29, 17:18)
Smagu, kad pagaliau priėmėte sprendimą ir nebesikankinat  thumbup.gif

iki pirmadienio daug laiko galiu ir apsigalvot blush2.gif megztu savo profesija,bet.....traukinukas kada is mano darbo buvo galima uzsidirbt jau seniai nuvaziavo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 09 28, 14:34)
valstybinėse įstaigose daugumoj juk konkursai  g.gif

o man idomu valstybines imones bent deda kur skelbimus, nes iki siol (Kaune) nesu macius. Ar reikia knaisiotis po kiekviena puslapi ir ieskot? kartais net nerandu nieko apie karjera g.gif
Atsakyti
Man paskambino siandien, ryt einu i pokalbi..

QUOTE(Amellie @ 2010 09 29, 18:31)
o man idomu valstybines imones bent deda kur skelbimus, nes iki siol (Kaune) nesu macius. Ar reikia knaisiotis po kiekviena puslapi ir ieskot? kartais net nerandu nieko apie karjera  g.gif

Ten kazkaip sudetinga, as buvau radus pdf formoje, nurodyta ziureti ten ir ten, toks nr skelbimo. Bet nuejus i kita psl as nieko neradau. O ir kaip supratau, reikai sprenumeruotis laikrastuka, kuris yra mokamas.
Atsakyti