Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo

QUOTE(Amellie @ 2010 09 29, 18:31)
o man idomu valstybines imones bent deda kur skelbimus, nes iki siol (Kaune) nesu macius. Ar reikia knaisiotis po kiekviena puslapi ir ieskot? kartais net nerandu nieko apie karjera  g.gif

taip, kitos neturi karjeros skyrelio, arba jo neimanoma rasti. Bet jei būna koks skelbimas pakaitinio ar pagal darbo sutartis, tada pastebėjau, kad deda prie naujienų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 09 29, 17:49)
Man paskambino siandien, ryt einu i pokalbi..

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*valdonė* @ 2010 09 29, 19:21)

Dabar dar susinervinau, antakius ejau tvarkytis, tai kaip sutvarke doh.gif Geda eiti rytoj bus doh.gif
Tai jau perejau neisu varianta, db bandau nusiraminti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 09 29, 18:49)
Man paskambino siandien, ryt einu i pokalbi..

Gera žinia, sėkmės thumbup.gif Antakiai ne kliūtis gauti darbą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 29, 20:16)
Gera žinia, sėkmės  thumbup.gif  Antakiai ne kliūtis gauti darbą  biggrin.gif

Ten reikes isvaizdos biggrin.gif Bet turesiu ka kaltint, jei nepriims, antakius biggrin.gif Rubus susidejau ka rengsiuos, nerandu blogu atsiliepimu jokiu.kaip ir ramu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ejot @ 2010 09 29, 15:19)
na as nezinau kada jis tiksliai atsirado tas skelbimas..bet manau per koki pora valandu suradones ryta jo tikrai nebuvo,o va apie pieitus uzradau as ir pavelavau verysad.gif

Pabandykit per valymo paslaugu imoniu puslapius pavaiksciot 4u.gif buna karjeros skyrelyje darbo pasiulymu
Atsakyti
as per sitas kelias dienas turejau,keleta telefoniniu darbo pokalbiu,vienas buvo i kazkada labai svajota darbo vieta:)klausimus tai tokius gavau,kaip per kokia atranka,na nors ir nebuvau pasiruosus atsakiau kazkaip,labai nesitikejau tiesiog tokiu klausimu sulaukti telefonu.Siaip ir skelbimus paziuriu bet sitas pora dienu nieko sau tinkamo kazkaip neuztikau,neturejau kur siust cv.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 29, 12:27)
Čia gali būti išnaudojimas, bet tikrai nebūtinai  4u.gif  Pačiai teko per pokalbius versti tekstus, kurti reklaminius tekstus, siūlyti idėjas ir pan, ir tai nebuvo apgaulė, o buvo būtent būdas praktiškai patikrinti mano kompetenciją  4u.gif
Siūlyčiau nieko nedaryti, tiesiog palaukti  4u.gif

Man tai praeitą savaitę teko daryti anglų ir lietuvių kalbų testus, psichologinį testą iš >400 klausimų, motyvacijos, konfliktų sprendimų ir dar kelis testus wink.gif Pačiai įdomu buvo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Genda @ 2010 09 29, 13:26)
Sakykit o jus naudojates idarbinimo kompaniju paslaugomis, ar verta pas juos ten eiti ir moketi pinigus?

Mano nuomone, visiškai neverta.
Turite internetą, kompiuterį ir pirmyn smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 09 29, 13:31)
Yra ir neskelbiamu pasiulymu, tik as kazkaip nezinau ar verta moketi jiems g.gif

Rimtos kompanijos naudojasi rimtų atrankos agentūrų paslaugomis. O pastarosios skelbimus deda į pagrindinius skelbimų puslapius.
Tos kitos kompanijos tik nori išvilioti pinigus.
Papildyta:
O man šiandien ir vakar stebuklų dienelės... Apšalus aš rolleyes.gif
Vakar buvau jau pokalbyje su įmone (prieš tai praėjusi pokalbį su atrankos kompanija ir krūvą testų), o vakare jau paskambino - taip ir nesupratau, ar dar pokalbis čia, ar jau sąlygų derinimas. O šiandien taaaaip nustebino, kad dar negaliu atsikratyti jausmo, kad viskas per gerai, kad būtų tiesa. Šiandien susitikom, pasakė, kad su mano visoms sąlygom sutinka (pirmi, kurie norimo atlyginimo nesistengė nusiderėti žemyn), aptarė viską dėl telefono, benzino, įdavė į rankas laptop'ą su jau sukurtu mano paštu ...Sakau, greiti jūs... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sėdžiu dar apšalus tokia, kompą žiūraus namie, rytoj jau susitinku darbus aptarti pirmus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 29, 22:21)
švilioti pinigus.
Papildyta:
O man šiandien ir vakar stebuklų dienelės... Apšalus aš  rolleyes.gif
Vakar buvau jau pokalbyje su įmone (prieš tai praėjusi pokalbį su atrankos kompanija ir krūvą testų), o vakare jau paskambino - taip ir nesupratau, ar dar pokalbis čia, ar jau sąlygų derinimas. O šiandien taaaaip nustebino, kad dar negaliu atsikratyti jausmo, kad viskas per gerai, kad būtų tiesa. Šiandien susitikom, pasakė, kad su mano visoms sąlygom sutinka (pirmi, kurie norimo atlyginimo nesistengė nusiderėti žemyn), aptarė viską dėl telefono, benzino, įdavė į rankas laptop'ą su jau sukurtu mano paštu ...Sakau, greiti jūs...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Sėdžiu dar apšalus tokia, kompą žiūraus namie, rytoj jau susitinku darbus aptarti pirmus smile.gif

Kaip dziugu 4u.gif 4u.gif Tikiuos ir as..tikiuos biggrin.gif
Nors net keistai rami esu, is serijos man dzin, bus kaip bus.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liūtė*: 29 rugsėjo 2010 - 21:38
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 09 29, 22:37)
Kaip dziugu  4u.gif  4u.gif Tikiuos ir as..tikiuos  biggrin.gif
Nors net keistai rami esu, is serijos man dzin, bus kaip bus.. smile.gif

Man ir džiugu, ir keista, ir neramu, ir baisu šiek tiek. Tuo labiau, kad dar iš dviejų vietų turiu atsakymų sulaukti... Bet jau kaip ir čia reiktų apsistoti... ax.gif
Laukiu nesulaukiu, kol viskas į vėžes sustos... doh.gif
Atsakyti

O man šiandien ir vakar stebuklų dienelės... Apšalus aš  rolleyes.gif
Vakar buvau jau pokalbyje su įmone (prieš tai praėjusi pokalbį su atrankos kompanija ir krūvą testų), o vakare jau paskambino - taip ir nesupratau, ar dar pokalbis čia, ar jau sąlygų derinimas. O šiandien taaaaip nustebino, kad dar negaliu atsikratyti jausmo, kad viskas per gerai, kad būtų tiesa. Šiandien susitikom, pasakė, kad su mano visoms sąlygom sutinka (pirmi, kurie norimo atlyginimo nesistengė nusiderėti žemyn), aptarė viską dėl telefono, benzino, įdavė į rankas laptop'ą su jau sukurtu mano paštu ...Sakau, greiti jūs...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kaip smagu thumbup.gif
Atsakyti

Šaunuolė, TekilaSunrise thumbup.gif
Atsakyti