QUOTE(dontstop @ 2010 09 29, 12:27)
Čia gali būti išnaudojimas, bet tikrai nebūtinai

Pačiai teko per pokalbius versti tekstus, kurti reklaminius tekstus, siūlyti idėjas ir pan, ir tai nebuvo apgaulė, o buvo būtent būdas praktiškai patikrinti mano kompetenciją
Siūlyčiau nieko nedaryti, tiesiog palaukti
Man tai praeitą savaitę teko daryti anglų ir lietuvių kalbų testus, psichologinį testą iš >400 klausimų, motyvacijos, konfliktų sprendimų ir dar kelis testus

Pačiai įdomu buvo
Papildyta:
QUOTE(Genda @ 2010 09 29, 13:26)
Sakykit o jus naudojates idarbinimo kompaniju paslaugomis, ar verta pas juos ten eiti ir moketi pinigus?
Mano nuomone, visiškai neverta.
Turite internetą, kompiuterį ir pirmyn
Papildyta:
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 09 29, 13:31)
Yra ir neskelbiamu pasiulymu, tik as kazkaip nezinau ar verta moketi jiems
Rimtos kompanijos naudojasi rimtų atrankos agentūrų paslaugomis. O pastarosios skelbimus deda į pagrindinius skelbimų puslapius.
Tos kitos kompanijos tik nori išvilioti pinigus.
Papildyta:
O man šiandien ir vakar stebuklų dienelės... Apšalus aš

Vakar buvau jau pokalbyje su įmone (prieš tai praėjusi pokalbį su atrankos kompanija ir krūvą testų), o vakare jau paskambino - taip ir nesupratau, ar dar pokalbis čia, ar jau sąlygų derinimas. O šiandien taaaaip nustebino, kad dar negaliu atsikratyti jausmo, kad viskas per gerai, kad būtų tiesa. Šiandien susitikom, pasakė, kad su mano visoms sąlygom sutinka (pirmi, kurie norimo atlyginimo nesistengė nusiderėti žemyn), aptarė viską dėl telefono, benzino, įdavė į rankas laptop'ą su jau sukurtu mano paštu ...Sakau, greiti jūs...
Sėdžiu dar apšalus tokia, kompą žiūraus namie, rytoj jau susitinku darbus aptarti pirmus