Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo

QUOTE(kuzia-nafania @ 2010 09 30, 17:45)
labai suprantu ir palaikau Tave. Savijauta mano tokia pati, sunku likti optimiste, nors maniau, kad sunku mane palauzti, pasirodo, kad imanoma  blink.gif

As ilgai ja buvau.. bet daugiau nebegaliu.. vis budavo, kad nusivilstu ir vel atsiranda koks sviesos spindulelis.. ir vel tas pats per ta pati.. u z k n i s o doh.gif unsure.gif atrodo tureciau dziaugtis kitu sekme, kai kviecia i pokalbius, kai randa darba.. ir TIKRAI dziaugiuosi.. bet paciai sirdi labai giliai skauda.. verysad.gif
Bet uz tai jusu avataras nerealus lotuliukas.gif Kuzia.. Nafania wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 30 rugsėjo 2010 - 16:49
QUOTE(amber123 @ 2010 09 30, 16:49)
As ilgai ja buvau.. bet daugiau nebegaliu.. vis budavo, kad nusivilstu ir vel atsiranda koks sviesos spindulelis.. ir vel tas pats per ta pati.. u z k n i s o doh.gif  unsure.gif atrodo tureciau dziaugtis kitu sekme, kai kviecia i pokalbius, kai randa darba.. ir TIKRAI dziaugiuosi.. bet paciai sirdi labai giliai skauda..  verysad.gif
Bet uz tai jusu avataras nerealus lotuliukas.gif Kuzia.. Nafania  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

Aciu blush2.gif
O kokio darbo ieskai? ir kiek laiko?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 09 27, 20:57)
Darbas vadybininkės  smile.gif

Man skambinusi mergina pati paklausė, kiek norėčiau gauti. Na, o aš paklausiau, kiek jie siūlo  biggrin.gif  Pasakė, kad priklausomai nuo darbo rezultato 1200 - 1500. Man mažai  cool.gif  Ir aplamai, tas pokalbis telefonu labai nerimtai skamba, ypač kai man siūlo jau ateiti darbintis, nors manęs dar net nematė  unsure.gif Susidaro įspūdis, kad jie priima bet ką iš gavės  doh.gif

Pasirodo, aš ryt į 2 pokalbius keliauju  ax.gif

Sveikinu sulaukus kvietimo i pokalbi smile.gif .
Tiesiog dziugu skaityti, kad kazkam sekasi.As jau prarandu vilti susirasti darba ir jauciu, kad psichologiskai imu paluzti (net dabar asaros byreti pradejo doh.gif ).Situacija gyvenime darosi kritiska....Darbo ieskau intensyviai...Jau bet kokio darbo...Pries metus tapau krizes auka ir netekau megiamo, mylimo darbo.Dirbau tenai astuonis metus, atidaviau daug jegu, dirbau labai intensyviai, buvo ir fiziskai nelengva, bet buvau ivertinta, pasiekiau geru rezultatu.Paskutinius metus vadovavau 150 zmoniu skyriui.O tai buvo didziausia motyvacija....Bet dabar nebesuvokiu ko darbdaviams reikia?Turiu du aukstuosius, laisvai kalbu uzsienio kalbomis, bet net kvietimo nesulaukiu....
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 30, 17:41)
Sveikos smile.gif viskas panos.. as pasiduodu.. nebegaliu daugiau optimistiskai i tai ziuret.. vel turejau vilties ir VEL nusivyliau.. ir taip jau koki 3 karta.. vel darbas kur maciau save, kur galvojau, kad atitinku visus kriterijus ir VEL jokio skambucio.. nors dar tik sav praejo.. bendravau su direktore ir .tt dave daug vilciu, kad pakvies i pokalbi bet..  unsure.gif jei nepaskambins tai tikrai man bus depresija.. nes labai numuse nora ieskot toliau
Papildyta:
TekilaSunrise, nuosirdziai sveikinu del darbo pasiulymo 4u.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif
O dėl nusivylimo...
Aš kai pradėjau ieškoti, labai susidomėjau viena vieta, nors ji tikrai specifinė. Vyras, mama kreivai žiūrėjo, o aš jau buvau nutarus, kad noriu noriu. Praėjau tris turus ir nepasirinko manęs. Tuo momentu, aišku, kad nusivyliau. Bet dabar pabendravus su kitais darbdaviais džiaugiuosi, kad ten nepriėmė... blush2.gif
Gal ir Jūsų atveju tas pats bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(laaauruskaaa @ 2010 09 30, 18:30)
Paskutinius metus vadovavau 150 zmoniu skyriui.O tai buvo didziausia motyvacija....Bet dabar nebesuvokiu ko darbdaviams reikia?Turiu du aukstuosius, laisvai kalbu uzsienio kalbomis, bet net kvietimo nesulaukiu....

Šiuo atveju tikrai sunku suprasti priežastis - gaudyti tik tokius darbuotojus reikia smile.gif
Aš tai gaudyčiau wink.gif
O ar gali būti, kad kandidatuojate į paprastesnes pareigas, nei anksčiau turėjote? Gal tokiu atveju darbdaviai abejoja Jūsų motyvacija, bijo, kad jausitės nepatenkinta, ieškosit toliau ir išeisit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 30, 19:33)
Ačiū  4u.gif
O dėl nusivylimo...
Aš kai pradėjau ieškoti, labai susidomėjau viena vieta, nors ji tikrai specifinė. Vyras, mama kreivai žiūrėjo, o aš jau buvau nutarus, kad noriu noriu. Praėjau tris turus ir nepasirinko manęs. Tuo momentu, aišku, kad nusivyliau. Bet dabar pabendravus su kitais darbdaviais džiaugiuosi, kad ten nepriėmė...  blush2.gif
Papildyta:
Šiuo atveju tikrai sunku suprasti priežastis - gaudyti tik tokius darbuotojus reikia smile.gif
Aš tai gaudyčiau wink.gif
O ar gali būti, kad kandidatuojate į paprastesnes pareigas, nei anksčiau turėjote? Gal tokiu atveju darbdaviai abejoja Jūsų motyvacija, bijo, kad jausitės nepatenkinta, ieškosit toliau ir išeisit?  g.gif

Gal ir taip...Pradzioje bandziau i rimtas vodovu pozicijas, bet nieko....Tada palaipsniui kartele nuleisdavau, bet irgi nieko....Vakar, kai galvoje pradejo kirbeti mintis apie emigracija verysad.gif , nusiunciau CV i pardavejos siuloma darba, rubu parduotuveje.Ziuresim...Baisiausia, tai, kad vyrui verslas irgi suslubavo, o santaupos tirpsta, sunelis auga..... Nuo nervu, ligos pradejo kabintis....Ojjjjjj, jauciu reikes pas psichologa, nes pati saves nebesuprantu.
P.S. sorry uz niurias mintis verysad.gif
Atsakyti
Man irgi numusa motyvacija, bet kai pas mane darbine patirtis nera didele, tai kazkaip save guodziu, kad randa kazka kita, su daugiau patirties. O as dziaugiuosi, kad ramiai pabaigiau mokslus ir dukryte auginau. Pakolkas pavyksta islikti optimistikos nuotaikos, vis tiek, kazkada atsiras, kam riekia su maziau patirties, bet dideliu uzsiidegimu ir noru dirbti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liūtė*: 30 rugsėjo 2010 - 18:02
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 30, 18:33)
Ačiū  4u.gif
O dėl nusivylimo...
Aš kai pradėjau ieškoti, labai susidomėjau viena vieta, nors ji tikrai specifinė. Vyras, mama kreivai žiūrėjo, o aš jau buvau nutarus, kad noriu noriu. Praėjau tris turus ir nepasirinko manęs. Tuo momentu, aišku, kad nusivyliau. Bet dabar pabendravus su kitais darbdaviais džiaugiuosi, kad ten nepriėmė...  blush2.gif

drinks_cheers.gif
biggrin.gif gali visko but.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kuzia-nafania @ 2010 09 30, 18:16)
O kokio darbo ieskai? ir kiek laiko?

Pasikartosiu, nes nesenai apie tai kalbejom su mergaitem.. 4u.gif ieskau siuo metu pagal specialybe.. mokymai, seminarai (pagalba juos organizuojant ir t.t), projektu asistentes ir .tt smile.gif zodziu viskas, kas susije su suaugusiuju svietimu 4u.gif
Papildyta:
Bet dabar nebesuvokiu ko darbdaviams reikia?Turiu du aukstuosius, laisvai kalbu uzsienio kalbomis, bet net kvietimo nesulaukiu....

Isivaizduoju kaip jums sunku.. nenukabinkit nosies drinks_cheers.gif tikiu sulauksit skambucio 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 09 30, 19:01)
Pakolkas pavyksta islikti optimistikos nuotaikos, vis tiek, kazkada atsiras, kam riekia su maziau patirties, bet dideliu uzsiidegimu ir noru dirbti.

As irgi lygiai taip pat masciau.. kokius du pirmus men biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 30 rugsėjo 2010 - 18:06
QUOTE(amber123 @ 2010 09 30, 19:07)
drinks_cheers.gif
biggrin.gif gali visko but..  4u.gif
Papildyta:
Pasikartosiu, nes nesenai apie tai kalbejom su mergaitem..  4u.gif ieskau siuo metu pagal specialybe.. mokymai, seminarai (pagalba juos organizuojant ir t.t), projektu asistentes ir .tt smile.gif zodziu viskas, kas susije su suaugusiuju svietimu 4u.gif

As irgi lygiai taip pat masciau.. kokius du pirmus men biggrin.gif  4u.gif

ldb.lt tikrai buvo net keletas skelbimu, kai ieskojo tokiu darbuotoju 4u.gif

Zinai, zmones su didele patirtim, iesko darbo po puse metu,,as nepilna menesi, tai kazkaip dar rami.Tik tas sildymo sezonas gazdina.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liūtė*: 30 rugsėjo 2010 - 18:09
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 09 30, 19:08)
ldb.lt tikrai buvo net keletas skelbimu, kai ieskojo tokiu darbuotoju  4u.gif
Zinai, zmones su didele patirtim, iesko darbo po puse metu,,as nepilna menesi, tai kazkaip dar rami.

Zinau.. siunciau verysad.gif
nu as ir dar nlb ilgai palyginus.. bet as jau toks zmogus, man reikia visko cia ir dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 30, 19:10)
Zinau.. siunciau verysad.gif
nu as ir dar nlb ilgai palyginus.. bet as jau toks zmogus, man reikia visko cia ir dabar biggrin.gif

Taip galima ir depresija isivaryti, dabar toks laikas , kai norinciu daug, o vat vietu mazai 4u.gif
Atsakyti
[
Sveikinu sulaukus kvietimo i pokalbi  smile.gif .
Tiesiog dziugu skaityti, kad kazkam sekasi.As jau prarandu vilti susirasti darba ir jauciu, kad psichologiskai imu paluzti (net dabar asaros byreti pradejo doh.gif ).Situacija gyvenime darosi kritiska....Darbo ieskau intensyviai...Jau bet kokio darbo...Pries metus tapau krizes auka ir netekau megiamo, mylimo darbo.Dirbau tenai astuonis metus, atidaviau daug jegu, dirbau labai intensyviai, buvo ir fiziskai nelengva, bet buvau ivertinta, pasiekiau geru rezultatu.Paskutinius metus vadovavau 150 zmoniu skyriui.O tai buvo didziausia motyvacija....Bet dabar nebesuvokiu ko darbdaviams reikia?Turiu du aukstuosius, laisvai kalbu uzsienio kalbomis, bet net kvietimo nesulaukiu....

Tai ka jau man kalbet tada... Dar tebestudijuoju, 2 metu skyle doh.gif Skambuciu 0. Tel liudi biggrin.gif
Lankau dabar rastvedybos kursus. Grupelej 5 zmones (su manim). Visi baige mokslus (na 2 dar tik baigineja magistrus) ir visi bedarbiai. Viena mergina darbo ieskojo visus metus blink.gif unsure.gif Dabar nuskilo, rado kazka.
Siaubekas kazkoks... Toks juodas periodas verysad.gif Nesiseka niekas cray.gif
Atsakyti
Labutis, kaip laikotės?
Mane šiandien atleido iš darbo. Truputį paatostogausiu ir kibsiu į paieškas... Kaži kaip seksis smile.gif
Atsakyti