Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo

Pildau anketa ir ne labai suprantu klausima "Kokio darbo pobūdžio ieškote? " ka tureciau parasyti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Norejau paklausti jau patyrusiu merginu ax.gif kurios buvote pokalbiuose mirksiukas.gif
Kokiu netiketu klausimu galima sulaukt g.gif ko dazniausiai klausineja? kaip itikti, ar verstis per galva, ar islikti savimi g.gif ar verta parodyti dideli nora dirbti butent ten, ir net pirstis....ar geriau nereikia taip rolleyes.gif Ka atsakyti, jei paklaustu del atlyginimo g.gif
Patarkit mirksiukas.gif
As labai noriu svajoniu darbelio ir taip noriu, kad tie lukesciai issipildytu blush2.gif
Labai norisi gerai pasirodyti ax.gif bet visada mintyse kirba, kad uz mane ko gero ateis dar kokia 20 geresniu ir pan....ech.... smile.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2010 10 01, 14:03)
Sveikutes 4u.gif

Norejau paklausti jau patyrusiu merginu ax.gif kurios buvote pokalbiuose mirksiukas.gif
Kokiu netiketu klausimu galima sulaukt g.gif ko dazniausiai klausineja? kaip itikti, ar verstis per galva, ar islikti savimi g.gif ar verta parodyti dideli nora dirbti butent ten, ir net pirstis....ar geriau nereikia taip rolleyes.gif Ka atsakyti, jei paklaustu del atlyginimo g.gif
Patarkit mirksiukas.gif
As labai noriu svajoniu darbelio ir taip noriu, kad tie lukesciai issipildytu blush2.gif
Labai norisi gerai pasirodyti ax.gif bet visada mintyse kirba, kad uz mane ko gero ateis dar kokia 20 geresniu ir pan....ech.... smile.gif
4u.gif

pora psl atgal, viskas surasyta apie klausimus ir pokalbius.paskaitykit,netingekit.
Atsakyti
Aciu aciuks.gif
Atsakyti
Na va ir as jungiuosi prie nusivylusiu galutinai verysad.gif , siandiena teko vyrui isvaziuoti i uzsieni dirbti , nes jau gala su galu nebeiseina sudurti, laukem 7 men., galvojau kad kazkoks stebuklas ivyks, gausiu darba ir vel viskas stos i savo vezias,bet.....
Dziaugiuosi uz visas merginas kurios gavo darba ar bent pasiseke nueiti pokalbi
Linkiu sekmes visoms 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Genda @ 2010 10 01, 14:12)
Na va ir as jungiuosi prie nusivylusiu galutinai verysad.gif , siandiena teko vyrui isvaziuoti i uzsieni dirbti  , nes jau gala su galu nebeiseina sudurti, laukem 7 men., galvojau kad kazkoks stebuklas ivyks, gausiu darba ir vel viskas stos i savo vezias,bet.....
Dziaugiuosi uz visas merginas kurios gavo darba ar bent pasiseke nueiti  pokalbi
Linkiu sekmes visoms  4u.gif  4u.gif

Sveika,
Linkiu taip nenusiminti, juk ieskote, rolleyes.gif sakyciau dar visai ne ilgai mirksiukas.gif su didele kantrybe ir viltim, ieskokites toliau, niekas jums, ar uz jus nesuras biggrin.gif mirksiukas.gif
Aisku liudna, kad vyrui reikia su seima issiskirti unsure.gif bet dabar, kiek zinau, daug kas isvaziave, kad ir i Norvegija, dziaugiasi, kad uzdirba ir laimingi gryzta atostogu i seimas mirksiukas.gif
4u.gif
Atsakyti
Turiu klausimu! rolleyes.gif

Kaip jus, reaguojat i tai, kad darbas 12 val. g.gif per diena ax.gif man iskilo klausimas, kas paims mano dukriuka is darzelio, kuris dirba iki 18 val. g.gif unsure.gif salia seneliu nera, draugu irgi unsure.gif
Ir dar...atlyginimas priklauso nuo darbo rezultatu! kaip jums patinka? reiskia dar nestabilios pajamos doh.gif kas mane baugina, nezinau, nei kaip reaguoti...
Laukiu jusu pasisakymu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmama: 01 spalio 2010 - 14:17
QUOTE(Irmama @ 2010 10 01, 15:17)

Kaip jus, reaguojat i tai, kad darbas 12 val. g.gif per diena ax.gif man iskilo klausimas, kas paims mano dukriuka is darzelio, kuris dirba iki 18 val. g.gif  unsure.gif salia seneliu nera,  draugu irgi unsure.gif
Ir dar...atlyginimas priklauso nuo darbo rezultatu! kaip jums patinka? reiskia dar nestabilios pajamos doh.gif kas mane baugina, nezinau, nei kaip reaguoti...

Reguojam neigiamai ir iskart pasakom,kad mum netinka. Nebent siulytu alga tokia, kad uztektu ir auklei.
Plius alga priklauso nuo rezultatu..tai reiskiasi,kad gali per menesi uzdirbti ir 100litu? Ar tarkim 800+ darbo rezultatai? g.gif
Nes jei nera fiksuotos dalies, tai gali ir i minusa iseiti bedirbdamas doh.gif
Apskritai pardavimo vadybininku net neziuriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liūtė*: 01 spalio 2010 - 14:27
QUOTE(Irmama @ 2010 10 01, 15:17)

Kaip jus, reaguojat i tai, kad darbas 12 val. g.gif per diena ax.gif man iskilo klausimas, kas paims mano dukriuka is darzelio, kuris dirba iki 18 val. g.gif  unsure.gif salia seneliu nera,  draugu irgi unsure.gif

Visada susirandu googlej biggrin.gif koks imones darbo laikas, koks adresas. Jei man netinka darbo valandos ar vieta, nesiunciu cv schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(viske @ 2010 10 01, 14:36)
Visada susirandu googlej biggrin.gif koks imones darbo laikas, koks adresas. Jei man netinka darbo valandos ar vieta, nesiunciu cv schmoll.gif

as ir pradejau taip pat daryti,pirma paziuriu kaip su darbo laiku ,nes ir maximum iki 18 val galeciau tik dirbt,jei veliau jau nebetinka,nera kam vaiko is darzelio paimti.
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 10 01, 15:27)
Reguojam neigiamai ir iskart pasakom,kad mum netinka. Nebent siulytu alga tokia, kad uztektu ir auklei.
Plius alga priklauso nuo rezultatu..tai reiskiasi,kad gali per menesi uzdirbti ir 100litu? Ar tarkim 800+ darbo rezultatai? g.gif
Nes jei nera fiksuotos dalies, tai gali ir i minusa iseiti bedirbdamas doh.gif
Apskritai pardavimo vadybininku net neziuriu.

as jau irgi pardavimo vadybininku nebeziuriu doh.gif
Atsakyti
Sveikos ir aš ateinu pas Jumis patarimo.
Vakar buvau pakviesta į pokalbį bet kalbejausi su netiesioginiu darbdaviu, bet atrankos atstovu. Šiandien paskambino ir pakvietė pirmadieniui susitikti su tikraisiais darbdaviais. Bet.... Kaune... doh.gif O aš esu Vilnietė. Darbas būtų Vilniuje, bet jų ofisas Kaune. Tai aš tos konsultanės klausiu kiek šansų kad mane priims, nes negaliu aš į kiekvieną pokalbį važinėt per pusę Lietuvos. Juk išlaidos kokios.... O ji sako kad rinksis iš trijų kandidatų. Ką patart mergaitės galit? Verta važiuot ar atsisakyt visgi....Gal kam yra tekę su tuo susidurti?O dar Kauno nepažystu visai doh.gif
Atsakyti