Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo

QUOTE(mocha @ 2010 09 30, 20:08)
Labutis, kaip laikotės?
Mane šiandien atleido iš darbo. Truputį paatostogausiu ir kibsiu į paieškas... Kaži kaip seksis smile.gif

Uzjauciu.. verysad.gif neliudek, cia rasi paguoda ir bus kartu linksmiau ieskot bigsmile.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 09 30, 19:28)
Taip galima ir depresija isivaryti, dabar toks laikas , kai norinciu daug, o vat vietu mazai 4u.gif

Mhm.. nebutu geresniu butume pacios geriausios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2010 09 30, 14:44)
MAn toks kvailas klausimas iškilo, a kaip jūs matot, skaitytas ar neskaitytas? MAn "nedoumkai" pačiai nedaeina  blush2.gif

tai net gi kai el laiska siunti su CV, yra tokia skiltis kuria galima pazymeti ir Jums ateis el laiskas kai Jūsų cv perskaitys. smile.gif
As ir dar darbo paieskose. Seniai jau sioje temoje buvau apsilankiusi...krize.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 30, 20:23)
Mhm.. nebutu geresniu butume pacios geriausios biggrin.gif

O tas gerumas kartais sunkiai pamatuojamas... smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Vakar dar nieko nesakiau, bet va šiandien po pokalbio jau galiu papasakoti, atslūgo įtampa.
Žodžiu buvau pokalbyje, į kurį labiausiai ir norėjau patekti smile.gif Bet kaip sekėsi nežinau unsure.gif Lyg ir neblogai, bet ypatingai, kiek pastebėjau, nesusidomėjo... Šiek tiek per aukštai šokau, tai žinau, bet net ir įspėjau el.pašte rašydama ir į CV įrašiau, kad ne visus reikalavimus atitinku. Šiaip labai maloniai bendravo, bet jaučiau pauzes, kurios man nepatiko. Tikiuosi čia tik mano laki vaizduotė, sakė per savaitę praneš bet kokį sprendimą, taigi skambučio sulauksiu, tik neaišku, ką išgirsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2010 09 30, 21:30)

Vau bigsmile.gif del kokiu pareigu jei nepaslaptis.. kaip greit tu cia susisukai 4u.gif saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2010 09 30, 21:30)
Žodžiu buvau pokalbyje, į kurį labiausiai ir norėjau patekti smile.gif Bet  kaip sekėsi nežinau unsure.gif Lyg ir neblogai, bet ypatingai, kiek pastebėjau, nesusidomėjo... Šiek tiek per aukštai šokau, tai žinau, bet net ir įspėjau el.pašte rašydama ir į CV įrašiau, kad ne visus reikalavimus atitinku. Šiaip labai maloniai bendravo, bet jaučiau pauzes, kurios man nepatiko. Tikiuosi čia tik mano laki vaizduotė, sakė per savaitę praneš bet kokį sprendimą, taigi skambučio sulauksiu, tik neaišku, ką išgirsiu  ax.gif

Šaunu smile.gif
O kad kai kurių reikalavimų neatitinkat, tai dar tikrai ne nuosrepndis. Mano atveju buvo nurodyta, kad didelis privalumas - 1-3 metų panašaus ar analogiško darbo patirtis. Iš viso turiu tik metų patirtį ir sritis ne ta... ax.gif Bet, matyt, kiti dalykai nusvėrė.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 30, 21:34)
Vau bigsmile.gif del kokiu pareigu jei nepaslaptis.. kaip greit tu cia susisukai 4u.gif saunuole thumbup.gif

W i n d o w s ir w e b t e s t a v i m o s p e c i a l is tė smile.gif
Sorry, kad taip rašau, bet labai nepatinka, kai viską galima atsekti vos tik įrašius į google biggrin.gif
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 30, 21:34)
Šaunu smile.gif
O kad kai kurių reikalavimų neatitinkat, tai dar tikrai ne nuosrepndis. Mano atveju buvo nurodyta, kad didelis privalumas - 1-3 metų panašaus ar analogiško darbo patirtis. Iš viso turiu tik metų patirtį ir sritis ne ta...  ax.gif Bet, matyt, kiti dalykai nusvėrė.

Žiūrėsiu, per daug nesitikiu, bet ... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keiti: 30 rugsėjo 2010 - 21:05
QUOTE(Keiti @ 2010 09 30, 22:04)
W i n d o w s    ir    w e b    t e s t a v i m o    s p e c i a l is tė smile.gif
Sorry, kad taip rašau, bet labai nepatinka, kai viską galima atsekti vos tik įrašius į google biggrin.gif

Ooo, mergina ir IT sritis, man patinka thumbup.gif
Respect good.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 30, 22:17)
Ooo, mergina ir IT sritis, man patinka  thumbup.gif
Respect  good.gif

aciuks.gif
Atsakyti
aš jau visai palūžau ir praradau viltį susirasti normalų darbą. Buvo darbo vieta, kur tik pamačius skelbimą supratau, kad tai kaip tik man, ir išsilavinimas atitinka, ir mano svajonių darbo vieta, buvau pokalbį,atrodo gerai pasirodžiau ir turėjo šiandien paskambinti (ten kelis žmones priiminėjo, todėl galimybė didesnė). Jei būčiau gavus, būčiau iš laimės šokinėjus, nes tai būtų puikiau nei puikesnis taškas pradėti savo karjerą toje srityje kurioje siekiu. ir tokių skelbimų vargu ar dar pasirodys, nes tai buvo valstybinė įstaiga.
o vakar vakare po paskaitų grįžau ir radau laišką pašte, kad neatrinko.. viskas, nebegaliu, apsižliumbiau kaip mažas vaikas. dabar vėl ašaros byra, kai rašau, nes neįsivaizduoju, kaip vėl reikės vaikščioti į kitus pokalbius ir argumentuoti, kodėl būtent to darbo noriu, neš aš norėjau šito ir atitikau viską, net sapnavau, kad mane priims verysad.gif verysad.gif verysad.gif ir net nesitikėjau, kad parašys į pašta, (nes turėjo paskambinti arba ne šiandien, o ne vakar)pamačiau iš jų laišką, jau akys didelės, šypsena iki ausų, o kaip gavosi... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 30, 15:44)
Ačiū smile.gif
O kam nurodyti pageidaujamą vietą, juk ir taip aišku, kad kandidatuojate būtent į tą vietą.
Ar čia turit omeny, kad registruotas CV kažkur, ir ten nurodyta?

nu cia as vietoj savo adreso parasiau,kad nematytu kad is kt miesto,nes gal tas trukde g.gif o db galvoju gal visgi irasyti ir savo adresa g.gif
beje,vakar paskambino del pardavejos-konsultantes darbo vilniuje,o nusiunciau cv ten specialiai,galvoju nu negi ir is ten nepaskambins biggrin.gif tai iskart pasake,kad cv per geras i tokia pozicija,klause ar gales pasilikti ateiciai cv,ne nu arba neskambina,arba pasako,kad cv per geras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2010 10 01, 09:31)
aš jau visai palūžau ir praradau viltį susirasti normalų darbą. Buvo darbo vieta, kur tik pamačius skelbimą supratau, kad tai kaip tik man, ir išsilavinimas atitinka, ir mano svajonių darbo vieta, buvau pokalbį,atrodo gerai pasirodžiau ir turėjo šiandien paskambinti (ten kelis žmones priiminėjo, todėl galimybė didesnė). Jei būčiau gavus, būčiau iš laimės šokinėjus, nes tai būtų puikiau nei puikesnis taškas pradėti savo karjerą toje srityje kurioje siekiu. ir tokių skelbimų vargu ar dar pasirodys, nes tai buvo valstybinė įstaiga.
o vakar vakare po paskaitų grįžau ir radau laišką pašte, kad neatrinko.. viskas, nebegaliu, apsižliumbiau kaip mažas vaikas. dabar vėl ašaros byra, kai rašau, nes neįsivaizduoju, kaip vėl reikės vaikščioti į kitus pokalbius ir argumentuoti, kodėl būtent to darbo noriu, neš aš norėjau šito ir atitikau viską, net sapnavau, kad mane priims verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  ir net nesitikėjau, kad parašys į pašta, (nes turėjo paskambinti arba ne šiandien, o ne vakar)pamačiau iš jų laišką, jau akys didelės, šypsena iki ausų, o kaip gavosi...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Žinau, kaip sunku, kai dideli lūkesčiai nepasiteisina, bet žinok, niekas nevyksta šiaip sau. Likimas ne šiaip sau taip nulėmė, reiškia taip reikėjo. Nenuleisk rankų, kad ir kaip sunku būtų.
Atsakyti