Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip neprarasti optimizmo ieškant darbo

QUOTE(amber123 @ 2010 10 01, 18:13)
As turejau omenyje, kad kazkada buvai sakius, kad tavo spec susijus su IT, tai ir sakau, kad retai tenka susidurt, kad tokia spec studijuotu moteris smile.gif

Supratau wink.gif
Iš tiesų, merginų studijuoja mažiau nei 10 proc. tokią specialybę.
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 10 01, 19:33)

Papildyta:
dažnai klausia kokios algos nori  smile.gif  nori, kad žmogus pats įvertintų save  smile.gif

As paskutini karta labai fainai pasnekejau per pokalbi.Issikalbejom kad tiek kiek as noriu ir gaudavau anksciau,man dabar niekas tikrai nemokes doh.gif O jei irasysiu kiek noriu,tai gali net ir nepaskambint. Bet ateis mano laikas, kai as galesiu sauktis algos kiek man reikia smile.gif
Atsakyti
Aš irgi po pirmus pokalbius pavaikščiojus maniau, kad negausiu kiek anksčiau gavau... Bet, pasirodo, galima smile.gif Aišku ne, kosminis tas atlyginimas, bet labai neblogas kaip tik metų patirtį turint ir kitoj srity smile.gif Labai pamaloninta likau, kad nesiderėjo ir sutiko su tuo, kiek įrašiau blush2.gif
O kitose keliose vietose, kur buvau kalbėt, tai kartoja kaip užburtą 1500 Lt. į rankas, na, gal vėliau max 2000...
Atsakyti
Paskaiciau apie klausimus ir atlyginimus ir prisiminiau kaip pirma savo oficialu darba, dar budama studente, atejau dirbti nezinodama kiek gausiu algos hihihi.gif buvo du atrankos etapai, bet nei per viena ju darbdaviai nepaklause kiek noreciau, o as kuklute ir nepasidomejau, o dirbti labai norejau ax.gif Bet viskas isejo i gera ir atlyginimu likau maloniai nustebinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliza @ 2010 10 01, 21:00)
Paskaiciau apie klausimus ir atlyginimus ir prisiminiau kaip pirma savo oficialu darba, dar budama studente, atejau dirbti nezinodama kiek gausiu algos  hihihi.gif buvo du atrankos etapai, bet nei per viena ju darbdaviai nepaklause kiek noreciau, o as kuklute ir nepasidomejau, o dirbti labai norejau  ax.gif Bet viskas isejo i gera ir atlyginimu likau maloniai nustebinta  thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 01, 21:00)
Aš irgi po pirmus pokalbius pavaikščiojus maniau, kad negausiu kiek anksčiau gavau... Bet, pasirodo, galima smile.gif Aišku ne, kosminis tas atlyginimas, bet labai neblogas kaip tik metų patirtį turint ir kitoj srity smile.gif Labai pamaloninta likau, kad nesiderėjo ir sutiko su tuo, kiek įrašiau  blush2.gif
O kitose keliose vietose, kur buvau kalbėt, tai kartoja kaip užburtą 1500 Lt. į rankas, na, gal vėliau max 2000...

Na 2000, turint tik metus patirties,cia jau labai daug.As kazkaip net nesitikiu,kad tiek moketu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 10 01, 21:03)
Na 2000, turint tik metus patirties,cia jau labai daug.As kazkaip net nesitikiu,kad tiek moketu doh.gif

Aš pirmam darbe, dar neturėdama patirties tiek gavau... Tai mažiau ir nesinorėjo nusileisti blush2.gif Bet pliusą uždeda išsilavinimas, specialybė, universitetas, laisvai mokama anglų kalba. Tik dar labai norėčiau ir rusų laisvai mokėti - čia mano minusiukas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 01, 20:18)
Tik dar labai norėčiau ir rusų laisvai mokėti - čia mano minusiukas...  ax.gif

Ir as turiu sita minusiuka devil.gif tad labai daug geru pasiulymu nuplaukia pro sali, vis tik rytu rinka yra didziule...
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 01, 21:18)
Bet pliusą uždeda išsilavinimas, specialybė, universitetas, laisvai mokama anglų kalba. Tik dar labai norėčiau ir rusų laisvai mokėti - čia mano minusiukas...  ax.gif

Jei nepaslaptis, kokia jusu spec? 4u.gif rusu as moku.. bet jei reiktu su uzsakovais telefonu apie kokia specifine sriti sneket jauciu butu sunku is pradziu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 01, 21:42)
Jei nepaslaptis, kokia jusu spec? 4u.gif rusu as moku.. bet jei reiktu su uzsakovais telefonu apie kokia specifine sriti sneket jauciu butu sunku is pradziu unsure.gif

VU tarpt. ekonomikos bakalauras ir tarpt. verslo magistras smile.gif
Aš rusiškai ir buitinėm temom sunkiai... Suprantu nemažai, bet kalbėti nemoku - niekada ir nereikėjo, nebuvo progų išmokti. Kartais paskaitau kokius žurnalus rusiškai, delfi, bet rimčiau mokytis neapsiimu...
Atsakyti
Aš su rusų kalba susidraugaučiau greitai, pradžioj būtų sunkiau, kol atgaminčiau. Bet buitinėm temom problemų nėr, nei tefefonu, nei akis į akį šnekėt, o vat anglų kliba doh.gif Atrodo, mokėčiau gerai anglų, ko reiktų.
Mokytis savarankiškai nemoku, kursų kol kas neįperku. Turiu kompleksą, nedrįstu kalbėt angliškai doh.gif Dažniausiai suprantu ką šneka, romanus anglų kalba skaityt problemų nesudaro, o vat kai reikia išsižiot....stop ir nė iš vietos. Niekaip to barjero neperlipu, nors su rusų kalba nieko panašaus nėra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 02 spalio 2010 - 08:59
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 01, 22:36)
VU tarpt. ekonomikos bakalauras ir tarpt. verslo magistras smile.gif
Aš rusiškai ir buitinėm temom sunkiai... Suprantu nemažai, bet kalbėti nemoku - niekada ir nereikėjo, nebuvo progų išmokti. Kartais paskaitau kokius žurnalus rusiškai, delfi, bet rimčiau mokytis neapsiimu...

Man irgi nebuvo progos kazkur labai pasireikst.. nebent Turkijoj kokioj kai buvau biggrin.gif i Latvija jei vaziuojam.. o seip mokykloj kiek ismokau rasyt ir skaityt, o kalbet ir suprast nzn.. is laidu seniau zedavau maza g.gif biggrin.gif bet seip rusu k as skaitau antra po anglu k, kaip reikalingiausia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(a79 @ 2010 10 02, 09:58)
o vat anglų kliba  doh.gif Atrodo, mokėčiau gerai anglų, ko reiktų.
Mokytis savarankiškai nemoku, kursų kol kas neįperku. Turiu kompleksą, nedrįstu kalbėt angliškai  doh.gif Dažniausiai suprantu ką šneka, romanus anglų kalba skaityt problemų nesudaro, o vat kai reikia išsižiot....stop ir nė iš vietos.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif mhm.. cia kaip man buvo, baigiau mokykla 12metu sustiprintos anglu ir isvaziavau i Londona, tikedamasi, kad snekesiu vos ne kaip lietuviskai.. ir ka lotuliukas.gif doh.gif ne bu ne be.. vienas dalykas yra sneket mokykloj, kitas toj sali doh.gif o poto pastovaus bendravimo keli men ir laisvai kalbejau.. dabar jau pasimirso unsure.gif reikejo kazkada skambint i banka anglijoj, tai dieve sventas.. nuprakaitavau turbut 5kg lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 02 spalio 2010 - 10:02