dekui mergaites uz nuomones
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 09 28, 22:09)
Keistas tas reikalavimas dėl vietos...
Tiesą sakant, nesu su tuo susidūrusi, ne nemaniau, kad dėl to problemų gali kilti.
Galų gale iš tiesų - tai juk darbuotojui nepatogumas, jam gali netikti, kad per toli. O ne darbdaviui

Tiesą sakant, nesu su tuo susidūrusi, ne nemaniau, kad dėl to problemų gali kilti.
Galų gale iš tiesų - tai juk darbuotojui nepatogumas, jam gali netikti, kad per toli. O ne darbdaviui

Kai darbinasi, visi dievagojasi, kad vos ne is vilniaus i klaipeda kasdien savo saskaita vazines. deja deja, paskiau pasirodo per brangu, ima reikalauti kompensaciju, apmokejimo ir pan. priezastis gali buti tokia

QUOTE(rainiukas @ 2010 09 29, 12:08)
Kai darbinasi, visi dievagojasi, kad vos ne is vilniaus i klaipeda kasdien savo saskaita vazines. deja deja, paskiau pasirodo per brangu, ima reikalauti kompensaciju, apmokejimo ir pan. priezastis gali buti tokia 

Gali būti, tiesos tame tikrai yra

Gerai, kad geroj vietoj gyvenu - viskas palyginus netoli.
Nors aš ir pati nenorėčiau dirbti labai toli - mane vargintų važinėjimas pirmyn atgal (tarkim už Vilniaus ar kokiose Grigiškėse, Lentvaryje, kaip pvz.). O benzinui šlaidos, aišku, irgi išauga gerokai.
QUOTE(Eslida @ 2010 09 29, 11:19)
Kaip jūs patartumėt elgtis? Kadangi tai tik pirmasis atrankos etapas, o dar bus atskirai su personalo vadove ir direktorium, tai jeigu ji nusprendė pasinaudoti situacija, kitam etapui manęs tikrai nekvies. Gal kreiptis tiesiai į direktorių? Taip skaudu kai įdedi tiek pastangų, kad surastum darbą, o tave vertina tokios "kvailės"

Čia gali būti išnaudojimas, bet tikrai nebūtinai

Siūlyčiau nieko nedaryti, tiesiog palaukti

Sakykit o jus naudojates idarbinimo kompaniju paslaugomis, ar verta pas juos ten eiti ir moketi pinigus?
QUOTE(Genda @ 2010 09 29, 14:26)
Sakykit o jus naudojates idarbinimo kompaniju paslaugomis, ar verta pas juos ten eiti ir moketi pinigus?
kaip jum atrodo is kur jie gaus darbo pasiulymus

QUOTE(ejot @ 2010 09 29, 13:29)
Yra ir neskelbiamu pasiulymu, tik as kazkaip nezinau ar verta moketi jiems

QUOTE(*Liūtė* @ 2010 09 29, 13:31)
As irgi apie tai pagalvojau, kodel paklausau , man siandiena atsiunte kruva darbu , bet pries tai ateikite pas mus uzsiegistruoti

QUOTE(Genda @ 2010 09 29, 14:39)
As irgi apie tai pagalvojau, kodel paklausau , man siandiena atsiunte kruva darbu , bet pries tai ateikite pas mus uzsiegistruoti
tada gausite telfonus ar kitus konaktus 

kaip su nekilnojamo turto agenturom,kad anksciau budavo.duok stolnika duosim numerius...tada pamenat kai sunku su nuomom buvo...manau didesme dalis sumokejus ta stolnika taip ir likdavo be buto.
Papildyta:
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 09 29, 14:31)
viesai neskelbia,bet "isduoda"paslapti agenturai

QUOTE(ejot @ 2010 09 29, 13:46)
viesai neskelbia,bet "isduoda"paslapti agenturai

matyt yra nauda, nes kitaip tai kokia paskirtis tu agenturu? Kad uz mane internete skelbima suras

QUOTE(*Liūtė* @ 2010 09 29, 14:25)
matyt yra nauda, nes kitaip tai kokia paskirtis tu agenturu? Kad uz mane internete skelbima suras 

Taip, tokia ir yra paskirtis

Neverta prasidėt su agentūrom, nei įdarbinimo, nei nekilnojamojo turto. Bandžiau ir tas, ir anas, ir nusivyliau