Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu- 2

As irgi operavausi gal pries 4 metus net nepamenu tiklsiai, tuo pigesniu metodu nes buvo gal 1,5 minusas. Regejimas liuks iki siol, pries metus naturaliai pagimdziau ir jokiu problemu.
Aisku pirmas dienas po operacijos tai irgi nenoreciau pakartot.. blush2.gif
Bet dabar uztai liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ylli @ 2010 11 25, 11:26)
Nors man jau nebeaktualu,bet pagalvojau,kad dar neapsisprendusiems labai praverstų,jei žinantys parašytų,kokiais gi lazeriais operuoja kitos Lietuvos klinikos.Būtų aiškiau,kas yra kas,ir už ką mokame vieną ar kitą sumą  4u.gif

As kai domejausi, tai klinikoje Lirema naudoja Vokieciu firmos Carl Zeiss eksimerini lazeri MEL 80. Toki anksciau naudojo klinikoje Novoje Zrenije Minske. Dabar pas juos Lietuvoje Alegretto Wave Light Eye Q, tikiu kad jis yra naujesnis ir pranasesnis. P.S. Bet tai tik mano individuali nuomone blush2.gif
Ivede bet kuri is siu lazeriu pavadinima i google, galite prisiskaityti daugybe idomios ir naudingos informacijos. Pati tvirtai apsisprendziau eiti i NZ 4u.gif
Atsakyti
kadangi siom operacijom siek tiek domiuosi, vienam forume radau tokius komentarus, kurie man sukele abejoniu ar verta ja darytis..gal geriau uzsiimti akiu gimnastika..

visi ten forume kalba apie siuos minusus:
Matymo prietemoje pablogėjimas yra labai dažnas nepageidaujamas
poveikis, apie kurį ilgą laiką iš viso nebuvo kalbama, o ir dabar nenoriai.
Gydytojai apsiriboja tuo, kad aiškina, jog pagerėja matymo aštrumas
(t.y., sumažėja dioptrijų). Tai yra teisybė, taip ir yra. Bet nutylima,
kad pakankamai dažnai (kartais netgi labai) pablogėja matymo kokybė -
būtent matymas prietemoje, atsiranda vaizdo "grūdėtumas" ir panašūs
dalykai. Ir jeigu dioptrijos pakankamai gerai koreguojamos akiniais, tai
šitiems dalykams - bent jau šiai dienai - nei gydymo, nei korekcijos
priemonių nėra.

Ir dar vienas dalykas ...su amžium akys "eina" į toliaregystę, sumažėja
paslankumas, fokusavimo ribos ir vėl reikia akinių.

Ar kas susidure su tokiais reiskiniais po operacijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikolia: 26 lapkričio 2010 - 19:25
QUOTE(Nikolia @ 2010 11 26, 18:25)
Ir dar vienas dalykas ...su amžium akys "eina" į toliaregystę, sumažėja
paslankumas, fokusavimo ribos ir vėl reikia akinių.

Ar kas susidure su tokiais reiskiniais po operacijos?

Akys "eina" i toliaregyste ne del korekcijos, o del amziaus smile.gif Net gi tiems, kurie nesidare operacijos, metams einant, silpneja akys, tiksliais daktaru zodziais neatsimenu, bet kaz kaip ten akies raumenys, kurie padeda akytems judeti susilpneja, ir del to zmonems prireikia akiniu toliaregystej. Taigi nuo lazerines akiu korekcijos tai nepriklauso nono.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
as irgi intensyviai besidomiu trumparegystes korekcija, atsirado laisvu pinigeliu, tai zadu uzsiregistruoti pradzioje Klaipedoje gydytojo apziurai Liremoje smile.gif bet ar lazeri turi Klaipedoje abejoju, bet dar nezinau. visos ziuriu Novoje Zrenije pagrinde daresi, apie Lirema kolkas nieko neradau, eisiu giliaus pasikapstyti, gal kas gali ka pakomentuoti apie ju darba? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodabagyra @ 2010 12 01, 00:51)
sveikos merginos  4u.gif
as irgi intensyviai besidomiu trumparegystes korekcija, atsirado laisvu pinigeliu, tai zadu uzsiregistruoti pradzioje Klaipedoje gydytojo apziurai Liremoje smile.gif bet ar lazeri turi Klaipedoje abejoju, bet dar nezinau. visos ziuriu Novoje Zrenije pagrinde daresi, apie Lirema kolkas nieko neradau, eisiu giliaus pasikapstyti, gal kas gali ka pakomentuoti apie ju darba? ax.gif

As dariausi Liremoje, bet Vilniuje nes tuo metu Vilniuje pas juos buvo lygiai toks pats lazeris kaip ir Minske, Klaipedoje senesnis lazeris, operacijas atlieka gydytoja Soceviciene, siame forume apie sia gydytoja tik blogi atsiliepimai, bet kadangi man labiau rupejo darytis ten kur naujausia aparatura o ne ten kur geriausias gydytojas bet sena apratura ( turiu omeny gydytoja Gutauska) tai surizikavau, ispudziai tokie: aplinka ir aptarnaujantis personalas padare gera ispudi, visi labai malonus, suzavejo naujausia aparatura, nes buvau pries tai dar 2 vietose apziurai tai sioje klinikoje ne tik lazeris bet ir aplamai visa aparatura su kuria apziuri yra nauja, korekcija praejo lengvai, bet veliau turejau komplikaciju su desine akimi, taciau praejus metams viskas susitvarke, nusiskundimu neturiu, tokie mano ispudziai smile.gif bet jei buciau dabar dariusis buciau rinkusis Novoje Zrenije nes cia ne tik nauja aparatura bet ir patyre, turintys gerus atsiliepimus daktarai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(charizmaa @ 2010 12 01, 09:32)
As dariausi Liremoje, bet Vilniuje nes tuo metu Vilniuje pas juos buvo lygiai toks pats lazeris kaip ir Minske, Klaipedoje senesnis lazeris, operacijas atlieka gydytoja Soceviciene, siame forume apie sia gydytoja tik blogi atsiliepimai, bet kadangi man labiau rupejo darytis ten kur naujausia aparatura o ne ten kur geriausias gydytojas bet sena apratura ( turiu omeny gydytoja Gutauska) tai surizikavau, ispudziai tokie: aplinka ir aptarnaujantis personalas padare gera ispudi, visi labai malonus, suzavejo naujausia aparatura, nes buvau pries tai dar 2 vietose apziurai tai sioje klinikoje ne tik lazeris bet ir aplamai visa aparatura su kuria apziuri yra nauja, korekcija praejo lengvai, bet veliau turejau komplikaciju su desine akimi, taciau praejus metams viskas susitvarke, nusiskundimu neturiu, tokie mano ispudziai smile.gif bet jei buciau dabar dariusis buciau rinkusis Novoje Zrenije nes cia ne tik nauja aparatura bet ir patyre, turintys gerus atsiliepimus daktarai  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
uzsiregitravau Liremoje cia pat gimtajame mieste konsultacijai gruodzio 15 d., kad is vis apsviestu ar galima atlikti ir kokiais budais, tada spresiu. nes kazkaip manes tas pjuvis nezavi g.gif gal verta Lasek technologija pasinaudot, o Novoje Zrenije daro tik Lasek kaip supratau, beje ju tinklapyje neradau kainu g.gif
Atsakyti
kadangi man taip pat konsultacija Liremoje, gruodzio 20 d. tai kai eisit giliau pasikapstyt, galetumet parasyti kaip pavyko viskas, kokius atsakymus dave ir kokie ispudziai smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Inguliausks @ 2010 12 01, 13:12)
kadangi man taip pat konsultacija Liremoje, gruodzio 20 d. tai kai eisit giliau pasikapstyt, galetumet parasyti kaip pavyko viskas, kokius atsakymus dave ir kokie ispudziai smile.gif))

Jus Klaipedoje ar Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Juodabagyra @ 2010 12 01, 10:39)
uzsiregitravau Liremoje cia pat gimtajame mieste konsultacijai gruodzio 15 d., kad is vis apsviestu ar galima atlikti ir kokiais budais, tada spresiu. nes kazkaip manes tas pjuvis nezavi  g.gif gal verta Lasek technologija pasinaudot, o Novoje Zrenije daro tik Lasek kaip supratau, beje ju tinklapyje neradau kainu  g.gif

Novoje Zrenije daro ir Lasek, ir Lasik smile.gif
O kaina viena - 999LT vienai akiai ir nepriklauso nuo metodo kuriuo darysite operacija smile.gif manau kad tai labai sazininga, nes jie neima daugiau pinigu uz didesnes dioptrijas ar uz skirtinga metoda smile.gif nes visu musu akys labai individualus blush2.gif
Atsakyti
As Vilniuje smile.gif
Atsakyti