Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu- 2

QUOTE(saulėdebesy @ 2011 03 16, 12:46)
akcija už kiek?
koks metodas?

Šone prie reklamų pažiūrėk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėdebesy @ 2011 03 16, 11:27)
Liremoj skaičiau apie kainas, kad yra keli variantai, vienas iš jų premium ar kažkas pan., tipo kad vaistai iskaičiuoti, ir poopercinė priežiūra, koks pas jūs variantas? ir ar ilgai nekito Jūsų regejimas?

naujiena man pasakete, pasiziuriu ogi kainos visai kitaip jau surasytos nei kad kai as ziurejau paskutini kart. esme tame kad 1000 lt yra lasik metodu (darant pjuvi), 2200 lt lasek (be pjuvio) + vaistai + jei reika korekcija. kainos nurodytos vienai akiai.

siandien susigundziu ir susirasiau su novoje zrenije klinika. man patvritino kad ir lasik ir lasek technologijos kainuoja po 999 lt vienai akiai. tik nepaklausiau del vaistu ir pakartotinos korekcijos.

as noriu lasek metodo, tai liremoje kainuotu 4400, novoje zrenije - 2000 lt. va ir skirtumas. regejimas mano per 10 metu pasilpo apie 1,5 dioptrijos (dabar apie - 2,5 - 3), bet kuris laikas jau stabilus, be to amzius 25 m tad gydytojai teigia kad korekcija galima.
Atsakyti
na va, katik kalbejau su drauge, kuri daresi operacija Novoje Zrenije, tai sake vaistai kainavo iki 20 lt ir dirbtines asaras nusipirko. tai logiskai mastant geriau sumoketi 2000 lt be vaistu, negu 4400 ir su vaistais unsure.gif
gundausi vaziuoti i Vilniu i Novoje Zrenije g.gif ten bent lazeris naujas, o Klaipedoje Liremoje senesnis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodabagyra @ 2011 03 16, 22:16)
na va, katik kalbejau su drauge, kuri daresi operacija Novoje Zrenije, tai sake vaistai kainavo iki 20 lt ir dirbtines asaras nusipirko. tai logiskai mastant geriau sumoketi 2000 lt be vaistu, negu 4400 ir su vaistais  unsure.gif
gundausi vaziuoti i Vilniu i Novoje Zrenije  g.gif ten bent lazeris naujas, o Klaipedoje Liremoje senesnis  unsure.gif

Na... Vilniuje Liremoje taip pat pakankamai naujas lazeris, nemanau, kad baltarusiai į Lietuvą atvežė naujesnį wink.gif na... nepasitikiu aš tuo Novoje Zrenije, nebūčiau rami jei ten daryčiausi... tiesiog man per daug keistas kainų skirtumas, nors gal ten ir viskas ok smile.gif be to aš planuoju darytis tik su wavefront, o Novoje Zrenije to kiek suprantu neturi
Atsakyti
Sveikos moterytes!

As jau savaite kaip po operacijos! gyvenu Londone , bet dariausi Vilniuje Liremoje, LASEK wavefront metodu. Viskas labai gerai, prigasdino mane, jog po operacijos praejus 2 valandom prasides perstejimas ir raudojimas, bet atsitiko atvirksciai - 2 pirmas valandas buvo labai nesmagu, nenorejau atmerkti akiu, isgeriau 2 tabletes ju duotas nuo skausmo ir viskas praejo!!! thumbup.gif nuo tada nebuvo jokiu akiu asarojimu ar skausmu, viena akyte tik truputi jauciau pora dienu, bet tai visai ne tai ko tikejausi thumbup.gif pirmom dienom viskas dvejinosi, apie kompa isvis net pagalvot negalejau, taip nieko nemaciau! isigandau galvoju kaip i darba reiks pareiti, bet nuimant lesiukus pirmadieni nuramino, kad viskas susitvarko per pora savaiciu! taigi va, o siandien sugryzau i darba, kuris yra pagrinde sedejimas prie kompo, ir viskas beveik ok thumbup.gif dabar jau gana gerai matau is arti, tolimasis regejimas dar silpnokas, bet tikiu, kad ir tas greitai sugrys! zodziu kol kas viskas ok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ievka* @ 2011 03 16, 23:05)
Na... Vilniuje Liremoje taip pat pakankamai naujas lazeris, nemanau, kad baltarusiai į Lietuvą atvežė naujesnį wink.gif na... nepasitikiu aš tuo Novoje Zrenije, nebūčiau rami jei ten daryčiausi... tiesiog man per daug keistas kainų skirtumas, nors gal ten ir viskas ok smile.gif be to aš planuoju darytis tik su wavefront, o Novoje Zrenije to kiek suprantu neturi

taip, Vilniuje Liremoje naujesnis lazeris, nei Klaipedoje, bet gydytoja Klaipedoje apziurejusi sake kad pas mane be jokiu astigmatizmu, nukrypimu ir minusas nedidelis, tad su paprastu lazeriu galima padaryti korekcija, wavefront man nereikalingas, tik rekomendavo Lasek metoda. sake kitais atvejais siuncia zmones i Vilniu. tad jei jau as ryztuosi vaziuoti i Vilniu, tai ir atsiranda pasirinkimo teise, nes Klaipedoje nera is ko rinktis.

del kainu gali buti keli variantai, bet man rodos kad cia Lietuvoje ispustas burbulas su visomis kainomis. nesgi yra variantas arba padaryti 100 operaciju po 2000 lt arba 50 po 4000 lt unsure.gif as pradzioje ju nenorejau nes galvojau kad daro tik Lasik, o pasirodo ne. o kodel tas kainu skirtumas tarp tu metodu turi buti nesuprantu, juk daro tuo paciu lazeriu, tik ne pjauna o garina ragena g.gif

zinoma esu kaip ir dauguma dar nepasidariusiu svarstyme, bet siai dienai galvoju apie Novoje Zrenije rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodabagyra @ 2011 03 17, 10:54)
taip, Vilniuje Liremoje naujesnis lazeris, nei Klaipedoje, bet gydytoja Klaipedoje apziurejusi sake kad pas mane be jokiu astigmatizmu, nukrypimu ir minusas nedidelis, tad su paprastu lazeriu galima padaryti korekcija, wavefront man nereikalingas, tik rekomendavo Lasek metoda. sake kitais atvejais siuncia zmones i Vilniu. tad jei jau as ryztuosi vaziuoti i Vilniu, tai ir atsiranda pasirinkimo teise, nes Klaipedoje nera is ko rinktis.

del kainu gali buti keli variantai, bet man rodos kad cia Lietuvoje ispustas burbulas su visomis kainomis. nesgi yra variantas arba padaryti 100 operaciju po 2000 lt arba 50 po 4000 lt unsure.gif as pradzioje ju nenorejau nes galvojau kad daro tik Lasik, o pasirodo ne. o kodel tas kainu skirtumas tarp tu metodu turi buti nesuprantu, juk daro tuo paciu lazeriu, tik ne pjauna o garina ragena g.gif

zinoma esu kaip ir dauguma dar nepasidariusiu svarstyme, bet siai dienai galvoju apie Novoje Zrenije  rolleyes.gif

Lasek metodas ne toks jau paprastas, man net atrodo, kad reikalauja daugiau gydytojo darbo patyrimo. Lasik metode viską padaro lazeris ir kompas (ir apskaičiuoja kiek ragenos nupjauti ir nupajauna), Lasek metodu nėra nugarinamas epitelis , o jis paveikiamas alkoholiu, kad lengviau "atšoktų" kaip aš įsivaizuoju, tada ragenos paviršius veikiamas lazeriu ir po to pats gydytojas atkelia ir vėliau gražina į vietą. Yra kitas, pats seniausias metodas PRK, kuris iš esmės labai panašus į Lasek - taip pat veikiamas tik ragenos paviršius, tačiau PRK taip pat nugarinamas ir epitelinis sluoksnis.
Aš taip pat neturiu jokių astigmtizmų ir nukrypimų, tačiau labai daug prisikaičiau info ir tiesiog žinau, kad wavefront naudojimas duoda naudos ir naktiniam regėjimui, todėl jie yra bent nedidelė tikimybė, kad naudojant šį metodą aš geriau matysiu vakare - būtinai renkuosi jį smile.gif nors mane taip pat Liremoje informavo, kad man jis nebūtinas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ievka*: 17 kovo 2011 - 10:28
aš kažkaip bijau gundytis tom akcijom, kažkas ne taip jei kaina dvigubai mažesnė g.gif nei kitur už tokį pat procesą.... ax.gif vis gi akis operuos, ne ką kitą.
bet kiekvienam savo nuomuonė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėdebesy @ 2011 03 17, 14:35)
aš kažkaip bijau gundytis tom akcijom, kažkas ne taip jei kaina dvigubai mažesnė g.gif nei kitur už tokį pat procesą.... ax.gif vis gi akis operuos,  ne ką kitą.
bet kiekvienam savo nuomuonė mirksiukas.gif
Nu ką aš tai einu ten užsiregistruoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ievka* @ 2011 03 17, 11:27)
Lasek metodas ne toks jau paprastas, man net atrodo, kad reikalauja daugiau gydytojo darbo patyrimo. Lasik metode viską padaro lazeris ir kompas (ir apskaičiuoja kiek ragenos nupjauti ir nupajauna), Lasek metodu nėra nugarinamas epitelis , o jis paveikiamas alkoholiu, kad lengviau "atšoktų" kaip aš įsivaizuoju, tada ragenos paviršius veikiamas lazeriu  ir po to pats gydytojas atkelia ir vėliau gražina į vietą. Yra kitas, pats seniausias metodas PRK, kuris iš esmės labai panašus į Lasek - taip pat veikiamas tik ragenos paviršius, tačiau PRK taip pat nugarinamas ir epitelinis sluoksnis.

epitelis atsinaujina, o va po Lasik randas ragenoje vistiek lieka, zinoma vieniems jis nieko nedaro, kitiems daro. va to ir bijau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodabagyra @ 2011 03 17, 16:52)
epitelis atsinaujina, o va po Lasik randas ragenoje vistiek lieka, zinoma vieniems jis nieko nedaro, kitiems daro. va to ir bijau. unsure.gif

Man randas liko ir iki siol jauciasi, ziauriai gailiuosi, kad nepasirinkau Lasek verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(charizmaa @ 2011 03 17, 17:39)
Man randas liko ir iki siol jauciasi, ziauriai gailiuosi, kad nepasirinkau Lasek  verysad.gif

unsure.gif kaip gaila, o kur dareisi korekcija?
Atsakyti