Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu- 2

Penktadienį man operacija. Biškį bijau, bet tiek noriu atsikratyt akinių , kad visas baimes veju šalin ir laukiu penktadienio.
Atsakyti
As pries kelias dienas operavausi. Procedura ne pati maloniausia, bet tikrai pakenciama. Po operacijos bent man kokias 4 valandas labai skaudejo akys (kartu operavosi ir mano brolis, tai jam neskaudejo , tik asarojo). Puikiai maciau ta pati vakara, aureoliu nera, tiesiog kartais toks ispudis jog turiu siek tiek "pareguliuoti" akis, kad galeciau isiziureti koki smulku daikta biggrin.gif
Atsakyti
Aha, ir man kartais norisi "susireguliuoti" akis, ypac desine g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2010 10 27, 21:17)
As pries kelias dienas operavausi. Procedura ne pati maloniausia, bet tikrai pakenciama. Po operacijos bent man kokias 4 valandas labai skaudejo akys (kartu operavosi ir mano brolis, tai jam neskaudejo , tik asarojo). Puikiai maciau ta pati vakara, aureoliu nera, tiesiog kartais toks ispudis jog turiu siek tiek "pareguliuoti" akis, kad galeciau isiziureti koki smulku daikta biggrin.gif

Kokioj klinikoj ? Pas koki gydytoja ?
Atsakyti
QUOTE(Ručike @ 2010 10 28, 08:36)
Kokioj klinikoj ? Pas koki gydytoja ?

Novoye zreniye pas Radzko .
Atsakyti
Labutis, niu siaip mano ispudziai tai normalus po operacijos. Zinojau kaip viskas vyksta, todel didelio soko ir nebuvo. Pries operacija domejausi daug ir ziurejau kaip atliekamos operacijos (kad susidaryciau ispudi kas manes laukia). Dziugu yra tiek, kad pati operacija lazeriu labai trumpa. man buvo po 6 s. kiekvienai akiai. Tai as, vis skaiciuodavau kada jos praeis biggrin.gif Tik pasiruosimas paciai operacijai labai nemalonus, kol uzdeda prietaisa, kad akis nejudetu. Man tai ir buvo slyksciausia. Po operacijos aisku, kaip ir visiems griauze, asarojo akys. Man dar ir sloga atsirado.Taciau jau vakare, maciau gerai, tik pasaugodavau akis, budavau kelias dienas su akiniais nuo saules net namuose, taip pat savaite lasinau lasiukus, kaip liepe. Kazodel man labai ryskiai viskas atrodydavo. Dabar kazkiek susitvarke, taciau ligtais ryskumo siek tik truksta desineje akyje, bet manau susitvarkys. Kaip man sake gydyojas, tas adaptacinis periodas prie naujo matymo yra trys menesiai. Siaip labai dziaugiuosi, kad ryzausi pasidaryt operacija, kartais net netikiu, kad man nebereikia akiniu. Tokie mano ispudziai kol kas. 4u.gif

Beje, sausumo akyse as nejauciu, gal siek tiek, bet ne tiek, kad tai man trukdytu, o apie aureoles, tai nezinau. Siaip vakarais akys bijo ryskesniu sviesu ir susidaro aureoles, bet man tai irgi netrukdo. Zinojau, kad taip gali buti.
istikruju tai stengiuosi nekreipti demesio ir neieskoti operacijoje trukumu. Labai dziaugiusi, "kad atsikelusi pro langa matau kiekviena lapeli, o ne lapu mase", kaip kazkuri supermamyte sake. lotuliukas.gif

Taip pat dar karta aciu Mari mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k_linele: 28 spalio 2010 - 12:33
Vakar buvo 2 menesiai po operacijos, kol kas esu labai patenkita, tiesa viena akim nevisai gerai matau, ko gero reiks korekcijos, bet abiem matau vienetui.
As taip pat labai bijojau operacijos, bet nebuvo taip baisu kaip galvojau,
Tiesa man dar vis sunkoka vairuoti nakti, dar vis tie zibintai issilieja
Atsakyti
QUOTE(DiJuKe* @ 2010 10 28, 16:06)
Vakar buvo 2 menesiai po operacijos, kol kas esu labai patenkita, tiesa viena akim nevisai gerai matau, ko gero reiks korekcijos, bet abiem matau vienetui.
As taip pat labai bijojau operacijos, bet nebuvo taip baisu kaip galvojau,
Tiesa man dar vis sunkoka vairuoti nakti, dar vis tie zibintai issilieja

Tai gal didelis minusas pries operacija buvo?
Atsakyti
QUOTE(vestinukas @ 2010 10 28, 21:20)

-7,5 ir dar vienos akies asitgmatizmas
Atsakyti
QUOTE(DiJuKe* @ 2010 10 29, 04:49)
-7,5 ir dar vienos akies asitgmatizmas

Ar astigmatizmas liko po op?
Atsakyti
QUOTE(vestinukas @ 2010 10 28, 21:20)

Logiskai mastant, pas tuos, kuriu regejimas silpnesnis turetu buti ilgesnis adaptacinis periodas g.gif . Pas mane buvo -2, tai kazkaip labai greit viskas susireguliavo. Net ir to "praregejimo" efekto, kad va, pagaliau matau kiekviena lapeli, man nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
Mano regejimas buvo -3, bet man labai efektas buvo didelis, kad galiu gerai matyti.
Atsakyti