Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu- 2

man daryta operacija lasik 2000 m pradzioje. Regejimas buvo apie minus 6. Atstate ne visiskai. Praejus po operacijos trims gal metams- regejimas pasilpnejo, bet ne tiek, kad pastoviai reik nesioti akinius. Turiu dar asigmatizma. Po operacijos pajauciau, akd regejimas tamsoje yra susilpnejes, negu buvo pries, bet tai irgi netrukdo. Buvau konsultacijai pas tuos, kurie dare operacija- as buvau pakraupusi nuo ju poziurio- tipo jeigu neamtai-tai galim isoperuoti dar syki, Tai sakau-kiek kartu cia operuosit-sako per gyvenima galima tik du.Aciu smile.gif
Praeita savaite buvau pas kitus, kurie daro operacijas,nes pradejau jausti staigius regejimo pablogejimus, kurie pradingsta, kai akys pailsi. Tai va- gydytojas sake,kad tai normalu, nes akis jau susiformavusi, trumparegyste nedideja, o yra tik lesiuko issigaudimai, nes kuo labiau vargini akis, tuom labiau jis gaubiasi ir nematai. todel pavaiksciojus miske pora val tikrai geriau matai, nei praleisdus dvi valandas prie kompo ar tv. Akiniu nesiot nuolat nereikia, tik israse del komforto - kad pvz nakti vairuojant nevarginti akiu ir juos uzsideti, arba juos detis tada, kai zinai, kad akys vargs itemtai ziuredamos ilga laika i toli. Ir pasake-aisku, galima tau padaryti operacija, bet klausimas yra- ar tau jos reik. Va cia tai jau suprantu. Ziuri ne tik is savo puses, o ir is paciento. jeigu kam yra klausimu-rasykit, mielai atsakysiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, man irgi padaryta LASIK operaciaj, bet pries kokius 6 metus. esu labai patenkinta, puikiai matau, tik yra vistakumas - prasciau matau prietemoje ir nakti. bet man tai netrukdo.operavausi Vilniuje, Lazerines hirurgijos centre. pries operacija buvo viena akis -8, kita -6. tai nebuvo kur dingti. ir esu labai patenkinta. ax.gif
Atsakyti
Sveikutes! smile.gif
Esu nauja nare. Perskaiciau visa foruma nuo A iki Z, visa praeita tema apie lazerine regos korekcija irgi smile.gif Kodel as cia? Rimtai apsisprendziau darytis lazerine akiu koregavimo operacija. Ir reikes jusu pagalbos, kovojant su vis kylanciais klausymais ar baimemis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deime @ 2010 10 18, 09:24)
Praeita savaite buvau pas kitus, kurie daro operacijas,nes pradejau jausti staigius regejimo pablogejimus, kurie pradingsta, kai akys pailsi. Tai va- gydytojas sake,kad tai normalu, nes akis jau susiformavusi, trumparegyste nedideja, o yra tik lesiuko issigaudimai, nes kuo labiau vargini akis, tuom labiau jis gaubiasi ir nematai. todel pavaiksciojus miske pora val tikrai geriau matai, nei praleisdus dvi valandas prie kompo ar tv.

Va, šitai ir aš pastebėjau, ypač, kai tenka dirbti kompu po 16 val. per parą, o miegoti 3-4 val. Tada bent jau tarp darbų stengiuosi pasėdėti užsimerkusi, pasižvalgyti pro langus, pamankštinti akis. Kai tik gaunu ilgiau pailsėt - matymo problemų kaip nebūta. Jei tai normalu - nustosiu nerimauti biggrin.gif

QUOTE(Дюйм
@ 2010 10 21, 01:12)
Sveikutes! smile.gif
Esu nauja nare. Perskaiciau visa foruma nuo A iki Z, visa praeita tema apie lazerine regos korekcija irgi smile.gif Kodel as cia? Rimtai apsisprendziau darytis lazerine akiu koregavimo operacija. Ir reikes jusu pagalbos, kovojant su vis kylanciais klausymais ar baimemis.  ax.gif

Sveika prisijungusi smile.gif
Atsakyti
Kaip manot ar praejus 3 savaitem po korekcijos galeciau pradet sportuot (aerobika)? g.gif Gydytojas minejo, kad iki menesio negalima lankytis baseine, pirtyje, jakuzi, soliariume, treniruokliu saleje, bet apie aerobika nieko nesake biggrin.gif Labai jau pasiilgau sporto po vasaros blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2010 10 25, 15:11)
Kaip manot ar praejus 3 savaitem po korekcijos galeciau pradet sportuot (aerobika)? g.gif Gydytojas minejo, kad iki menesio negalima lankytis baseine, pirtyje, jakuzi, soliariume, treniruokliu saleje, bet apie aerobika nieko nesake biggrin.gif Labai jau pasiilgau sporto po vasaros blush2.gif

Gal dar vertėtų vengti dulkių, kol žaizda nelabai sugijus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2010 10 25, 15:11)

As ir manyciau per anksti. Man tai idomu tas vistakumas kada atsiranda , man tfu tfu tfu jo nesijaucia, cia idomu veliau atsiranda ar jei jo nera tai ir nebus jau?
Atsakyti
Sveikos,
Jungiuosi į Jūsų būrį. Apsisprendžiau darytis operaciją. Tikiuos viskas bus ok. Po operacijos pasidalinsiu įspūdžiai. Tikiuosi jie bus geri.
Atsakyti
Sveikos,

galvoju ir aš apie operaciją...
iš tiesų nelabai man tie akiniai kliudo, per 10 metų nešiojimo pripratau jau..
bet turiu laisvų pinigėlių ir norėčiau pasigerinti gyvenimo kokybę..

labiausiai bijau neigiamų komplikacijų, o svarbiausia - baisu, kad šitos operacijos nebūtų tik reklaminis triukas, kuris sukelia tik dar didesnių problemų ateityje (nekalbu apie tai, kas bus po 25metų..)

Atsakyti
Mano manymu jus tikrai nepasirengusi operacijai mirksiukas.gif
Atsakyti
K linele, Braskeele, nagi papasakokit smulkiau įspūdžius po operacijos blush2.gif ,kaip tas sausumas akyse, aureolės ir tt. Ar tiesiog matot puikiai? 4u.gif Pati planuoju neužilgo mest akinius,tai labai įdomu kiekvienas įspūdis,kiekvienas patarimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ylli: 27 spalio 2010 - 12:12
Na kad ner labai ka pasakot smile.gif Visokiu baisybiu cia buvau prisiskaicius, bet nera taip baisu kaip atrodo smile.gif Jau ta pati vakara po operacijos maciau puikiai ir ziurejau telika,o kita diena ir vairavau. Vakare sviesos dar kazkiek liejasi, bet ne ant tiek kad labai jau trukdytu vairuot, gydytojas sake menesio begyje praeis. O del sausumo, na mano akys ir taip linkusios sauset, jei tik prie kompo ilgeliau uzsibunu. Butent tai ir paskatino darytis operacija, nes del sausu akiu praktiskai nebegalejau nesiot lesiu, tai tegu jau geriau tos akys man sauseja be akiniu ir lesiu, nes su akiniais biggrin.gif
Atsakyti