Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu- 2

QUOTE(*Ievka* @ 2011 04 28, 21:47)
Pagrindinis dalykas dėl kurio nustemba mano pažįstami, kai papasakoju apie operaciją - "Tai ką???? tavęs neužmigdė?????"  mirksiukas.gif
Šiaip nebūtų ten laiko užmigdyt, man operacija vienai akiai truko 4-5, o gal net mažiau minučių smile.gif

atsigavimas po narkozės būtų daug bjauresnis, nei ta opercija biggrin.gif

QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 04 30, 14:34)
kažin kodėl tas operacijas atliekantys gydytojai patys vaikšto su akiniais biggrin.gif

ne visi smile.gif yra tam tikrų akių ligų dėl kurių negalima atlikti regos korekcijos lazeriu.
Vyresniam žmogui, kokie dažniausiai gydytojai ir būna, irgi nelabai verta darytis korekciją, nes jie jau darosi toliaregiai.
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 04 30, 13:34)
kažin kodėl tas operacijas atliekantys gydytojai patys vaikšto su akiniais biggrin.gif

Prisiminiau,kad toks pat klausimas kildavo prieš n metų,kai kontaktiniai lęšiai buvo naujovė: kodėl lęšius parenkantys gydytojai patys nešioja akinius? gal tie lęšiai labai nesveika? (Ir skeptiškų gydytojų tuo metu tikrai netrūko...)
Tai buvo viena alternatyva akiniams.Dabar yra kita-operacija.Kiekvieno teisė rinktis 4u.gif
Manau ateityje ir dėl operacijų nebekils klausimų ,tik liks klausimas,ar konkrečiam žmogui ji tinka 4u.gif
Atsakyti
Na va, as jau irgi po visko karsta.gif. Esu nerealiai patenkinta pasirinkta Novoye Zreniye klinika ir daktaru Andrei Radzko thumbup.gif. Aparatura pati naujausia (lazeris su wavefront, jei ka domina rolleyes.gif ), personalas malonus, daktaras labai profesionalus ir paprastas, nuosirdus zmogus, kurio nebijai ko paklausti ax.gif. Aiskino nuo dusios, net paisydavo ant lapuku, kad tik nebeliktu jokiu klausimu smile.gif. Buvau apsisprendus darytis Lasek, taciau pasitarus ir viska issiaiskinus pasirinkau Lasik buda, kuriuo kol kas esu visiskai patenkinta rolleyes.gif (taciau klientui norint gali padaryti bet kuriuo budu). Beje, mano drauge pasidare lazerine korekcija pries geras 2 savaites ir vaziavo jos darytis specialiai i Stambula, kur kazkoks super duper lazeris, kuris Europoje vienas ir dar antras toks Jav bei ypatingai geras profesorius, pas kuri vaziuoja puse Europos darytis korekcijas, tai buvau nustebusi, bet ten dare butent Lasik budu rolleyes.gif. Atrode keista, kol nepakalbejau su daktaru Radzko, kuris viska man paaiskino.Visiems draugiskai patariu - nuvaziuoti i kelias klinikas ir butinai i sia, kad galetumet palyginti, o veliau gal ir nemazai sutaupyti mirksiukas.gif (as konsultavausi Klaipedoje pries tai, tai ten uz 4500lt tokios technikos kaip NZ ne su ziburiu nerasi, o ir bendravimas bei poziuris i klientus baisiai nepatiko schmoll.gif ).
Beje, daktarui pasirodziau sekancia diena, tai is mano 2 astigmatizmo liko 0, o regejimas jau siekia 120 proc bigsmile.gif thumbup.gif.
Visiems sekmes apsisprendziant ir pasirenkant buda bei klinika ir jei kas noretumet ko paklaust drasiai rasykit i AZ, butinai atsakysiu, nes zinau kiek tai kainuoja nervu ir kaip nelengva tai pereiti doh.gif. Bet patikekit, verta cool.gif.

QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 04 30, 14:34)
Bent jau mane operaves gydytojas yra pats pasidares lazerine korekcija ir koregaves astigmatizma rolleyes.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bamboskinas: 01 gegužės 2011 - 10:38
QUOTE(Bamboskinas @ 2011 05 01, 11:34)
Buvau apsisprendus darytis Lasek, taciau pasitarus ir viska issiaiskinus pasirinkau Lasik buda, kuriuo kol kas esu visiskai patenkinta rolleyes.gif (taciau klientui norint gali padaryti bet kuriuo budu).

sveikinu apsisprendus 4u.gif o ka butent tokio papasakojo tau kad priverte apsigalvoti del korekcijos budo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboskinas @ 2011 05 01, 10:34)
Na va, as jau irgi po visko karsta.gif. Esu nerealiai patenkinta pasirinkta Novoye Zreniye klinika ir daktaru Andrei Radzko thumbup.gif. Aparatura pati naujausia (lazeris su  wavefront, jei ka domina rolleyes.gif ), personalas malonus, daktaras labai profesionalus ir paprastas, nuosirdus zmogus, kurio nebijai ko paklausti ax.gif. Aiskino nuo dusios, net paisydavo ant lapuku, kad tik nebeliktu jokiu klausimu smile.gif. Buvau apsisprendus darytis Lasek, taciau pasitarus ir viska issiaiskinus pasirinkau Lasik buda, kuriuo kol kas esu visiskai patenkinta rolleyes.gif (taciau klientui norint gali padaryti bet kuriuo budu). Beje, mano drauge pasidare lazerine korekcija pries geras 2 savaites ir vaziavo jos darytis specialiai i Stambula, kur kazkoks super duper lazeris, kuris Europoje vienas ir dar antras toks Jav bei ypatingai geras profesorius, pas kuri vaziuoja puse Europos darytis korekcijas, tai buvau nustebusi, bet ten dare butent Lasik budu rolleyes.gif. Atrode keista, kol nepakalbejau su daktaru Radzko, kuris viska man paaiskino.Visiems draugiskai patariu - nuvaziuoti i kelias klinikas ir butinai i sia, kad galetumet palyginti, o veliau gal ir nemazai sutaupyti mirksiukas.gif (as konsultavausi Klaipedoje pries tai, tai ten uz 4500lt tokios technikos kaip NZ ne su ziburiu nerasi, o ir bendravimas bei poziuris i klientus baisiai nepatiko schmoll.gif ).
Beje, daktarui pasirodziau sekancia diena, tai is mano 2 astigmatizmo liko 0, o regejimas jau siekia 120 proc bigsmile.gif thumbup.gif.
Visiems sekmes apsisprendziant ir pasirenkant buda bei klinika ir jei kas noretumet ko paklaust drasiai rasykit i AZ, butinai atsakysiu, nes zinau kiek tai kainuoja nervu ir kaip nelengva tai pereiti doh.gif. Bet patikekit, verta cool.gif

Bent jau mane operaves gydytojas yra pats pasidares lazerine korekcija ir koregaves astigmatizma rolleyes.gif.

Pritariu siai nuomonei.
As pati pasidariau ten operacija jau pries menesi. Ir labai dziaugiuosi smile.gif)
Is pradziu vargino akiu sausumas, kuris man ir preis operacija buvo, bet dabar panaudojus krema akims jis isnyko, net asaru dirbtiniu nebereikia smile.gif
Apie sia klinika, apie daktara ir po operacine prieziura ir aptarnavima galiu tik teigiamai atsiliepti.
Atsakyti
Domiuosi ir aš akių korekcija. Gal kas buvot čia: http://www.lasik.lt/
Čia daktaras Gutauskas.
Atsakyti
QUOTE(Juodabagyra @ 2011 05 02, 08:45)
sveikinu apsisprendus  4u.gif o ka butent tokio papasakojo tau kad priverte apsigalvoti del korekcijos budo?  g.gif

Atsakiau i AZ mirksiukas.gif .
Atsakyti
Na va.Buvau užvakar Liremoje. Praėjo po operacijos trys savaitės. Kairė akis mato 1,2 dešinė 0,8. Žada jog dar keisis . Pamatysim. Parašysiu būtinai. Sekantis apsilankymas liepą. Dieną matymas labai puikus.Prieblandoje ir naktį šiek tiek sunkiau. Gydytoja sakė jog laikui bėgant tai susitvarkys.
Atsakyti
QUOTE(Bamboskinas @ 2011 05 03, 22:07)
Atsakiau i AZ mirksiukas.gif .

O gal būtų galima visiems sužinoti? Juk ne paslaptis smile.gif
Man atrodo,paskutiniu metu daug nepagrįstų kaltinimų Lasikui teko..Gal kas pagiriamąjį žodį tars? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ylli @ 2011 05 05, 13:38)
O gal būtų galima visiems sužinoti? Juk ne paslaptis  smile.gif
Man atrodo,paskutiniu metu daug nepagrįstų kaltinimų Lasikui teko..Gal kas pagiriamąjį žodį tars?  blush2.gif

dabar ji nenori ilgai prie kompo sedet, prase pasukt telefonu kai turesiu laiko, kai suzinosiu daugiau as parasysiu tuomet mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir as nesuprantu, kam ta paslaptis, jei viena puse vis giriama, reikia is kitos puses isgirsti nuomone, esu pasyvi skaitytoja, jau ruosiuosi konsultacijai, bet noriu buti jau pasikausciusi pries einant, zinoti, ko noriu.
Ievka, kaip tavo akys? Ar susitvarke matomumas? As dabar irgi linkstu i Lirema, vien del to, kad isgyret ta Lasek buda.
Atsakyti
QUOTE(Viltė @ 2011 05 05, 15:13)
Ir as nesuprantu, kam ta paslaptis, jei viena puse vis giriama, reikia is kitos puses isgirsti nuomone, esu pasyvi skaitytoja, jau ruosiuosi konsultacijai, bet noriu buti jau pasikausciusi pries einant, zinoti, ko noriu.
Ievka, kaip tavo akys? Ar susitvarke matomumas? As dabar irgi linkstu i Lirema, vien del to, kad isgyret ta Lasek buda.

o kas sake kad paslaptis, tiesiog ne visi po korekciju gali prie kompo sedet unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodabagyra: 05 gegužės 2011 - 14:34