QUOTE(Juodabagyra @ 2011 04 25, 22:35)
o kaip bus 8 menesiu kleckiuku?

kazin ir ar organizmas atsitates, o ir siaip korekcijos ar nebus sunkus tas pora dienu tvarkytis?

o as jau pradedu abejoti ar sia vasara spesiu pasidaryti, a nenusikels viskas i rudeni
Labutis
Jau po 6 mėnesių organizmas būna pakankamai atsistatęs, kad būtų galima daryti operaciją, tik klausimas ar nemaitini? nes manau, kad maitinimo metu nėra gerai daryti bet kokias intervencijas

Šiaip porą dienų gali būti sunku tvarkytis su tokiu kleckiuku. Mano mažajai jau daugiau nei metukai, bet gydytoja iškart perspėjo, kad reiktų, jog kažkas padėtų pirmas dienas. Ir iš tikro tą dieną kai buvo operacija ir kitą dieną, tikrai nebūčiau galėjusi ja pasirūpinti. Vėliau, rėgėjimas buvo toks, kad nors ir nemalonu buvo pilnai nematyti, bet pasirūpinti vaiku tikrai galėjau
Šiaip kaip tik šią savaitę buvau pas gydytoją (praėjo kažkur 5 savaitės), tai viena akis mato 1, o kita apie 0,8-0,9. Turi dar gerėti, nes man labai lėtai atsistatinėja regėjimas. Jei pradžioje labai džiaugiausi ir galėjau jau šiek tiek prie kompo prisėst, po to viskas laaaaaabai lėtai vyko. Iš esmės labai gerai, kad šiuo metu nedirbu, nes nei normaliai vairuot, nei normaliai kompu dirbt negalėjau beveik 4 savaites. Viskas dvigubinosi, gal tiksliau dubliavosi, tarsi kiekvienas daiktas susidarytų iš dviejų vienas ant kito sudėtų

Tai netrukdė artimam regėjimui (kiek reikia kambaryje), bet labai sudėtinga buvo įžiūrėti tolesnius daiktus, pvz. važiuojant kelio ženklus labai įdomiai matydavau, vietoj 100 greičio iš toli mačiau 1000
Pradžioje po dviejų savaičių net buvau išsigandusi, nes juk beveik visur ir Lt puslapiuose ir angliškuose rašo, kad po 2 savaičių regėjimas atsistato

Lėkiau pas gydytoją, bet ji mane ramino, kad tikrai viskas susitvarkys, tiesiog jau taip mano akys reaguoja... Tuo metu mano akys buvo 0,8 ir 0,5, plius dar dvejinosi
na taip paprastai nebūna, bet... man dažnai būna ne taip kaip visiems
Viskas dabar jau visai neblogai, dar šiek tiek trūksta regėjimo, nes akiniai mano buvo stipresni nei reikia, tai tikriausiai mačiau net daugiau nei 1

Dvejinimasis kaip ir dingo

Tiesa dar trūksta regėjimo iš labai arti

Bet gydytoja užtikrino, kad tai dar tikrai keisis

Bet kokiu atveju tikrai nesigailiu