Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu- 2

QUOTE(Juodabagyra @ 2011 06 02, 10:15)
o kas i Klaipeda vazinejasi? man rodos ji pati ir vaziuoja opracijas atlikti, zinoma konsultaciju KLP ji nedaro, tam yra kita gyd.

Ka tik issiaiskinau,Lina Soceviciene atvyksta karta per menesi i KLP ir atlieka tas operacijas,po to,ji teikia ir konsultacijas,tik reikia buti uzsirasiusiems. Vilniuj atlieka kas 2 savaites.
Atsakyti
QUOTE(Viltė @ 2011 06 02, 10:22)
Kiek zinau cia ir yra vienintelis argumentas Novoje Zrenyje, kurie tik tiek ir pasako, kodel lasik saugesnis.

O jus buvote NZ konsultacijoje, kad taip teigiate, kad tik tiek tepasako? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mari @ 2011 06 02, 14:55)
O jus buvote NZ konsultacijoje, kad taip teigiate, kad tik tiek tepasako?  g.gif

Kalbejau gyvai su mergina, kuri operavosi. Vieninteliai argumentai buvo sie:
Kad po Lasek yra akis neapsaugota,, kad vaistai gali sukelti glaukoma. Taciau mes aktyviai diskutavome 10 gal puslapiu atgal su Ievka, jei idomu pasiskaitykit, nesikartosiu. Galit issamiai parasyti Lasek minusus, mes pabandysim atsakyti, nes i auksciau isvardytus kelis buvo jau anksciau atsakyta, kas skaito idemiai ir masto, suprato. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltė @ 2011 06 02, 12:13)
Kalbejau gyvai su mergina, kuri operavosi. Vieninteliai argumentai buvo sie:
Kad po Lasek yra akis neapsaugota,, kad vaistai gali sukelti glaukoma. Taciau mes aktyviai diskutavome 10 gal puslapiu atgal su Ievka, jei idomu pasiskaitykit, nesikartosiu. Galit issamiai parasyti Lasek minusus, mes pabandysim atsakyti, nes i auksciau isvardytus kelis buvo jau anksciau atsakyta, kas skaito idemiai ir masto, suprato. 4u.gif

As neagituosiu nei pries LASEK, nei uz ji. Tiesiog zinau, kad NZ kiekvienam pacientui skiriama nuo valandos iki pusantros, ir kad gydytojai (tiek Radzko, tiek Rudalevicius) labai smulkiai isdesto pacientams dominancia informacija, papasakoja su brezinukais ir atsako i visus kylancius klausimus ir abejones. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mari @ 2011 06 02, 15:36)
As neagituosiu nei pries LASEK, nei uz ji. Tiesiog zinau, kad NZ kiekvienam pacientui skiriama nuo valandos iki pusantros, ir kad gydytojai (tiek Radzko, tiek Rudalevicius) labai smulkiai isdesto pacientams dominancia informacija, papasakoja su brezinukais ir atsako i visus kylancius klausimus ir abejones.  4u.gif

Ir visi grizta isoperuoti Lasik/u biggrin.gif
o jei atvirai, mano viena kaimyne, net po tokiu konsultaciju nesusigaudo, kad jai pjauta ragena, nes ten operavosi, aiskina, kad jai dare su lazeriu, as kai issiaiskinu pagal pozymius aiskiai suvokiu, kad jai dare Lasik ir tikrai pjove, nes pagalv pozymius atseku, kad nebuvo pooperaciniu sindromu pns, jokiu linziu nedejo. Isvada, kad pacienta galima paveikti ir paasikinti taip, kad jis net iki galo gal pats nesupranta niuansu. Tokiu ir panasiu variantu prisiklausau kasdien, kai pasakau kam nors, kad operavausi. Tada visi nustemba ko taip brangiai, va mano pazistama, va mano bendradarbe, va man drauge NZ mokejo 2000 ir pns. kalbu, aiskinu, kodel rinkausi, kas kaip ir kur. Nu nesutinku nei vieno is NZ su Lasek nors mane uzmuskit biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viltė: 02 birželio 2011 - 21:56
QUOTE(Viltė @ 2011 06 02, 22:49)
nors mane uzmuskit  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

gal nereik biggrin.gif
Atsakyti
Sianden NZ klinikoje padarytos 3 LASEK operacijos tongue.gif Tiksliau 6 operacijos, nes 3 zmones po 2 akis
Atsakyti
QUOTE(Mari @ 2011 06 03, 14:05)
Sianden NZ klinikoje padarytos 3 LASEK operacijos tongue.gif Tiksliau 6 operacijos, nes 3 zmones po 2 akis

kaip sekes? bigsmile.gif cia gydytoju sprendimas buvo Lasek daryti ar klientu pageidavimu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodabagyra @ 2011 06 02, 09:36)
Novoje Zrenija pagal viena sablona varo ir jiems gerai. unsure.gif
Papildyta:

Būkim objektyvūs - Lirema varo irgi pagal vieną šabloną mirksiukas.gif Tik tas jų rūpestingumas paciento akimis, mano asmenine nuomone-ne kas daugiau ,nei savireklama. Čia forume buvo vienas žmogus,kuris labai peikė ,savo konkurentus,tačiau paskui pasišlykštėjau,(rašysiu tiesiai) Liremos reklama,kai keliose skirtingose temose tas pats žmogus teigia :"oi,netyčia sužinojau apie Liremą,ten tą ir tą daro..."
Suprantu,čia ne rodiklis,kad klinika ar gydytoja bloga, bet man tai buvo toks atstumiantis dalykas,kad nepasitikėjimas liko viskuo ,ką jie sako.Tuo labiau,kad užsienio straipsniuose tokio kategoriškumo niekur neradau (kad tik LASEK pats saugiausias).
Na,pasakykit kas nors,kuri dar klinika,be Liremos, rekomenduoja TIK Lasek? Man girdėti neteko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ylli @ 2011 06 03, 14:27)
Būkim objektyvūs - Lirema varo irgi pagal vieną šabloną  mirksiukas.gif  Tik tas jų  rūpestingumas paciento akimis, mano asmenine nuomone-ne kas daugiau ,nei savireklama. Čia forume buvo vienas žmogus,kuris labai peikė ,savo konkurentus,tačiau  paskui pasišlykštėjau,(rašysiu tiesiai) Liremos reklama,kai keliose skirtingose temose tas pats žmogus teigia :"oi,netyčia sužinojau apie Liremą,ten tą ir tą daro..."
  Suprantu,čia ne rodiklis,kad klinika ar gydytoja bloga, bet man tai buvo toks atstumiantis dalykas,kad nepasitikėjimas liko viskuo ,ką jie sako.Tuo labiau,kad užsienio straipsniuose tokio kategoriškumo niekur neradau (kad tik LASEK pats saugiausias).
Na,pasakykit kas nors,kuri dar klinika,be Liremos, rekomenduoja TIK Lasek? Man girdėti neteko  blush2.gif

Lietuvos 3jose pagrindinese klinikose akcentuojami skirtingi korekciju budai, tad ju lyginti kaip ir neina. as visai nieko pries buciau NZ pasidaryti Lasek, bet bijau kad vaziuosiu vos ne 400 km i viena gala ir man jos neatliks unsure.gif o kitokio budo mano siandieniniu isitikinimu as nenoriu. ir man vienodai kuri klnikadarys, juolab kad Liremoje Klaipedoj man kazkokio gilaus ispudzio nepaliko, na patikrino, akys tinkamos korekcijai, siulo Lasek ir tiek. tad nesu nusiteikusi pries NZ, bet va siandien pirma kart isgirdau, kad kazkam Lasek dare jie. butu malonu isgirsti ju ispudzius.
Atsakyti
QUOTE(Juodabagyra @ 2011 06 03, 11:16)
kaip sekes? bigsmile.gif cia gydytoju sprendimas buvo Lasek daryti ar klientu pageidavimu? ax.gif

Sekesi puikiai. 2 pageidavo, vienam indikacija buvo.
Atsakyti
QUOTE(Mari @ 2011 06 03, 15:35)
Sekesi puikiai. 2 pageidavo, vienam indikacija buvo.

smagu girdeti, kad yra alternatyvos smile.gif
Atsakyti