QUOTE(ylli @ 2011 06 03, 14:27)
Būkim objektyvūs - Lirema varo irgi pagal vieną šabloną
Tik tas jų rūpestingumas paciento akimis, mano asmenine nuomone-ne kas daugiau ,nei savireklama. Čia forume buvo vienas žmogus,kuris labai peikė ,savo konkurentus,tačiau paskui pasišlykštėjau,(rašysiu tiesiai) Liremos reklama,kai keliose skirtingose temose tas pats žmogus teigia :"oi,netyčia sužinojau apie Liremą,ten tą ir tą daro..."
Suprantu,čia ne rodiklis,kad klinika ar gydytoja bloga, bet man tai buvo toks atstumiantis dalykas,kad nepasitikėjimas liko viskuo ,ką jie sako.Tuo labiau,kad užsienio straipsniuose tokio kategoriškumo niekur neradau (kad tik LASEK pats saugiausias).
Na,pasakykit kas nors,kuri dar klinika,be Liremos, rekomenduoja TIK Lasek? Man girdėti neteko

Suprantu,čia ne rodiklis,kad klinika ar gydytoja bloga, bet man tai buvo toks atstumiantis dalykas,kad nepasitikėjimas liko viskuo ,ką jie sako.Tuo labiau,kad užsienio straipsniuose tokio kategoriškumo niekur neradau (kad tik LASEK pats saugiausias).
Na,pasakykit kas nors,kuri dar klinika,be Liremos, rekomenduoja TIK Lasek? Man girdėti neteko

Tik nepagalvokit, kad as Liremai reklama darau, man tikrai visai tas pats, kur kas darysis, as tik manau, kad Lasek yra saugiau. Mokejau pinigus kaip ir visi. As irgi mielai buviau NZ pasirinkusi ir sutaupiusi, bet kazko issigandau, kad visus pjauna is eiles mano kalbintus pazistamus Lasik'u ir tai sukele man nepasitikejima.