Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 25 tema

Apklausa: Kuri antrojo plano herojė jūsų mylimiausia? (47 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(style @ 2010 09 29, 20:16)
blink.gif  blink.gif  blink.gif neikirtau...
cia kokio polinkio zinute? Mes Tau sumaisem, ar per daug forume Edwardo vietos uzemem su trim savo zinutem?  g.gif

Sorry, nu bet va tokiu issipisinejimu tai nevirskinu.  schmoll.gif  schmoll.gif

Jokie cia issipisinejimai mirksiukas.gif cia jusu asmeninis derinimas, tam Az yra arba tavo pacios tema rankdarbiuose mirksiukas.gif
ir nereikia iskart isizeisti...ar kivircu ieskoti. As mandagiai pasiuliau tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzimute @ 2010 09 29, 20:55)
nu kaip man patinka, kad tarp musu yra tokiu, kuriems nepatinka edwardas, ir i istorija ziuri blaiviom akim  thumbup.gif

Man Zanes posta skaitant visiskai nesusidare ispudis, kad jai nepatinka Edwardas. Man irgi patiko tas Dzeiko pabuckinimas Bellos, ir va Zanei pritariu del to, koki depresova tures Robas vaidinti B.D. doh.gif
Atsakyti
Style, style, o ką tu gamini? ax.gif Gal ir man reikia, tik aš dar to nežinau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzimute @ 2010 09 29, 19:55)
nu kaip man patinka, kad tarp musu yra tokiu, kuriems nepatinka edwardas, ir i istorija ziuri blaiviom akim  thumbup.gif

drinks_cheers.gif man tas mergaitiskas emocionalumas kazkaip... nu nezinau, kai skaitau apie Edzka tai atrodo, kad pavepusios mergos svajones surasytos biggrin.gif akmuo i Stefos darza biggrin.gif gerai kad Arti kankinas nuo abstinencijos kazkur, o tai gauciau i skura doh.gif jauciu prisicituos ir kai del kitoj temoj snekos laugh.gif
Atsakyti
Liaaaabas
as siandien po galingo brainstorm'o darbe.Issisunkusi kaip citrina.Aciu dievui esat jus su sirdziai mielom foto wub.gif
Man visai patiko zaidimas su citatom,dulkiu nuo smegenu nuputimui biggrin.gif Puses nebuciau tiksliai pasakiusi is kur.Knygas pirmas po karta skaiciau,tik 4 dali turejau piratini vertima,tai kiek daugiau blush2.gif Zadu dar skaityti,kai kaminka surinks visas isskolintas knygas (kadanors) hihihi.gif
Einu pavegetuosiu prie TV ,kiek monstrelis leis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamelaa @ 2010 09 29, 20:10)
Jokie cia issipisinejimai  mirksiukas.gif cia jusu asmeninis derinimas, tam Az yra arba tavo pacios tema rankdarbiuose  mirksiukas.gif
ir nereikia iskart isizeisti...ar kivircu ieskoti. As mandagiai pasiuliau  tongue.gif

Niu vienzo, gyvenam draugiskai ir nenurodinejam kam kur ka rasyti ir kam ka myleti. Viskas ok... 4u.gif

QUOTE(Laputaitytė @ 2010 09 29, 20:11)
Style, style, o ką tu gamini?  ax.gif Gal ir man reikia, tik aš dar to nežinau bigsmile.gif

lotuliukas.gif Gal Lamela nesupyks blush2.gif
Style handmade
Atsakyti
QUOTE(Lamelaa @ 2010 09 29, 20:10)
Man Zanes posta skaitant visiskai nesusidare ispudis, kad jai nepatinka Edwardas. Man irgi patiko tas Dzeiko pabuckinimas Bellos, ir va Zanei pritariu del to, koki depresova tures Robas vaidinti B.D.  doh.gif

ne, nu gerai, gal nereikejo man ivardint "nepatinka", nu bet kad patinka, tai irgi nepasakytum, o va tai ir yra gerai, kad yra blaiviai mastanciu. biggrin.gif
Nesupraskit klaidingai, man patinka beveik visi herojai, todel as blaiviai i visus ziuret nesugebu laugh.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif na ir priraset vos speju skaityti. Nuotrauku ir prikelet thumbup.gif , man Robas su kostumiu fainiausiai atrodo wub.gif . Grazi mergaite parinkta Renesmes vaidmenui smile.gif . Jo jau paskaiciau cia jusu citatas eisiu ir as knygu per nauja skaityti hihihi.gif , o tai romantikos uzsimaniau, o veliau antra puse kankinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 09 29, 20:17)
lotuliukas.gif Gal Lamela nesupyks  blush2.gif
Style handmade

Labiausiai patiko auskarai smile.gif Bet aš tokiais dalykais tik iš tolo žaviuosi ir grožiuosi ax.gif Gražu man į kitus pažiūrėt, bet pas mane papuošalai (kuriuos retai nešioju) visi paprastučiai, be jokių akučių ir pan smile.gif Kad nekristų į akis rolleyes.gif

Aš net laikrodžio du metus ieškojau lotuliukas.gif Bet suradau bigsmile.gif
Papildyta:
*****, kaip sunku šioj temoj kalbėt tik apie twilight'ą doh.gif NIekur kitur nenukrypstant unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 09 29, 21:17)
Gal Lamela nesupyks  blush2.gif

Ko cia pykti bigsmile.gif pati siandien tavo tema ziurejau ir gundziausi auskariukais, bet nesugalvojau kokiu noreciau.. blush2.gif
O mane irgi galima rankdarbiu skiltyje rasti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lamelaa: 29 rugsėjo 2010 - 19:36
klausimas kur ten ikistinosi kad ka nors gero paziureti
Atsakyti
Dzimute, o kodel tau atrodo, kad as is Klaipedos?biggrin.gif

Style,nusiziurejau dar vienus Tavo auskarus bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Lamelaa @ 2010 09 29, 20:35)
Ko cia pykti  bigsmile.gif  pati siandien tavo tema ziurejau ir gundziausi auskariukais, bet nesugalvojau kokiu noreciau..  blush2.gif
O mane irgi galima rankdarbiu skiltyje rasti  4u.gif

4u.gif
Tai mestelk nuoroda... Pasigrozesim, pagirsim mirksiukas.gif
Jau radau:
http://www.lamela.visiems.lt/
Labai labai grazus auskarai, ypac patiko SATI wub.gif

QUOTE(*Harpija* @ 2010 09 29, 20:50)
Style,nusiziurejau dar vienus Tavo auskarus bigsmile.gif

Niu niu, kuriuos?

Laputaityte, bet gi nera cia tokios taisykles, kad vien apie twilighta kalbet, protarpiais juk galima ir sonan nuklyst biggrin.gif
Papildyta:
ARTI, TAU BELIKO LAUKTI TIK 19 PSL. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style: 29 rugsėjo 2010 - 20:16