Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 25 tema

Apklausa: Kuri antrojo plano herojė jūsų mylimiausia? (47 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(*Harpija* @ 2010 09 29, 20:50)
Dzimute, o kodel tau atrodo, kad as is Klaipedos?biggrin.gif

va tai sakau, jau ne pirma karta man taip atrodo, kai darem meeta- irgi kazkas tave ragino prisijungt, vos neparasiau, kad ji gi is klp kaip prisijungs lotuliukas.gif

Papildyta:
o tu siaube laugh.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Dzimute @ 2010 09 29, 21:29)

A turi proto žmonės doh.gif Su Robke užpakalį valyt doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzimute @ 2010 09 29, 21:29)

o tu siaube laugh.gif

Cia tai geras, pas mane wc altorelis butu tada su sventu popierium....
Bet ot zmonems fantazijos netruksta, nors as manau, kad cia fotoshop'as, bet ideja nemirtinga. Dar liemenuko reikia - ant vieno papuko Robas, ant kito - Kajus. thumbup.gif
Papildyta:
Ve tokio tai labai babai noreciau.
RANKSLUOSTIS:
user posted image
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
Style 4u.gif

As ka tik paziurejau The Cake Eaters..nu ir nupratau, kad Kristen megsta rinktis tokius komplikuotus vaidmenis.. rolleyes.gif idomus vaidmuo siam filme teko jai..kaip isbandymas..
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 09 29, 21:20)
4u.gif
Tai mestelk nuoroda... Pasigrozesim, pagirsim  mirksiukas.gif
Jau radau:
http://www.lamela.visiems.lt/
Labai labai grazus auskarai, ypac patiko SATI   wub.gif

as ziurejau pailgus medinukus, buciau Lietuvoj, butu lengviau apsisprest doh.gif

Arti jauciu baigia nagus nusgrauzt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 09 29, 21:31)
A turi proto žmonės doh.gif Su Robke užpakalį valyt doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

o kas tau liepia uzpakali valyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mb is namu isvytu su tokiu tulikiniu jei pareiciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos! Nu Lamela, tai ar idomus tai The cake eaters? Verta ziureti? Bet ziuriu tau BA visai nesiskaito, as jau seniai pabaigiau ir dar viena perskaityti suspejau! bigsmile.gif

O tualetinis popierius tai uzmuse... Toki tik del grozio laikyciau, tulike vis paziuret i Robke lotuliukas.gif

O ranksluoscio ir as noreciau... Pliaze.... Silta.... Pasitiesi ir atsiguli ant Robo... wub.gif wub.gif wub.gif Kur ju buna? Per interneta nebent atsisiust? g.gif
Papildyta:
O Arti ziuriu vis prisijungus, skaito temuke ir istveria nieko neparasius... unsure.gif Valia tavo nebloga! As tai save zinau ir tikrai neistverciau savo trigrasio neikisus, ypac kai tiek provokaciju yra! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 09 29, 21:48)
Dar liemenuko reikia - ant vieno papuko Robas, ant kito - Kajus.  thumbup.gif

tu, ziuriu, irgi placia fantazija turi laugh.gif

QUOTE(egliosha @ 2010 09 29, 21:59)
o kas tau liepia uzpakali valyt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif mb is namu isvytu su tokiu tulikiniu jei pareiciau lotuliukas.gif

nu jo, galima kitokia paskirti sugalvot lotuliukas.gif pvz zaist mumijas lotuliukas.gif
Atsakyti

Labuks 4u.gif

Kas kursit naujus namukus, ištrinkit mane iš sergančiųjų sąrašo 4u.gif Kažkaip visai nebesergu aš blush2.gif o ir jūsų intensyvių plepesių taip pat nebelabai spėju per dieną paskaityt blush2.gif Aš dar net Eclipse nemačiau biggrin.gif Grįšiu vieną dieną, įtariu "ant" Braking Dawn premjeros hihihi.gif Myliu, bučiuoju oro_buckis.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 09 29, 18:21)
Kalenu seimynele...

user posted image

man patinka sita mergyte wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 09 29, 22:26)

Paziuriu ir sirdis apsala... Net sokolado nereikia... mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
visai fainai toks telefoniuks bigsmile.gif

user posted image

Atsakyti