IŠLAIKIAU!!!!! Pati netikiu dar

Bet neapsieita ir be nuotykių

Vienu žodžiu papasakosiu iš pat pradžių:
laikiau Kauno Regitroj su Golf VI... Papuolė maršrutas iki LŽŪU... Kadangi viena neseniai laikiusi mergina pasakė, kad iš jos instruktorius tikėjosi kyšio, tai aš įsijungiau prieš pat važiavimą telefone diktofoną dėl visa pikto

Egzaminuotojas visai nieko nepildė pas mane, nieko nerašė viso egzo metu..
Taigi išvažiavau į miestą po aikštelės, ten užgesau sankryžoj kai man žalia užsidegė (ji dar įkalnėj buvo), nesuprantu čia nekritinė klaida?

Nes jau laukiau kada išvarys... Važiavau po LŽŪU miestelį, ten leidžiama 40, variau 45 ir kai pradėjo mane instruktorius peikt

Bet "smagiausia" buvo grįžtant.. Sako man važiuok į centrą, o aš nesupratau kur ten tiksliai nusukimas į centrą ir nutariau važiuot kur man reik, t.y. atgal į Regitrą taip sutrumpinus maršrutą vos ne perpus

Dar klausinėjau gal apsisukt, o man sako "laivas jau nuplaukė", važiuojam į aikštelę pasikalbėt, maniau jau šakės man, tik niekaip nesupratau kodėl manęs neišlaipina

Atvažiavom, egzaminuotuojas man visą moralą atskaitė, kad balos neapvažiavau, kad nesilaikiau instruktoriaus reikalavimų (ne ten važiavau), kad viršyjau 5km/h greitį... Sako "ką darysim?" Maniau jau kyšio nori, o aš tyliu.. Pinigų gaila gi

Galų gale pasakė "yra taisyklės ir yra išimtys", sakė nusižengiau ne kartą, bet kadangi neblogai valdau automobilį ir nekeliu kitiems pavojaus, įvertina teigiamai

Spėkit ką aš po to padariau

O gi apsižliumbiau!! Ne iš laimės, o todėl kad durna nusukau ne ten ir jaučiuos kalta

Baigėsi viskas tuo, kad padėkojau instruktoriui, paspaudžiau jam ranką ir, jo prašymu, pabučiavau į žandą