Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(Eglute1988 @ 2010 10 27, 12:39)
Del egzamino trukmes (Vilniuje) labai ivairiai buna juk. Kas analizavotes marsrutus, matet, kad yra ir 20 km ir 11 km, bet dominuoja trumpesni ir paprastesni marsrutai smile.gif Del sudetingumo - kiekvienam skirtingai, man baisiausia, kad ziedas nepapultu, kitam gal baisu sankryzose i kaire sukti ir pan. smile.gif

Kurie laikysite ne pirma karta - nebijokite ir nuraminkite drebancias kojas, juk atsisedus prie vairo viskas daug paprasciau, nei visa savaite apie tai tik galvoti smile.gif

Pati laikysiu 3 karta lapkricio 17d. (NORECIAU ANKSCIAU, KAS NORITE, GALIME APSIKEISTI) ir vienintelis dalykas kurio bijau, kad kojos nepakistu vel kokia nors be rysio situacija, apie kuria busiu net nepagalvojus..... 3 kartas - 3 simtas litu... galvoju gal papildomai pinigu kiseneje tureti... bet juk nesu tas variantas kur tik per pinigus tas teises gali gaut, sugebu vaziuoti, tik va ka daryti, kai juodas lietaus debeselis nuo virsugalvio nesitraukia sad.gif

Dar kazin ar paimtu regitroj... g.gif Ir kur vilniuj marsrutas i zieda nuvaro? Kazkaip nepamenu... Gi lazdynuos, tai remontuojama dabar.
Atsakyti
QUOTE(*Passion* @ 2010 10 27, 13:09)
Dar kazin ar paimtu regitroj...  g.gif  Ir kur vilniuj marsrutas i zieda nuvaro? Kazkaip nepamenu... Gi lazdynuos, tai remontuojama dabar.

vaziuojant savanoriu pr.iki savanoriu ziedo buvo tikrai kazkoks marsrutas. bet smarkiai abejoju ar iki ten kas nors kadanors vaziuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute1988 @ 2010 10 27, 12:39)
galvoju gal papildomai pinigu kiseneje tureti... bet juk nesu tas variantas kur tik per pinigus tas teises gali gaut, sugebu vaziuoti, tik va ka daryti, kai juodas lietaus debeselis nuo virsugalvio nesitraukia sad.gif

Man instruktorius siūlė tarpininkauti įsigyjant teises. Bet kažkaip nesusigundžiau bigsmile.gif - po to visai būčiau bijojus važinėt, žinodama kokiu būdu tą pažymėjimą gavau. + Už sumą ir sąžiningai išsilaikyt galima (kaina kaip 6 perlaikymai).

Atsakyti
Sveikos, pas jus temoj naujokė, bet regitroj tai neee:D lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Du kartus padarė mane, box.gif trečią gal aš ją padarysiu:) drinks_cheers.gif
Pradėjo cm skaičiuoti ir viskas man... hah.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 10 27, 10:01)
tai, kad normalūs tie maršrutai, aš gal per kokia 15 min pravažiavau ir tikrai nemanau, kad tai daug.. juk miestas, neprilakstysi, plius dar šviesoforai, o jei koks kamštis tai išvis gali pastrikt  biggrin.gif

Na aš ne per 15min, aš ilgiau važiavau... Be to aš pusę maršruto "nukirtau", taip tai dar ilgiau būčiau važiavus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 10 27, 14:23)
Sveikos, pas jus temoj naujokė, bet regitroj tai neee:D  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Du kartus padarė mane, box.gif trečią gal aš ją padarysiu:)  drinks_cheers.gif
Pradėjo cm skaičiuoti ir viskas man... hah.gif

sveika prisijungus smile.gif

norejau paklaust, negi abu kartus aisktelej nepasiseke del ismatavimu??? jei taip tai siaubas.. bijau kad man treciu kartu nepasitaikytu toks, kur su liniuote ei matuot, iki siol taip nebuvo..
Atsakyti
na girdėjau, kad su liniuotėm matuoja tik mažesniuose miestuose, nes ten maršrutai lengvesni, todėl kabinėjasi aikštelėje.
Atsakyti
pirmą kartą, kai susimoviau tai dėl tekinio (palikau neatsuktą, o jis ant linijos stovėjo), nu čia tikrai pati kalta.
o antrą kartą tai grynai matavo cm su metru nu ir neišlaikiau.
Kalbėjau su tokiu vyru šiandien, tai sako, kad jie tą dieną tryse tedirbo (Telšiai), tai sako turi atitikti neišlaikiusiųjų procentas per dieną, tai esmė ta, kad jie dėl tą dieną nedirbusių vyrų, ant savęs 3ių turi pasidalinti neišlaikymų skaičių.

Dar buvo pelkių aikštelėje, nesimatė kitos linijos. Tai aš jam ir sakau "nematau susikirtimo kampo ir pan", tai jis po to juokiasi "o kam tau tai?" Po to su tuo regitrininku pakalbėjom sako, vat bėda, kad jus moko pagal formules, linijas, bortelius.

Dabar mokausi dar aikštelėje pagal kitokią metodiką, pažiūrėsim ar pasiteisins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2010 10 26, 15:06)
. o tas Rimsa ar ne Gendrutas vardu? klausiu todel, kad man rodos as ji maciau (gal nemaisau su Dimsa  lotuliukas.gif ), tai jis man toks ramus ir mandagus zmogus pasirode  blush2.gif , na ko tik neismastysi egzo belaukdama  biggrin.gif

Jo butent apie ta Rimsa kalbate.Toks tikrai ramus,ne isterikas ir mazai kalba isvis.O Dimsa tai toks daug jaunesnis,bet jei papuls sitas,tai nesibaiminkit,labai fainas.
Atsakyti
Ir šiaip regitra sako valstybinė valstybinė, šššš....ji valstybinė - UAB'as lotuliukas.gif
Atsakyti
O as rytoj teorija laikau Regitroj,nors klaidu dar nemazai darau doh.gif bandysiu laime taip sakant
Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2010 10 27, 18:49)
O as rytoj teorija laikau Regitroj,nors klaidu dar nemazai darau  doh.gif  bandysiu laime taip sakant

linkiu sekmes smile.gif reik tiketis kad daugiau nei 6 klaidu nepadarysi smile.gif visi sneka, ir pati patyriau, teorija regitroj nera sunki, vairavimo mokykloje tokius suktus bilietukus sprendziau, kad poto be problemu islaikiau wink.gif

ir lauksim ziniu rytoj kaip sekes smile.gif
Atsakyti