Tik su žemės riešutais kas jiems alergiški nereikėtų aišku jų valgyti.
O aš netikėtai atradau kas man nuo to kietėjimo padeda - žemės riešutų sviestas (tas stiklainiuose kur būna). Užtenka riekės batono su tuom sviestu ir reikalai pajuda teigiama kryptim.
Sveikos,
gal kas pastebes zinute
o aktyvinta angli galima vartoti? nes mn kazkuria diena buvo visiskas nevirskinimas, tai isgeriau viena tabelete ir pagerejo, net apetitas atsirado.
eisiu penktadieni pas gydytoja, tai paklausiu,bet taip noriu dar tablete aktyvintos anglies isgerti. nes padedejo. nieko nezinot ar galima?
gal kas pastebes zinute
o aktyvinta angli galima vartoti? nes mn kazkuria diena buvo visiskas nevirskinimas, tai isgeriau viena tabelete ir pagerejo, net apetitas atsirado.
eisiu penktadieni pas gydytoja, tai paklausiu,bet taip noriu dar tablete aktyvintos anglies isgerti. nes padedejo. nieko nezinot ar galima?
QUOTE(malvinka23 @ 2008 11 28, 15:16)
Sveikos,
gal kas pastebes zinute
gal kas pastebes zinute
Internet. puslapyje www.vaistai.lt apie aktyvuota angli raso, kad galima nesciosiosms naudoti.
Gali paskaitineti tame puslapyje
Sveikos
oj man irgi su tais viduriais ne kas darosi
tai uzkieteja, tai pucia beprotiskai, tai skauda, kai negali nueiti didelio
dabar isvis pasidare skrandis labai jautrus
oj man irgi su tais viduriais ne kas darosi
dabar isvis pasidare skrandis labai jautrus
Visa nestuma kankino viduriai
Radau iseiti: ryte ant tuscio skrandzio kefyra skiesta vandeniu isgeriu stikline ir psio
ramu
QUOTE(geguzevasaris @ 2008 11 28, 19:04)
Prie visko organizmas pripranta( ir prie sulčių, ir prie slyvų, ir prie kt.). Man ilgiausiai padeda ( jau net 2,5 mėn ) ryte (nieko nevalgius)2 šaukštai sėlenų su stikline jogurto (10 min palaukti kol pabrinks ir išgerti- be to, labai skanu). Sėlenas pirkau "Rimi" , kainavo 0,49 ct 
Ir as pradejau kvieciu selenas naudoti, bus matyt kaip veiks
QUOTE(Keja @ 2008 11 28, 19:02)
Visa nestuma kankino viduriai
Radau iseiti: ryte ant tuscio skrandzio kefyra skiesta vandeniu isgeriu stikline ir psio
ramu 
Aciu, Keja, uz patarima - jis puikiai veikia
o geriausia tai rytais isgert silto vandens stikline nevalgius
Man tai padeda
galima ir su saltu vandeniu,tik butinai is krano nevirinta
As isbandziau dziovintas slyvas, tai ta pacia diena suveikia
net nemaniau, kad taip gali greitai
na o man tai tik burokeliai padeda
QUOTE(geguzevasaris @ 2008 11 28, 19:04)
Prie visko organizmas pripranta( ir prie sulčių, ir prie slyvų, ir prie kt.). Man ilgiausiai padeda ( jau net 2,5 mėn ) ryte (nieko nevalgius)2 šaukštai sėlenų su stikline jogurto (10 min palaukti kol pabrinks ir išgerti- be to, labai skanu). Sėlenas pirkau "Rimi" , kainavo 0,49 ct