Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, nevirškinimas

Sveikutes 4u.gif

nors pati tokiu bedu neturiu, bet zinau, kad labai padeda dziovinti abrikosai biggrin.gif

ir neblogai rytais valgyti aviziniu dribsniu kose ( ju yra visokiais pakeliais: su vaisiais, grietinele, riesutais ...). bet cia jau salia kokios nors kitos veiklios priemones smile.gif

sveikatytes visoms nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(baltas_angelas @ 2008 11 15, 16:07)
o as galvojau kad pavyks issisukt man nuo sitos bedos, bet va liko 2 menesiai iki gimdymo ir pradejo ziauriai viduriai kietet  doh.gif  kas tris dienas tik iseinu i tulika, o del viduriu uzkietejimo pradeda baisiai skaudet pilva ir siaip savijauta nekokia, dabar isbandineju forlax miltelius na ir extra atveju mikrolax klizmute  ax.gif

sveika,as kai gulejau ligoninei,tai man irgi buvo nerealus viduriu uzketejimas,nupirko vyras forlax,tai daktarai uzdraude ji vartuot,sake nestumo metu negalima.O as 6 dienas negalejau pasitustint,bet daktare neleido net klizmutes padaryt
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2009 01 07, 18:20)
sveika,as kai gulejau ligoninei,tai man irgi buvo nerealus viduriu uzketejimas,nupirko vyras forlax,tai daktarai uzdraude ji vartuot,sake nestumo metu negalima.O as 6 dienas  negalejau pasitustint,bet daktare neleido net klizmutes padaryt

o kodel klizmos negalima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Keja @ 2009 01 07, 18:24)
o kodel klizmos negalima g.gif

nzn irgi nustebau,daktarepaaiskino atseit tai nesveika ir kenkia vaisiui,sake kad vyduriu uzketejima reikia naikint kitais budais,gerti ritais stikline vandens,valgyti dziovyntas slyvas ir t t
Atsakyti
Man tai tik slyvų sultys padėdavo ax.gif
Atsakyti
As sia problema sprendziu kiekviena ryta isgerdama kefyro stikline su selenom , ir valgydama dziovintus abrikosus 4u.gif
Atsakyti
Ir kiviai dar padeda.
Atsakyti
Ir man padeda slyvu sultys.
Atsakyti
QUOTE(aaangelika @ 2009 01 13, 12:49)
Ir man padeda slyvu sultys.

Tik nepamirsk, kad negalima is tetra paku. Reikia pirkt tas, kurios stikliniuose buteliuose.
Atsakyti
QUOTE(Jakatta @ 2009 01 13, 23:45)
Tik nepamirsk, kad negalima is tetra paku. Reikia pirkt tas, kurios stikliniuose buteliuose.

kodel negalima? netgi tu kur yra be saldikliu ir viso kito? g.gif
Atsakyti
Yra tokios klizmutes, kurias net kudikiams naudoja. Tai jas ir nesciosioms galima. Vadinasi "Mikrolax". Zinau, kad dar "Duphalac" galima gerti. Ji reikia kiek viena diena gerti. Irgi galima nesciosioms. Tik padeda po kokiu 3-ju dienu vartojimo.

Jai apie naturalus produktus kalbeti...Man niekas taip nepadedavo kaip mamos receptas: 0,5l stiklaineje uzvirini 1 pakeli medetku ir ipyli 1 arbatini sauksteli Saltalankiu aliejaus (vaistinese parsiduoda). Palauki kol atves (turi buti biski siltas).Ir padarai klizmute thumbup.gif Labai padeda. Ir tikrai nekenkia vaisiui. Nes produktai naturalus. Be to, Saltalankiu aliejus (jai zarnos pazeistos nuo pastovaus viduriu uzketiejimo) gydo, nuima uzdegima. Medetkos taip pat. Pabandykite.
Atsakyti
As su viduriu uzkietejimu kasdien kovoju. Pries nestuma jau turejau sita problema, o pastojus viskas tapo dar sunkiau. verysad.gif Visi naturalus metodai man neveikia - per silpni. Is slyvas dziovintas valgiau, ir ju sultis geriau, bet vis tiek nieko gero. Tai kartais naudoju microlax klizmutes, jos veikia greitai is pakankamai gerai. O siaip kasdien geriu Lepicol. Man jis padeda, bet jo reikia be proto daug isgerti. Bandziau ir Duphalac, bet man jis nepadejo doh.gif

Siaip padeda rauginti kopustai (bet reikia nemazai suvalgyt, tai net man padeda lotuliukas.gif ) ir pastebejau, kad po aviziniu dribsniu koses arba sriubos taip pat jauciamas sioks toks palengvejimas.

Sekmes visoms, turincioms sia problema, uzjauciu 4u.gif
Atsakyti