Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, nevirškinimas

o man puikiai padeda tiesiog kefyras arba džiovinti vaisiai thumbup.gif kol kas dar tablečių neprireikė ir tikiuosi neprireiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamakarolina: 09 liepos 2009 - 11:58
man tai daktare nuo kietejimo patare valgyti kivi vaisius (galima ir ant tuscio skrandzio, kas rugsciau megsta), kefyra arba jogurta gerti. zinoma, dziovintos slyvos nepamainomos ir virtu burokeliu salotos thumbup.gif
be abejo, geriausia subalansuoti mityba, kad nereiketu imtis krastutiniu priemoniu, bet man tai sunkiai sekas blush2.gif
Atsakyti
sveikos,

ir aš čia su savo bėdom. Turbūt sprogsiu greit, pilva pūčia, o nueit išsituštint niekaip negaliu. Nepadeda nei slyvos džiovintos, nei kefyras, nei vaisiai, jau nebežinau ko griebtis. Įdomu, jeigu Microlaxo klizmutę pasidarysiu,ar galima g.gif
Atsakyti
zvakutes patarciau naudoti jau ekstra etveju kai niekas kitas nepades, plius ta klizmute bus vienkartine..cia kelis puslapius pridiskutavom apie galimus vaistus nesciosioms, paskaityk ir siulau pirma tuo apsinaudoti.
Atsakyti
Sveikutes,
Man irgi tokios pasios bedos buvo(netik uzkietejo, bet ir hemarojus).Nu tai va nuvaziavau pas mamą i sodą, ir sakau jai :nu bėda man su tais viduriais jau visą savaitę blush2.gif . O ji man sako ko čia pergyveni eik tu trešniu pavalgik ir viskas bus gerai. Aš tai taip skeptištai pagalvojau negi nuo tų trešnių taip ir man pagerės, bet nuejau ir prisivalgiau. Nu ir ka žinokit tikrai padėjo. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes,

na tsai va matai kiek dAU IKI PILNOS LAIMES TRUKO TAVO ORGANIZMUI. Tresnes, ir visos kitos uogos tikiu, kad gali padeti, bet cia kaip kos organizmas.

Atsakyti
QUOTE(sindy_star5 @ 2009 07 10, 20:39)
Sveikutes,
Man irgi tokios pasios bedos buvo(netik uzkietejo, bet ir hemarojus).Nu tai va nuvaziavau pas mamą i sodą, ir sakau jai :nu bėda man su tais viduriais jau visą savaitę blush2.gif . O ji man sako ko čia pergyveni eik tu trešniu pavalgik ir viskas bus gerai. Aš tai taip skeptištai pagalvojau negi nuo tų trešnių taip ir man pagerės, bet nuejau ir prisivalgiau. Nu ir ka žinokit  tikrai padėjo. rolleyes.gif

tresnes ir man is vis vidurius atlaisvino lotuliukas.gif
Atsakyti
aš tai geriu daug vandens (ne mažiau 2 l. per dieną), man padeda smile.gif
Atsakyti
ar taip ar taip reikia gerti skyscius, as ju isgeriu per diena gal 4 lt, man itakos nedare....dabar pavartojus tris menesius gerasias bakterijas, viskas gerai..aisku ir toliau vartoju.dar palengvino ejima i tuoleta kai pradejau vitaminus vartot...viskas bendrai veikia puikiai...tiesa isgirdau dar veina dalyka is gydytoju....viduriai dar uzkieteja tada kai truksta tam tikru vitaminu...tad gal man tas vartojimas ir dar labiau palengvino.dabar einu viena, du kartus i tuoleta:)
Atsakyti
Man irgi ta pati bėda doh.gif
Kol nesilaukiau - tai kaip laikrodis buvo, kiekvieną rytą atsikėlus, tiesiu taikymu į tualetą varydavau. O dabar ... žiauru... Kai pirmo 2.gif laukiausiai paguoda buvo tokia, kad viduriai užkietėjo tik į pabaigą nėštumo, bet iki tokio lygio, kad hemorojų "įsigijau". Laimei, viskas susitvarkė.
Dabar vėl tas pats - 2 dienas galiu neit į tualetą , o pilvas tiek išsipučia, kad net skauda odą nuo tempimo. O dar tik į 2-ą ketvirtį nestuke.gif įsiritau. Kol kas gelbsi Lepikolis, nors man jis šleikštus ir suvirusių grikių košė. Ta prasme, kad jie būna minkštučiai ir suskydę. Na, dar vaikščiojimas šiek tiek gelbsi, nes mano darbas sėdimas, visa diena prie kompo praeina. Dar burokėliai kartais gelbsi, bet ne visada.
O abrikosai, slyvos - nė kiek nepadėjo schmoll.gif Tik pilvą siaubingai išpūsdavo sad.gif

Dar vienas būdas, kur veikia, bent jau man garantuotai, tai mylėjimasis su SB Tik, kad nepadarysi to kiekvieną dieną ax.gif
Atsakyti
Kirkė kantybes..viska vartok kas padeda ir su laiku manau susitvarkys, as jau pradejau normaliai eit i tuoleta, po triju menesiu:)
O va mylejimasis, man ne tik nepadeda, bet dar ir problemu pridaro:)))))bet cia taip visada buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Siulyciau "Lepicol'' miltelius pagerti.Jie naturalus berods.
Atsakyti