Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, nevirškinimas

QUOTE(belindaa @ 2009 08 04, 18:02)
yra tam tikri nestumo periodai, kada jau magnio gerti negalima smile.gif  pav nuo 32 sav

Hmmm, idomu kodel gi g.gif Kazkaip pirma karta girdziu unsure.gif
Atsakyti
Man irgi butu idomu isgirsti, kodel negalima nuo 32 sav. g.gif ,nes kiek zinau tai kalcio isisavinimui reikalingas magnis,be to ir meslungis kai kojas raito, tai nera labai malonu.
Atsakyti
Man nestumo pradzioje didele beda buvo viduriu uzkietejimas. Nepadejo nei daktares liepimas valgyti slyvas dziovintas, taip pat jas is vakaro uzpilti vandeniu ir ryte ta skystima isgerti.
O padejo cia forume perskaitytas kazkurios mamytes budas: 2-3 kiviai is vakaro ir ryte 1-2, suveikia labai gerai, bet reikia pastoviai juos valgyti.
Atsakyti
QUOTE(sindy_star5 @ 2009 08 06, 20:46)
Man irgi butu idomu isgirsti, kodel negalima nuo 32 sav. g.gif ,nes kiek zinau tai kalcio isisavinimui reikalingas magnis,be to ir meslungis kai kojas raito, tai nera labai malonu.

sveikos, kazkas mane uzblokavo, tai teko is naujo registracija daryti. man sake, kad gimda minksteja, todel gali skatinti ankstyva gimdyma.
Atsakyti
veikia mane dziovintos slyvos, bet labiausiai padeda spinatu sriuba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(belindaaa @ 2009 08 14, 16:10)
sveikos, kazkas mane uzblokavo, tai teko is naujo registracija daryti. man sake, kad gimda minksteja, todel gali skatinti ankstyva gimdyma.

Is kur sitos erezijos? Nejaugi is gydytoju? blink.gif
Ziuriu sita nuomone yra labai populiari. Tik daugelis sako atseit atvirksciai stabdo gimdyma doh.gif
As asmeniskai klausiau keliu gydytoju nuomones, ir visu buvau uztikrinta, kad galima! smile.gif
Pati geriu nuo pat pirmu dienu iki siol!
Atsakyti
Mergaites, kuriom negerai su viduriais...galiu atiduoti uz sokolada didele neatidaryta pakuote duphalako.Panevezys arba Kaunas.
Atsakyti
Pas mane irgi neatidaryta stovi tokia pat pakuotė, nėštumo pradžioj nusipirkau, bet taip ir neprireikė, nuo vaizdo didelio butelio matyt viskas susitvarkė biggrin.gif O šiaip turbūt geriausia labai žiūrėti, kad netrūktų skysčių, vaisių, daržovių, avižinių dribsnių racione, jie labai teigiamai veikia smile.gif
Atsakyti
Man asmeniskai nei slyvos, nei kivi nepadeda, tik duphalac....
Atsakyti
QUOTE(KlementinaR @ 2009 08 31, 21:58)
Man asmeniskai nei slyvos, nei kivi nepadeda, tik duphalac....

tai gal reikia pakuotes?:)gi dovanoju:)visa didele nepraplesta pakuote mirksiukas.gif kam man cia stoves, bent kam bus naudinga.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 08 31, 22:52)
tai gal reikia pakuotes?:)gi dovanoju:)visa didele nepraplesta pakuote mirksiukas.gif kam man cia stoves, bent kam bus naudinga.

O kas čia per vaistai..? blush2.gif Nes aš kai kalbėjausi su gydytoja dėl šios problemos, tai sakė, kad negalima jokių vaistų... unsure.gif
Atsakyti
situs galima.jie tvarko vidurius, padeda tiem kam sunku nueiti i tuoleta rytais:)
Atsakyti